Сім жіночих образів, що відштовхують чоловіків

Автор/джерело -  © MISSUS.ru 



Дата публiкацiї - 29.10.2011 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=2165

Жінки - істоти суперечливі і мінливі. Можемо бути якими тільки захочемо, орієнтуючись лише на свій настрій і бачення ситуації. Кожен обраний образ покликаний впливати на оточуючих людей, а точніше - чоловіків. Але от чи буде він притягувати або відштовхувати - вгадати складно. Є речі, які відштовхують всіх чоловіків без винятку.

Жіноча краса - страшна сила :)

Жінка покликана розбурхувати сексуальні фантазії чоловіків, надихати і спокушати. Але не всі жінки, при всьому бажанні, можуть підкорювати чоловіків, що їх оточують, або хоча б розташовувати до себе. Є декілька найпоширеніших помилок, які кидаються в очі сильній половині людства і геть відбивають бажання заводити будь-які стосунки з такою жінкою. Всі ці промахи можна поділити на сім категорій:

«Зовнішній вигляд - не головне...»

Дуже груба омана! Звичайно, чоловікам важливі розум, почуття гумору й інші людські якості жінок, але все це не прощає недбалого зовнішнього вигляду, особливо якщо це не разове явище, а постійний стан.

Брудний одяг, погане дихання, розмазаний макіяж, брудне волосся, а так само неголені ноги - все це геть вбиває будь-яке бажання з боку чоловіка. Доглянутий зовнішній вигляд - це така ж робота над собою, як і самоосвіта, підходити до неї треба не менш відповідально.

«Я не гідна...»

Чоловіки одразу помічають, якої думки про себе жінка. Невпевнена в собі, замкнута, пригнічена дівчина безнадійно втрачає всю сексуальність в очах чоловіків.

Навпаки, коли жінка всією своєю поведінкою демонструє впевненість і вдоволення собою, це є сигналом про її сексуальний потенціал. Невпевненість видають тьмяні очі з відстороненим поглядом, незграбне володіння власним тілом, пасивність у стосунках, схильність до скарг, плутана мова і нервовий смішок.

«Подивися на мене, - я сексапільна!»

Занадто велике зусилля стати привабливою для протилежної статі може викликати абсолютно зворотний ефект, ніж ви очікуєте. Награність, агресивність, занадто відвертий одяг в невідповідних ситуаціях - все це представляє собою яскраво виражену гру в «спокушання всього і вся». Дивлячись на таку гру, інтуїція підказує чоловікам, що тут щось не чисто: або дівчина не користується популярністю і намагається виправити стан речей «штурмом», або вона може попросити «винагороду» за продовження стосунків У будь-якому випадку це відлякує нормальних чоловіків, а притягує лише певний контингент не дуже приємних особистостей, вам це треба?

«Холодна зовні, пристрасна всередині»

Жінка може дуже прагнути бути сексуальною і привабливою, але її дії і поведінка говорять чоловікам про зворотне. Такі жінки можуть не брати участь у флірті, соромитися проявляти інтерес або навіть вести себе мужоподібним чином. Створюється враження що вона «холодна крижинка» без почуттів і симпатій, але ж це не так. Потрібно вчитися показувати свою прихильність і інтерес до чоловіків, щоб отримувати симпатію у відповідь.

Погані звички

Вони відлякують всіх, не тільки чоловіків. У наш час боротьби з курінням і алкоголем, багато чоловіків відмовилися від цих «шкідливостей». Їм неприємна жінка з сигаретою або така, що зловживає міцними спиртними напоями. До більш безневинних, але в той же час не менш відштовхуючих звичок, можна віднести постійне жування жуйки, обкушування нігтів, заламування рук, переминання з ноги на ногу й тому подібне. Позбавлення від шкідливих звичок не тільки зробить вас більш привабливою в очах оточуючих, але й поліпшить самопочуття.

Дуже багато всього...

Чоловіки називають таких жінок «Новорічні ялинки». На них багато косметики, біжутерії, дзвінких і клацаючих речей, а так само замислуваті зачіски і занадто важкий аромат парфумів. Все це нагромадження аксесуарів і косметики не дає можливості розгледіти саму жінку. Чоловікам подобається природність, - тільки лише злегка підкреслена, а не пригнічена.

Вульгарність поведінки

Відверта сексуальність - дуже потужна зброя в руках умілої жінки, і використовувати її потрібно потай. Якщо ж вона використовується нав'язливо, то починає відштовхувати. Відвертий одяг чоловік визнає, коли знає, що це вбрання виключно для спокушання його одного, а не для підкорення всіх оточуючих, залиште свої сексуальні вбрання для зустрічей наодинці. Так само флірт з кількома залицяльниками одночасно відіб'є бажання до подальшого спілкування.

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.