Магія предметів вжитку (або збірка марновірств)

Автор/джерело -  © “ДОМ-2000” 



Дата публiкацiї - 20.07.2010 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=1672

Якщо Ви вірите, що кожен предмет, з яким ми стикаємося в побуті, має певні енергетичні характеристики, що впливають на навколишнє середовище, у тому числі і на нас, то, знаючи особливості цієї взаємодії, ви зможете гармонізувати своє життя.

Візьмемо, наприклад, меблі або інші звичайні домашні речі. Меблі, в основному, бувають або дерев'яною, або із застосуванням дерев'яних елементів і складових. А всі дерев'яні предмети просочені енергією дерев, з яких вони зроблені. Але їх властивості залежать і від форми. Так, якщо вам здається, що ви піддалися несприятливій дії з чийогось боку, то корисно мати під рукою стіл з шістьма ніжками. Забравшись під нього, Ви позбавитеся від дрібного псування і іншої енергетичної капості. А Ваші домочадці будуть в захопленні від споглядання розділу сімейства в такому цікавому положенні.

Дзеркало відвіку має репутацію магічного атрибуту. По повір'ю, розбити його – сім років переживати нещастя. Але цього жахливого наслідку можна уникнути, якщо, розбивши дзеркало, виконати такий ритуал: кинути сіль через плече, тричі обернутися проти годинникової стрілки, а потім підпалити осколки дзеркала. Осколки, що потемніли від вогню, слід зберігати протягом року, а потім закопати їх. Тоді вас чекає всього один невдалий рік замість семи. Втім, якщо Вам не хочеться терпіти невдачу цілий рік, можна просто забути про існування цієї прикмети і жити розкошуючи.

І все-таки вважається, що дзеркала приносять успіх. Чим більше їх в будинку, тим краще. У передпокою дзеркало необхідне: поглинає негативну енергію, яку можуть принести в будинок господарі або гості. Недаремно існує прикмета: якщо повернувся з півдороги за забутою річчю – обов'язково виглянь в дзеркало, інакше шляху не буде. Якщо у вас поганий настрій, встаньте перед дзеркалом і пильно подивіться собі в очі. Настрій покращає.

Рекомендується вішати дзеркало поряд із столом у вітальні або на кухні – воно приверне в будинок достаток і багатство. Ніколи не вішайте дзеркало в такому положенні, щоб воно «відсікало» голову кому-небудь з домочадців. У такому разі він страждатиме від головних болів. Але не варто і вішати його дуже високо.

Підлоги в кімнатах прийнято покривати килимами. Енергетичні властивості килима багато в чому залежать від його форми. Круглі килимки символізують мир і духовність. Їх краще всього класти на підлогу в спальні, вітальні, їдальні, де повинна панувати спокійна обстановка. Квадратні і прямокутні килими і килими пов'язані з матеріальною, інтелектуальною і технологічною сферами. Вони підходять для кабінетів, офісів, бібліотек, прихожих і сходових майданчиків. Овальні килими володіють універсальною енергетикою і тому скрізь будуть до місця, особливо якщо Ви зумієте органічно вписати їх в інтер'єр

Якщо у вас виникли фінансові утруднення, покладете під килим шматочок висушеного моху або морської водорості. Це притягає гроші. У жодному випадку не слід відразу перевертати килим, якщо ви випадково поклали його виворотом вгору. Пройти по килиму, лежачому виворотом вгору, – на щастя. Не можна класти килим на невимитому підлогу – разом з пилом під ним осяде вся негативна енергія, що накопичилася в приміщенні. До того, як пилососити килими, розкидайте по ним запашні трави і розсипте сіль. Це також нейтралізує негативну енергетику.

 

Дуже важливими, з погляду біоенергетики, властивостями володіють предмети, що знаходяться на кухні. Але не забувайте, що головне на ній – це все-таки їжа! Плита пов'язана із стихією вогню. Китайці вважають, що вона неодмінно повинна бути обернена фасадом на південний схід і її, як священний предмет, необхідно містити в чистоті. По повір'ю, біля плити не можна плакати, лаятися, цілуватися і співати. Не можна різати цибулю, як на самій плиті, так і поблизу неї.

Не менш важливий атрибут кухонної магії – обідній стіл. Він символізує домашній вівтар, тому потрібно розмістити його паралельно стіні, щоб енергія, оточуюча фундамент будинку, обтікала і його. На стіл не можна сідати, класти на нього гроші, ключі. Це може накликати нещастя.

Різні технічні пристосування вже давно стали частиною нашого життя і велика їх частина поселилася саме на кухні. Але ми часто забуваємо, що у машин теж є «душа». Техногенні пристрої знаходяться на куди вищому енергоінформаційному рівні, ніж звичайні речі, завдяки можливості динамічної дії. Тому техніка знаходить деякі риси, властиві скоріше живій істоті, чим неживому предмету. Типова ситуація – бір не працює при неввічливому поводженні з ним. Поки господар кляне його останніми словами: «Ах ти, такий-сякий, такий-сякий!» – несправність усунути не вдається. А варто заговорити з ним ласкаво: «Ну що ти, милий? Ну давай, голубчик!» – машина виправляється сама собою. Тому, коли наступного разу Ваш кухонний комбайн відмовиться перемелювати те, що в нього поклали, спробуйте його спершу умовити «по-сімейному», а вже потім нести в ремонт.

Всі електронні пристрої виділяють випромінювання, енергетично зовсім не позитивне. Тому небажано постійно знаходитися в кімнаті, де коштує телевізор, комп'ютер або мікрохвильова пекти. Телевізор володіє «вампірічеськімі схильностями». Більшість людей після проглядання телепередач відчувають різкий занепад сил. Нерідко буває так, що людина приходить з роботи і насамперед включає телевізор, переодягається, вечеряє, базікає по телефону – все під акомпанемент телевізора. У такому стані він практично не сприймає сторонньої інформації, легко гарячиться по дурницях, не може ні на чому зосередитися. А все завдяки нерівноцінному енергообміну з блакитним екраном.

Комп'ютер – мабуть, найскладніший з побутових приладів. Тому і енергопотенціал його на декілька порядків вищий. «спілкуванні» з комп'ютером вступає в силу закон зворотної взаємодії. Іншими словами, ми обмінюємося з комп'ютером інформацією. Людина пристосовується до машини, а машина – до людини. В результаті ми відчуваємо дискомфорт, працюючи за чужим комп'ютером. А якщо за наш комп'ютер сяде чужак, машина може без видимої причини почати «глючить». Перевірено не раз. Нейтралізувати несприятливу енергетику можна, поставивши поряд з комп'ютером маленьку пірамідку або інший предмет, що володіє властивістю захищати від патогенного випромінювання.

Телефон – теж вельми чутливий механізм. По телефонних мережах передається частина нашого біоенергетичного потенціалу. Тому ми часто, знімаючи трубку, вже наперед знаємо, хто на дроті. До речі, якщо у того, хто нам дзвонить, достатньо сильна енергетика, телефон може зламатися. При телефонній бесіді з неприємною нам людиною ми відчуваємо себе погано, як і при особистому спілкуванні з ним. Щоб уникнути цього, краще відключати телефон, якщо ви не розташовані з кимось розмовляти. Якщо телефон дзвонить, а вам чомусь не хочеться знімати трубку – не робіть цього.

Взагалі, живите в світі з своїми домочадцями і своїми домашніми речами, тоді Вам будуть не страшні будь-які знегоди і не потрібні ніякі прикмети і марновірства! Будьте щасливі.

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.