Яких помилок потрібно уникати в пошуках кохання?

Автор/джерело -  © Олена Казанцева, “Школа життя” 



Дата публiкацiї - 8.12.2010 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=1794

У пошуках кохання навіть найбільш упевнені в собі, розумні, красиві і самодостатні жінки здійснюють деколи непоправні помилки, головним чином через те, що знаходяться в полоні різних стереотипів, оман і помилок.

В мережі Інтернет можна знайти відповідних партнерів

- Я не знайомлюся - у мене є хлопець ...
- Ще скажи: «Я не буду їсти морозиво - у мене вдома є пельмені»


Помилка перша

В Інтернеті не можна знайомитися, це не комільфо, там немає пристойних людей. Згідно англійського етикету, не можна починати розмову з незнайомими людьми, не будучи представленою третьою особою. Та й взагалі, якщо у мене є партнер (чоловік, коханець, співмешканець, улюблений друг - потрібне підкреслити, непотрібне закреслити), і навіть якщо він мене не влаштовує, від добра добра не шукають... Який не є, а мій...

Таким чином, Ви істотно звужуєте свої можливості змінити особисте життя на краще, скорочуєте варіанти для вибору.

То ж не переймайтеся і не сумнівайтеся, сміливо розміщуйте свої анкети скрізь, де тільки можна. І в соціальних мережах, і на сайтах знайомств. Неправда, що там тусуються виключно покидьки суспільства, маніяки і невдахи, пікапери і ловеласи. Мережа має безмежні можливості. Тут можна знайти все, що душі завгодно! А на сайтах знайомств такі різні люди, стільки нового можна дізнатися...

Так що не сумнівайтеся в жодного разі, - в мережі Інтернет ви обов'язково знайдете відповідних партнерів, з яких зможете вибирати.

Помилка друга

Я така розумна, витончена і піднесена, що мене ніхто не розуміє. Тільки обрані.

Порозуміння можна досягти з будь-якою людиною, якщо її приймати такою, якою вона є, якщо не чекати від неї підступу, не підозрювати її в нешляхетних намірах, бути з нею щирою і ставитися до неї з увагою і симпатією.

Ви побоюєтеся не знайти взаєморозуміння ? Гадаєте, що жінки і чоловіки - істоти з різних планет? І не можуть зрозуміти один одного?

На цю тему є мій улюблений анекдот.

Лікар (пише щось в історії хвороби): - Сідайте, голубчику. Розповідайте.

Відвідувач: - У мене... згаслий погляд. І смикається праве плече.

Лікар (продовжуючи писати): - Валеріана і дві таблетки пофігіна на ніч - і як рукою, як рукою.

Відвідувач: - Ночами мені сниться, що я будую підземні піраміди в Тоскані. Мене страшенно турбує збереження фресок і поведінка з`єднувального розчину в контакті з ґрунтовими водами.

Лікар (піднімає очі): - Та що ви кажете! А чим армуєте фундамент? Дуже рекомендую скручені по чотири ґартовані прути, століттями, знаєте, обкатаний прийом.

Відвідувач: - Лікарю, щось в житті йде не так. На визначнику телефона люди, які мені не телефонували, всі слова на вивісках та афішах, за які чіпляється погляд - однокореневі. Мій ховрашок не розмовляє зі мною четвертий день, він нерухомо сидить у кутку клітки і дивиться на мене поглядом Балрога, поцілюючи в Гендальфа кінчиком батога.

Лікар: - Яке, напрочуд, начитане звірятко! Ви не пробували давати йому російську класику?

Відвідувач: - Лікарю, я відчуваю і розумію жінок...

Лікар (гублячи окуляри на стіл, впівголоса): - Оп-паньки...


Насправді, це міф! Люди всі різні. У кожного власні таргани в голові, і всі вони різної породи, і зовсім не залежать від статі... Тому й жінка не завжди може зрозуміти жінку, та й чоловіки не у всіх випадках можуть досягти взаєморозуміння і консенсусу. Вся справа в психологічній сумісності!

Помилка третя

«- Лікарю, мене всі ігнорують. - Наступний!». До мене нікому немає діла. Усі зайняті лише собою. Егоїст - це людина, яка любить себе більше, ніж інших егоїстів. Любити себе - це означає бути егоїсткою.

Не потрібно кричати в монітор і бити кулаком по столу, уникаючи поцілити по клавіатурі, - «це все аморально, це егоцентризм, тобі ніхто не потрібен, якщо ти тільки себе любиш!».

А й не треба любити тільки себе. Любіть і себе, і оточуючих. Любіть всіх, увесь світ, але в першу чергу себе. Тому що:

Як можна любити вас, якщо ви самі себе не любите?

Помилка четверта

Треба тільки дуже хотіти зустріти своє кохання, і воно саме знайде мене. «Чекати кохання не треба, воно з'явиться некликаним!»

Основна проблема нашого часу - це споглядальність. Люди спостерігають, люди слухають, люди збирають інформацію, але не втілюють її в життя. Тому залишаються на тому ж місці, не розвиваються, не домагаються виконання своїх бажань.

Треба заявити світові про те, що ви жадаєте кохання, і тільки тоді Всесвіт відповість на ваш запит і пошле вам чоловіка вашої мрії.

 

Якщо вам щось потрібно - говоріть це прямо

Помилка п'ята

Як страшно жити! Життя - суцільний тернистий шлях, ковбаня на ковбані, одні неприємності, проблеми, капкани і заморочки.

Необхідно перестати концентруватися на власних проблемах, перестати думати про погане, побоюватися каверз і негараздів. Не притягуйте їх у своє життя! Не треба! Нічого не бійтеся!

Будьте, як Червона Шапочка з анекдоту.

Ніч... ліс... сидить вовк. Чує хтось пісні кричить. Дивиться, Червона Шапочка йде і горланить “Раммштайн” на весь ліс. Він їй:

- Червона Шапочка, ти що, очманіла? Ніч... ліс, тобі не страшно?

- А чого боятися? Дорогу знаю... секс люблю...


Помилка шоста

Бог терпів і нам велів. Живемо не для радості, а для совісті. Стражданнями душа вдосконалюється.

Не варто терпіти біль, насолоджуватися своїми стражданнями, мучити себе і оточуючих своїми негативними емоціями.

Вибирайте позитив! Вам необхідно отримувати задоволення тут і зараз, адже життя таке коротке і швидкоплинне!

Слід негайно йти звідти, де погано, без жалю і розчарування. Тікати не оглядаючись. Не чіплятися за невідповідні відносини, не витрачати на них свій час і сили.

Помилка сьома

Всі чоловіки схиблені на сексі, і нічого більше їм від жінок не треба.

Це далеко не так. Є чоловіки, які не заклопотані сексуально, чий темперамент може бути нижче, ніж у вас. І тоді ви зіткнетеся з іншою проблемою: як його зачарувати, звабити, викликати в нього статеве збудження... Як вам вивернутися, щоб він звернув на вас увагу як на жінку. Повірте, це значно більш істотні труднощі, ніж вирватися з чіпких рук сексуального маніяка.

Вона - йому:

- Ну відірвися вже від свого Інтернету, від цих «Їжачків» з їхніми анекдотами, підемо сексом займемося.

- Так-так, кохана. Іди починай, я зараз підійду.


Те, що у жінок увесь час болить голова - поширений міф, який не має відношення до реального життя. Сексуальний темперамент не залежить від статевої приналежності, просто історично склалася думка про те, що жінка не отримує (не може і не повинна одержувати) задоволення від сексу .

Помилка восьма

Чоловіки шукають в жінках не душевного тепла, а безкоштовних хатніх робітниць , які будуть їх обслуговувати, годувати, обпирати, створювати їм затишок і комфорт, вирішувати всі їхні побутові проблеми.

Із серії «Любовний човен розбився об побут».

Поширений стереотип, що розділяється також і чоловіками в іншій інтерпретації. Жінкам потрібний безкоштовний помічник по господарству, а не кохана людина, неповторна особистість і яскрава індивідуальність.

Облиште зужиті судження, не змішуйте матеріальний і духовний світ . Насолоджуйтесь своїми почуттями і відчуттями. Заштовхайте на задній план претензії типу: «Почистив зуби, закрий, блін, тюбик». Витісніть їх зі свого життя.

Помилка дев'ята

Чоловік - годувальник. Він повинен утримувати жінку.

Караул! Впадаю в ступор при цих словах. Ніхто нікому нічого не винен! Ні чоловік жінці, ні жінка чоловікові. Їх союз суто добровільний і триває тільки у випадку, якщо приносить задоволення обом. Жити за чужий рахунок - тяжкий гріх. Пити чужу кров - і поготів!

Помилка десята

Якщо я приділяю чоловікові свою увагу, час, віддаю тепло і ніжність, то стільки ж взаємно повинна отримати натомість. У крайньому випадку, я можу розраховувати на його подяку.

Не вважайте і не рахуйте! Ви не в банку і не в процесі шопінгу. Кохання - це «я даю себе для тебе», а не «я беру тебе для себе». Якщо ви робите щось для чоловіка, то робіть це абсолютно безкорисно, отримуючи від цього задоволення і не чекаючи, що «він це оцінить». Якщо не хочете робити - не робіть. Якщо вам щось потрібно - говоріть це прямо, а не чекайте, затамувавши роздратування, що чоловік сам здогадається. Він не телепат! А якщо вам бажаного не дадуть, - ну, що ж, - ні так ні. Знайдете це в іншому місці.

Увага, питання! Скільки таких помилок робили особисто ви?

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.