Звідки беруться жонатики з голодними очима?

Автор/джерело -  © “Букетик” 



Дата публiкацiї - 22.12.2010 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=1812

Вам ніколи не доводилося спостерігати таку картину: чоловік, за всіма прямими і непрямими ознаками - одружений, причому одружений на досить молодій жінці, дивиться на інших жінок, як недавно демобілізований солдат, що відмотав свій термін служби в такому гарнізоні, де не було не тільки живих жінок, але навіть їх фотографій?

Ви зустрічали? Ой, у вас навіть чоловік такий? Що? Мало не слина з рота капає, як красиву дівчину в міні-спідниці побачить? Ай-я-яй. Як весна починається, боїтеся одного на вулицю випускати? Тільки давайте обійдемося без епітетів. Тим більше нецензурних. В тому числі і в адресу тих, на кого чоловік вирячився! Що? Цікавитеся, звідки такі екземпляри беруться і що їм, гадам, потрібно?

Давайте спробуємо розібратися

Отже що таке голод в звичному сенсі цього слова? Реакція організму на нестачу живильних речовин. Теж можна сказати і про сексуальний голод. Відкладемо убік найважчий випадок, в якому безсила не тільки медицина. А саме випадок, коли жінка свого часу ОДРУЖИЛА чоловіка на собі і тепер вигукує, мовляв, чого йому, паразитові, ще треба. Зрозуміло, що героїня його романа - не вона, і голодні очі обернені на інших жінок саме через це... Поводи місяць-другий нормальну людину навіть в самий кращий в світі вегетаріанський ресторан - отримаєш аналогічний ефект.

Але ж бувають, і нерідко, ситуації, коли голодні очі і у того чоловіка, який абсолютно добровільно вибрав саме ту, яка зараз є його законною дружиною! Тут в чому справа? Ну... "У мене болить голова", "Я так втомилася", "Давай завтра" " Ти про щось інше думати можеш?", "Ти б краще так працювати хотів". І далі за списком. Чи не з вашого лексикону фрази, милі жінки? І, звичайно, жінка з подібним настроєм насаджує ідеологічну базу - "не це головне в сім'ї!". Сперечатися важко, не найголовніше. Як в автомобілі - гальма. Завести машину можна, рушити з місця - теж. Можна навіть проїхати не один десяток кілометрів. Якщо повороти плавні. Тільки жоден техогляд такий автомобіль не пройде! Та і не один нормальний автоаматор, не говорячи вже про професіонала, на такому автомобілі з гаража не виїде! Сумніваєтеся? А що ж ви про такий режим сексуального життя відразу не попередили свого обранця? Ще до Загсу?! Виходить ви, як мінімум, здогадувалися, якщо не знали напевно, що він піде собі шукати іншу! Так вибачите, чого ж зараз робите здивоване обличчя? Їжте, що приготували. Або міняйте своє відношення до цієї справи, або, як мінімум, перестаньте дивуватися. Все нормально. Голод - він, як мовиться, і в Африці голод...

 

Так, йдемо далі

Наступна ситуація. Тут вже дружина кипить, як чайник, який залишили на вогні години отак дві тому. І є начебто через що: жінка молода, цікава, з хорошою фігурою, і лише цієї ночі вони із законним чоловіком вдавалися до любовних ігор. А тут він, ледве вийшовши на вулицю, не може відірвати погляд від якоїсь малолітки в прозорій блузі! Чи то маніяк, чи то бабій? Ну, як мінімум, він мене не любить!

Стоп, стоп. Кип'ятитися навіщо?.. В даному випадку дружина гарна - факт. Інтим був - теж факт. Але і те, що чоловік відчуває, що йому чогось НЕДОДАЛИ - теж факт. Що робитимемо? Думати і згадувати. Секс був? Був. Хороший? Так! Романтична напівтемрява? Що? Ви порядна жінка і робите це тільки в повній темряві? Та-ак... Ні, те, що ви порядна, це добре. Просто, зрозумієте, для більшості чоловіків секс в повній темряві - гірше, ніж безалкогольне пиво! Чому? Хай звикає? Бачте, чоловіки влаштовані не так, як жінки...

Є в мозку такий орган - "гіпофіз" називається. Так от, специфіка його діяльності у чоловіка така, що без насичення зоровою інформацією сексуальна насолода так і залишається неповною. Грубо кажучи, секс без голого тіла для чоловіка - не зовсім повноцінний секс. Що? Нісенітниця? Тому що науку тільки мужики роблять? Можливо. А прислів'я "жінка любить вухами, а чоловік - очима" чути не доводилося? Це вже народна мудрість, винесена з багатовікових спостережень не тільки чоловіків. Отже якщо хочете і далі упиватися своєю "порядністю" - будь ласка! Тільки врахуйте, що голодна людина рано чи пізно захоче наїстися... Коханки свою красу під покривом ночі не ховають, і у них чоловіки голодними не залишаються... Отже якщо не хочете збити свого благовірного "з шляху істинного" - змінюйтеся. Як саме? Технологія - це вже справа вибору. Якщо говорити про наш приклад, то рішенням може послужити або розсіяне освітлення впродовж всього дійства, або огляд краси до самого "процесу", або... Включіть фантазію - у рідкісної жінки вона не багата.

Є ще один нюанс

Адже голод буває не тільки на їжу взагалі, але і на якийсь її вигляд. Або на оформлення столу. Зрозуміло, про що мова? Не зовсім? Ну, чому люди відвідують, наприклад, ресторан? Вгамувати голод? Найчастіше ні. Красива обстановка, приємна музика, вибір страв і, звичайно, оформлення цих самих страв. У таких умовах навіть прозаїчна яєчня сприймається трохи інакше. Може, чоловік зголоднів не по "виконанню подружнього боргу", а по чомусь іншому? Може, він не тому прилипає до екрану телевізора під час еротичних фільмів, що йому дружина наскучила, а тому що герої фільмів приносять один одному задоволення в найнесподіваніших місцях? Ні, я не пропоную в терміновому порядку міняти ліжко на кабіну баштового крана або клітку з хижаками. Але хоч би раз на місяць можна влаштуватися на кухні? Або на балконі. Або в готельному номері. А вже після ліфта голодний вираз очей напевно надовго пропаде! В крайньому випадку, скарги сусідів додадуть вашим відносинам особливий відтінок.

Що, нічого не підходить? І очі у нього як і раніше голодні? А ти просто запитай у нього, чого він хоче! Знаєш, іноді це дуже допомагає! Можливо, відповідь тебе розсмішить, можливо, засмутить. А може, ти дуже здивуєшся... Але так чи інакше ти дістанеш можливість вгамувати цей голод.

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.