Як залучити Любов і Кохання у своє життя?

Автор/джерело -  © “Школа життя” 



Дата публiкацiї - 16.10.2011 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=2149

Ми всі так часто говоримо про любов і кохання, мріємо про них і розмірковуємо, - які ж вони. Іноді нам здається, що їх не вистачає і щось проходить повз нас. Напевно, так і є: адже любов (і її вищий прояв - кохання) - це одне з найсильніших переживань, яке відчуває людина.

І як би не було це просто і банально, згадуємо і несемо через усе життя ми саме ті солодкі моменти щастя, коли нас переповнювали почуття від любові, від кохання. Власне емоції могли бути викликані природою, дитиною, коханою людиною або благородним вчинком зовсім незнайомої нам людини. Але є те, що всі ці моменти об'єднує, - відчуття повного щастя і любові до всього світу.

Так чому ж нам так відчайдушно не вистачає цієї самої простої людської любові, яка заповнює тебе всього зсередини? Відповідь дуже проста, і вона вже міститься в самому питанні. Ми відчайдушно чекаємо, що прийде хтось (можливо, це буде прекрасний принц або жінка-мрія) і відкриє нам цю дорогу в любов, у радість, у щастя, у кохання.

Цей хтось врятує нас від сірих буднів, від самотності і смутку. Іноді так і відбувається, але чомусь зовсім ненадовго. Зазвичай період романтизму і кохання швидко закінчується, і знову - здрастуйте, сірі будні.

Перше, що потрібно зрозуміти і прийняти раз і назавжди: цей хтось, хто прийде і врятує вас, - це ви!

У наш час досяжна купа книг, статей, інформації на тему: що ми випромінюємо, то і отримуємо! Світ - це просто наше дзеркало. Подивіться, що вас оточує, і зрозумійте таким чином, що живе всередині вас. Мені дуже подобається фраза: ми отримуємо те, чому самі відповідаємо. Якщо ви здатні випромінювати любов, дарувати її оточуючим і всьому світу, то світ відповість вам тим же. Закон бумеранга ніхто не відміняв. Саме тому коли дві людини зустрічаються і намагаються грати в кохання, це не працює. Адже в жодному з них його немає. Є закоханість, пристрасть, надії і картинки, але не кохання.

Порада: Почніть дарувати любов оточуючим просто так і дивіться, що почне відбуватися.

Друге. Ми отримуємо те, що самі готові щиро подарувати іншим

Допомагайте навколишнім знайти кохання. Іноді їм просто потрібна порада або інформація, іноді підтримка, іноді - просто ключі від квартири на годину. Що конкретно - це не важливо, але якщо ви допомагаєте своєму другові чи подрузі в набутті кохання, то світ починає допомагати і вам. Тут є один нюанс: допомагати треба другу своєї статі. Жінка сприяє жінці, чоловік - чоловікові.

Порада: Подумайте, чим ви можете поділитися в питаннях кохання. І кому з ваших близьких зараз це може стати в нагоді.

Третє. Нам необхідно створити образ коханої людини

Це не означає написати в стовпчик 50 якостей, якими повинен володіти майбутній партнер. Я веду розмову про те, що необхідно зрозуміти, з якими чоловіками і жінками вам добре, і наповнюйте себе цим. Якщо вам подобається чоловік або жінка, нехай навіть вона не вільна, або нехай це продавець в магазині - спілкуйтеся з ним, подовше будьте в його полі. Відчуйте, що саме зацікавило вас в цій людині. Чарівність, скромність, внутрішня сила, щирість, енергійність, манери? Запам'ятайте цей стан і вкладіть ці якості в образ свого партнера. Ви неначе складаєте енергетичну матрицю свого майбутнього партнера.

Іноді вас можуть чекати відкриття. Наприклад: все життя вам здавалося, що вам подобаються брутальні і жорсткі чоловіки, але тут ви з подивом виявляєте, що вам добре з уважним і спокійним чоловіком. Або навпаки: ви завжди мріяли, щоб вам писали вірші, а насправді вас заводить, коли чоловік, навіть не питаючи вашого бажання, все вирішує за вас, і немає в ньому жодного романтизму.

Порада: Будьте відкриті до різного досвіду і спілкування. Повірте, вас чекає багато сюрпризів.

Четверте. Оточуйте себе тими людьми, хто любить, хто кохає, хто щасливий у своєму житті

Наше оточення колосально впливає на наше життя і наш стан. Тому люди інтуїтивно тягнуться до успішних і щасливих людей. Через спілкування з ними вони начебто отримують ключ до цього стану. Наше оточення можна порівняти з тим, як на нас діють місця. Як ви себе почуваєте на березі моря в променях заходу сонця або в центрі мегаполіса в годину пік? Відчуваєте різницю?

Порада: Створюйте оточення, в якому ви можете перебувати, немов у променях сонця, наповнюючись цим сонячним світлом. І, звичайно, не забувайте ділитися цим самим внутрішнім світлом вашої любові!

Любіть і даруєте любов, кохайте і даруйте кохання, - це найцінніше, що ми можемо зробити один для одного.

Так само, як і мати, - найбільше, що вона може дати своїй дитині, - це свою безумовну любов!

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.