Луканово посміхаючись: Слава Богу, що Калашніков не голодував

Автор/джерело -  © Юрій Луканов, «Телекритика» 



Дата публiкацiї - 14.07.2006 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=222

Тоді він втратив би кругленьке черевце, став би зовсім худим і немічним... А так він живий, здоровий і навіть продовжує демонструвати нам свої пухкенькі щічки.

Ой, яке щастя, що однопартійці народного депутата Олега Калашнікова лише оголосили про намір голодувати, але не здійснили його. Тоді він втратив би кругленьке черевце, став би зовсім худим і немічним. А немічна людина може померти від переживань, які випали на його долю. А так він живий, здоровий і навіть продовжує демонструвати нам свої пухкенькі щічки. Вони аж пашіли від хвилювання, коли він вибачався після того, як журналісти написали листа до Партії регіонів з вимогою вигнати його з парламентарів – саме такого покарання вимагають акули пера для політика, котрий дозволив собі відібрати касету в журналістки телеканалу СТБ Маргарити Ситник і оператора Володимира Новосада. Вони, безсердечні, сподіваються, що позбавлений депутатської недоторканості він зможе бути притягнений до кримінальної відповідальності.

А взагалі журналісти упиваються владою, яка раптом звалилася їм на голову. Вони навіть Президенту Ющенку писали листа з вимогою, аби той вибачався за те, що обличчя журналіста назвав мордою. І глава держави, хоча і не прямо, але продемонстрував своє каяття, зателефонувавши у редакцію до того журналіста - той тепер свої матеріали підписує псевдонімом „Морда”. Якщо перша особи держави реагує на вимоги пишучої братії, то що там журналістам якийсь нещасний Калашников! Це ж на один зуб.

Він таки вибачився. Дай, Боже, вам здоров`я, але щоб у вас очі повилазили – приблизно так звучало його вибачення по відношенню до журналістів. Він знає перед ким реально треба вибачатися. І вибачається саме перед ним – провідником своєї партії Віктором Януковичем за те, що, піддавшись на провокацію, змусив партію і особисто Віктора Федоровича мати негативні почуття. Ну це і зрозуміло: а раптом провідник партії розгнівається і викине, як назвав його Кушнарьов, молодого депутата куди подалі – адже йому у такий відповідальний момент на фіг не треба, аби його політичне угруповання згадували у всіх новинах як таке, що воює зі свободою слова.

Претендент на посаду прем`єра виявив поблажливість до свого однопартійця: хоча його вчинок він засудив, але ставити питання про позбавлення його мандату не став – адже той без депутатської недоторканості одразу потрапить до рук кровожерних правоохоронців. Натомість партійний начальник пообіцяв дуже жорстоке покарання – оголосити порушнику догану, та не просто собі, а сувору догану.

А сам Калашніков сказав, що його провокують, бо комусь не подобається його активна позиція. Не знаю як кому, але мені вона теж не подобається. Він там пообіцяв стати першим захисником свободи слова. Як він її захищатиме – він нам уже продемонстрував. Та коли він сяде в якесь крісло – він навіть імітувати вибачення не буде. Можете не сумніватися.

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.