Виконавець теракту призначений

Автор/джерело -  © “Білоруський партизан” 



Дата публiкацiї - 13.04.2011 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=1957

“Ця людина вже обрана спецслужбами, після того, як її зафіксували камери спостереження на даній станції (а ця людина справді була на цьому маршруті) специ встановили під лавку пакет, вийшли в безпечну зону, дочекалися приходу поїздів і привели вибуховий пристрій в дію” - викладає свою версію мінського теракту полковник спецслужб Володимир Бородач.

Колишній командир бригади спецназу ГРУ полковник Володимир Бородач має власну версію мінського теракту

Вибух, як і будь-який акт, що проводиться тією чи іншою стороною, має злий намір, з якого можна отримати політичний зиск або можливість тимчасово вирішити ряд політичних проблем. Якщо їх застосовують опозиціонери, повстанці, то на певному етапі це єдиний можливий для них засіб боротьби або демонстрація своєї рішучості в досягненні поставлених перед ними цілей. Окремі постріли і вибухи будуть ефективні лише тоді, коли вони будуть спрямовані проти окремих чиновників, які вчинили злочини та незаконні дії по відношенню до громадян країни. Імідж організації, що взяла на себе відповідальність, буде в даному випадку зростати.

У нашому випадку, вибух у метро на “Жовтневій”, з жертвами серед мирних громадян знищить імідж будь-якої політичної структури.

Зазвичай подібні акції, тільки різного масштабу, проводяться і плануються спецслужбами самих держав або терористичними організаціями, які воюють з цими державами.

Масштаб і наповнення кров'ю подібних заходів будуть залежати від того, який суспільний резонанс (вибух житлового будинку, комерційних центрів, потягу, метро, ​​греблі, торгового центру, авіалайнера, дитячого садка чи школи...) необхідно отримати. Він передвіщається з точністю до 100%. Почувши ревіння натовпу, що вимагає помсти і відплати, лідер держави приймає потрібне рішення на війну в Афганістані, в Чечні, у своїй країні проти власного народу, посилює репресії проти опозиції.

Перше питання. Кому вигідно?

Росії? Ні, - Росія, сховавши голову в пісок, зніяковіло підтримала і змушена зараз з усіх сухожиль витягати Лукашенко з політичного й економічного колапсу. Вона не готова в найближчі два роки замінити свого ставленика. Посилюючи положення Лукашенко, вона створює сама собі труднощі.

Опозиція. Лідери опозиції, які бояться підготувати навіть план вуличних заходів, помруть від однієї думки про підготовку і, вже тим більше, про проведення теракту. До того ж серед них кожен другий, хто приймає рішення в партіях чи групах, є сексотом спецслужб. Підготувати та провести подібний захід у таких умовах неможливо. Крім того, для опозиції це політична смерть. І владі вигідно сьогодні розкрити саме цей слід.

Я виключаю ЗАХІДНИЙ слід. Наївний Захід годував і підтримував лукашенківську опозицію впродовж 17 років. І зараз він в шоці і не хоче в цьому собі зізнатися. Поки він здатний вплинути тільки на сексуальну орієнтацію Романчука, Мілінкевича і не більше. Захід вирішує зараз основні питання в Африці, Лівії. Тут же США і Європа «взувають» Росію.

Білорусь залишена поки Росії. Тому у Заходу немає жодного сенсу здійснювати безцільні теракти в цій країні.

Режим. Нелегітимний режим, як ніколи, відразу після виборів - на межі політичного і економічного банкрутства. Галопуюча інфляція, зростання цін, падіння доходів викликає ненависть і зростаюче недовіру до режиму.

Кандидати в президенти Санніков, Статкевич, Некляєв, Усс що передрікали подібну картину ще вчора, перебувають під арештами або у в'язницях. Крім того країна напередодні показового політичного процесу. Шановані в суспільстві люди будуть звинувачуються в підготовці незаконного захоплення влади, основним свідченням якого є розбиті шибки у дверях адміністративної будівлі. Громадська думка на боці підсудних.

Після відвертого, брехливого судилища Білорусь чекало б стрімке економічне падіння і втрата іміджу режиму.

Які завдання вирішують вибухи в даній ситуації?

Білорусам нагадують, що вони жили без війни з 1945 року, голод, відсутність гарячої води, високі ціни ... - ніщо в порівнянні зі смертю. На нас напали, ми в кільці ворогів, терпіть, всі кошти на захист нашої незалежності, наших життів. Ворогам пощади не буде.

Цей вибух зв'яжуть, безумовно, з продовженням змови опозиції від 19 грудня, керованої підступним Заходом. Буде знайдена людина, пов'язана з яким-небудь опозиційним рухом, який був поряд з пакетом, знайдуть у нього на одязі хімічні елементи, що залишилися в результаті зіткнення з вибуховими речовинами і засобами підривання, знайдуть у нього ідентичні елементи вибухового пристрою в комірчині - і злочин буде «розкрито».

Ця людина вже обрана спецслужбами, після того, як її зафіксували камери спостереження на даній станції (а ця людина справді була на цьому маршруті) специ встановили під лавку пакет, вийшли в безпечну зону, дочекалися приходу поїздів і привели вибуховий пристрій в дію. Людина ще й уявити собі не може, яке пекло їй належить пройти на цій землі, будучи розмінною і ганебною монетою в цьому політичному спектаклі. Цю жертву обставляють зараз речовими доказами.

Це дасть можливість владі поправити свій політичний імідж, провести більш переконливо судилище над колишніми кандидатами, відволікти людей від економічних труднощів, замість високого рівня життя дати людям життя. Президент гарантуватиме нам безпеку, мирне небо над головою і більше нічого. Той, хто буде робити замах на владу Президента, буде робити замах на наше життя.

Нам буде запропонований невеликий вибір: морок, свавілля, злидні, відсутність будь-яких свобод або життя.

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.