Зваблення без слів: пози і жести

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна” 



Дата публiкацiї - 5.03.2010 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=1577

Отже - про ЦЕ. Про арсенал жіночого озброєння, за допомогою якого можна завоювати будь-якого чоловіка.

Зовсім не обов'язково залишитися з об'єктом ваших симпатій наодинці, аби привернути увагу до своєї персони. Мистецтво флірту можна пускати в хід де завгодно і коли завгодно.

Привернути чоловічу увагу можна без слів, достатньо володіти мовою жестів і таємницями особливого стилю поведінки. Умов не так багато - лише дві. По-перше, об'єкт повинен знаходиться в зоні вашої досяжності. По-друге, ви повинні бути психологічно готові до зустрічі з ним.

Психологічна підготовка

Для того, щоб «налаштуватися» на успіх, використовуйте силу своєї уяви. Спочатку уявіть себе в той момент життя, коли вам було особливо добре, і захоплювало дух від задоволення і драйву - неважливо, де і коли це відбувалося, - це можуть бути як спуск на американських гірках, так і стрибок з парашутом, або нічна прогулянка по набережній босоніж, або купання в ополонці. Згадайте кожне своє відчуття, і, увійшовши в цей стан, починайте діяти. Якщо ви хочете випромінювати еротичні флюїди, згадуйте найчуттєві моменти.

Потім чітко сформулюйте мету, якої ви хочете досягти. Її формулювання має бути побудоване таким чином, щоб реалізація залежала тільки від вас, а не від інших людей. Не кажіть собі «Нехай всі хлопці зійдуть від мене з розуму», скажіть - «Я зводжу з розуму будь-кого». Уникайте конструкцій зі словами «я хочу», «я буду». Інакше так і будете хотіти, але не отримувати і чекати, коли настане прекрасне завтра.

Без тілесного контакту

Волосся

Волосся - один з яскравих сексуальних символів. Так що сядьте навпроти, струсніть волоссям, поправте пасмо, що вибилося із зачіски. Пригладьте волосся або просто проведіть по ньому рукою. Деякі чоловіки можуть як загіпнотизовані спостерігати за тим, як довгий локон намотується на пальчик, потім розпускається, а потім це дійство починається спочатку.

Зап'ястя

Ще один «чоловічий фетиш» - це внутрішня сторона жіночих зап'ясть. Продемонструйте їх ніжну шкіру, наприклад, поправляючи рукава.

Губи

Губи можна спокусливо відкрити, тільки попередньо потренуйтеся, підбираючи максимальний діаметр перед дзеркалом, щоб не здаватися позіхаючою або хворою на астму, яка потребує негайного доступу повітря.

Ноги

Завдяки «Основному інстинкту» всі давно переконалися, яку важливу роль в спокушанні відграють ноги. Так що сміливо перекладайте їх.

Очі і посмішка

Широка і відкрита усмішка в поєднанні з сяючими очима з іскорками в них - відмінна зброя. Зіниці рефлекторно розширюються, коли ми відчуваємо хвилювання і збудження. Техніці стрільби очима варто повчитися.

Погляд може опускатися, висловлюючи згоду, підніматися до стелі, швидко ковзати по тілу, і зупинятися на очах візаві. Можна не зводити з нього очей, потім миттєво відвести погляд, і поглянути на чоловіка знову, але вже з-під вій. Пам'ятайте, що немає заборонених поглядів, головне, щоб вони виглядали не награно, а максимально природно, так що потренуйтеся!

Хода

Рухайтеся з прямою спиною, дрібними кроками (вони виглядають більш сексуально), злегка похитуючи стегнами (не захоплюйтеся), п'яту однієї ноги необхідно заносити за носок іншої. Хода «від стегна» - один з ефективних видів жіночого озброєння.

 

Шарон Стоун демонструє декілька прийомів флірту одночасно

Звабливий вигин спини

Те, як жінка стоїть, як вона ходить, як сидить, миттєво відзначається чоловіком на рівні підсвідомості. При цьому найбільшою силою впливу володіє вигин вашої спини. Для вироблення царственої постави виконайте наступне.

Стати спиною до стіни, торкаючись до неї перерахованими нижче ділянками вашого тіла:

  • головою, не піднімаючи підборіддя;

  • плечима, трохи розгорнувши їх назад, але не перестарайтеся;

  • ліктями, але не кистьовою частиною рук;

  • сідничками;

  • литками ніг, якщо це можливо;

  • п'ятами.

Розпрямляючи спину, подайте груди вперед і вгору. Утримуючи це положення тіла, помістіть долоню руки на основу хребта, в самому низу і злегка подайте його вперед, відводячи від стіни: це забезпечить хребетному стовпу глибокий вигин. Відійдіть від стіни.

Пам'ятайте, що чоловік реагує не на об'єм грудей жінки і не на довжину її ніг, а перш за все - на вигин її хребта. Жінці будь-якого віку варто приділяти хребту особливу увагу, і тоді вона зможе справляти незабутнє враження.

Вчимося привабливо сидіти

Коли жінка кладе одну ногу на іншу в області коліна, вона просто сидить так, як їй зручніше. Але чим ближче до верхньої частини стегна схрещені її ноги, тим більшу зацікавленість вона викликає у чоловіків. До того ж таке положення ніг автоматично додає її хребту потрібний вигин. І взагалі, схрещені високо в стегнах ноги виглядають більш стрункими, довгими і сексуальними. Це найефективніший для жінки спосіб продемонструвати загальні достоїнства своєї фігури і, звичайно ж, форму ніг. Поза зі схрещеними в стегнах ногами підкреслить вашу чуттєвість, але лише в тому випадку, якщо ви не дозволите собі забути про довжину спідниці: у демонстрації своєї принади дуже важливо не перестаратися. У принципі, занадто епатажний і провокуючий одяг здатний швидше відлякати, ніж привабити чоловіка.

«Предметні ігри»

Покрутіть у пальцях що-небудь довгасте. З часів дідуся Фройда у психології сексуальності не відбулося жодних значних змін, фалічні символи так і залишилися її важливою складовою. Так що візьміть до рук сигарету, ніжку келиха і т.п., натякаючи чоловікові, що ви не проти проробити ті ж самі маніпуляції, але вже не з цим предметом. Якщо ви домоглися того, що чоловік не зводить з вас очей, покачайте туфелькою. Подібні дії сприймаються представниками сильної половини людства як дуже сильний і чіткий еротичний сигнал.

Мистецтво дотиків

До себе


Якщо ви доторкаєтесь до свого тіла, чоловік розшифровує ці дії як «Я хочу, щоб ти зробив те саме». Можна провести рукою по плечах або стегнах, сідницях або грудям. Увагу буде прикуто до вашої грудей, якщо ви ненароком зіб’єте в улоговинку краплю води з запітнілого келиха, а потім почнете витирати її пальчиком.

До нього

Гра в «випадкові» дотики може стати початком більш тісних контактів. Можна доторкнутися до його зап'ястя, висловлюючи згоду, провести рукою по передпліччю, прощаючись. А можна і просто передати йому що-небудь - кухоль, чашку, запальничку, сигарети, ручку (в залежності від ситуації).

У принципі, всі ці прийоми можна назвати класичними, але вони як і раніше працюють. І з їх допомогою можна закохати у себе будь-кого. Щоб досягти максимального ефекту «підлаштовуйтеся» під чоловіка, необхідно розмовляти його мовою (вживайте ті ж слова, що і він), дихати в такт, рухатися в тому ж темпі і ритмі, словом - підлаштуватися під нього.

Але для початку все-таки варто більш досконало вивчити предмет майбутнього зваблювання – його характер, звички, уподобання, реакцію на зовнішні подразники в різноманітних ситуаціях… Бо жодний з вище згаданих прийомів не спрацює, якщо у вас з партнером психологічна та емоційна несумісність і він – не ваша «половинка».

За матеріалами Woman.ru

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.