Росія і Україна: возз`єднання неминуче

Автор/джерело -  © Алєксандр Самсонов, “Воєнноє обозрєніє” 



Дата публiкацiї - 29.10.2011 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=2164

Росія вже не приховує своїх планів по поверненню України в імперське лоно та відверто і задоволено потирає руки від останніх дій української маріонеткової влади. Пропонуємо вашій увазі статтю з російського видання “Воєнноє обозрєніє”.

Треба зауважити, що відверті вороги Росії і російського народу іноді говорять речі, які не розуміють багато людей в сучасній Росії і в Україні. Так, Збіґнєв Бжезінський на початку 1990-х років сказав наступне: «Неможливо перестаратися, підкреслюючи, що без України Росія перестає бути імперією, з Україною ж ... Росія автоматично стає імперією». І два роки тому він висловився на ту ж тему: «Якщо Україна не вистоїть, Росія знову перетвориться на імперію».

Цікаво, що Бжезинський фактично повторив слова знаменитого об'єднувача Німецької імперії - «залізного канцлера» Отто фон Бісмарка (принаймні, цю фразу йому приписують). Бісмарк сказав про те, що могутність Росії може бути підірвано тільки відділенням від неї України і протиставленням її Росії, підбурюванням двох частин єдиного народу до братовбивчої війни. А для цього треба «знайти і виплекатити зрадників серед національної еліти», з їхньою допомогою змінити самосвідомість однієї частини російського народу «до такого ступеня, що він буде ненавидіти все російське, ненавидіти свій рід, не усвідомлюючи цього».

І важко не відзначити того факту, що вони праві. Україна - це ж частина єдиної Русі, російської цивілізації, а Київ - одна з древніх столиць Росії, «мати міст руських». Українська земля (Мала Росія-Русь) - це одне з історичних, духовних ядер-основ російського світу. Без інтеграції, вірніше, без возз'єднання частин єдиного буде дуже важко йти в майбутнє, будувати «Євразійський союз».

Незалежність України - це справа рук ворогів нашої єдиної цивілізації. Навіть саме походження цього слова - «Україна» - суперечить нинішній політичній реальності. «Україна, украйна» - це прикордонна область, околиця, частина цілого, а ті, хто населяють «прикордонну область», - «українці» - це свого роду «прикордонники», жителі порубіжжя єдиної Росії.

Не можна йти на поводу у т. н. «западенців», які є периферією Західного світу. Вони не є більшістю населення України, і не вони повинні визначати майбутнє цієї країни. Зрозуміло, що справді національним інтересом населення України є возз'єднання Малої Русі з Великою Росією (саме возз'єднання, а не входження одного ядра-основи до складу іншого). А Київ має стати третьою столицею об'єднаної Росії, разом з Москвою і Петроградом.

 

Питання появи нового Богдана Хмельницького і «Переяславської (з)ради-2» - це питання тільки часу?


 

Час вже відкрито говорити про те, що немає окремо українського і окремо російського народу. Це химери, які створили на радість ворогам єдиної України-Русі. Є один народ - російський народ (або суперетнос русів). Всі, хто проти возз'єднання єдиного цілого, - вороги Русі-Росії. Тільки разом всі частини нашого народу можуть збудувати повноцінну державу, яка вистоїть під ударами світової кризи. Політичні керівники, які не йдуть цим шляхом, приречені на поразку, питання появи нового Богдана Хмельницького і «Переяславської ради-2» - це питання тільки часу.

Останні новини, які можна оцінити як кроки в напрямку возз'єднання

- Вирок Ю. Тимошенко при всій його дивовижності має позитивну сторону - засудили послідовного ворога Росії, прихильника «європейського вибору» України.

- Брюссель відклав візит президента України Віктора Януковича до столиці Євросоюзу через справу Ю. Тимошенко. Таким чином, європейські чиновники в черговий раз показали своє ставлення до Києва як до можливої ​​третьосортної провінції європейської імперії. Саміт ЄС-Україна, на якому очікувалося підписання ключового для співробітництва Брюсселя і Києва договору про асоціацію та зону вільної торгівлі, був відкладений до грудня.

Після вироку західні ЗМІ, політики стали погрожувати Києву немилістю, що також явний плюс. Києву доведеться шукати дружби у Москви. Відступати вже не можна.

- Київ підтвердив свою позицію щодо Тимошенко тим, що їй загрожує новий термін, - у справі про борги перед Міноборони Російської Федерації.

- Глави урядів СНД в Петербурзі несподівано для ЗМІ підписали угоду про зону вільної торгівлі. Як повідомило ІТАР-ТАСС, керівники урядів Співдружності також поставили свої підписи під документами про основні принципи політики в сфері валютного регулювання та валютного контролю і про заснування єдиної системи обліку громадян третіх держав, які в'їжджають на територію СНД. Всього в цей пакет документів входить до 30 угод. Київ також підписав угоду про зону вільної торгівлі. Правда, документ не підписали Азербайджан, Узбекистан і Туркменістан, але, за словами Путіна, вони можуть приєднатися до угоди до кінця року.

Це реальний крок на шляху будівництва «Євразійського союзу». Особливо ефектно цей крок виглядає на тлі ситуації в Європейському союзі, який стоїть перед загрозою розвалу. Греція на межі бунту народних мас, важка ситуація в Італії та Іспанії.

- Повідомлено, що буде розглянуто питання про укладення взаємної домовленості про перехід України і Росії на двосторонні розрахунки в рублях.

 

Багатовікове загравання з російським ведмедем нічому не навчило?


 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.