Як будуть вбивати Луценко: спецслужби і «під Януковича»

Автор/джерело -  © Георгій Семенець, «Аргумент» 



Дата публiкацiї - 5.03.2012 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=2324

«Бомба» під Президентом України вже цокає. «Справа Гонгадзе» йому скоро може видатися дитячою казкою. А Україні це може коштувати втрати незалежності і повернення в СРСР...

Юрій Луценко за гратами - унікальний випадок для недругів Президента Віктора Януковича зробити з нього «Кучму-2»

Юрій Луценко за гратами - унікальний випадок для недругів Президента Віктора Януковича зробити з нього «Кучму-2». І добити Україну як суверенну державу. Про те, як це, швидше за все, відбудеться.

Вороги Президента

У Президента України все менше друзів і союзників. Всередині держави зростає число вороже налаштованих по відношенню до персонально В.Януковича політиків і бізнесменів, як великих, так і середньої руки. Навіть так звані «донецькі» подробилися на клани, у кожного з яких - свої особисті претензії до Гаранта і образи на нього. Плетуться змови і сколочується союзи.

Навіть багато ЗМІ, що фінансуються «донецькими» («луганськими»), сьогодні нишком ведуть відверто антипрезидентську кампанію. При цьому вкидаючи в інформаційне поле реальний компромат і «чорнуху» на Президента і Ко через ЗМІ опозиції, а потім тиражуючи її.

Сьогодні у дуже багатьох бізнесменів з числа «біло-блакитних» ставлення до родини Януковичів, як колись у «помаранчевого» бізнесу - до сімейства Ющенко: у розмовах фігурують оцінки «зрадники», «мародери», «злодії» і «гнати нах... треба ». Такий підсумок пограбування «своїх» «своїми» ж з найближчого оточення Президента.

Ще менше союзників у Януковича за кордоном. Точніше, їх вже немає - взагалі. Нахабна брехня Президента України, що не виконує обіцянки першої особи держави і патологічна жадібність сімейства Януковичів (розвідка-то доповідає!) відвернули від нього Захід.

А «чекістська» Москва навряд чи коли-небудь вважала його рівним партнером: менталітет офіцера спецслужби ніколи не дозволить ставитися до раніше засудженого як до рівного собі. Щоб кадровий офіцер КДБ торгувався з вчорашнім карним злочинцем, «гоп-стопником»? Ніколи! У кращому випадку, взаємини можуть будуватися в площині куратор - агент (приклад: Путін - Кадиров ), а в гіршому - «на коліна, падло!»

З Москвою-чекістською Янукович не зійшовся. І не зійшовся настільки, що останнім часом, - і це очевидно, - сильно стурбований питаннями власної безпеки. Постійно тасуючи силові кадри, посилюючи персональну охорону та удосконалюючи технічну складову свого персонального захисту (Хоча, на нашу думку, це швидше захист від своїх же, «донецьких», - які можуть влаштувати йому «сезон полювання» в стилі Ізюмського лісу, - прим.«Аратти»).

Але ж «кольчужка» може виявитися закороткою. Удар можливо буде завдано там, де його Янукович не чекає.

Труп на Банковій

Зовсім скоро, - менше, ніж через місяць (після розгляду судом апеляції), екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка відправлять у колонію. Для відбуття терміну покарання. Колишні співробітники правоохоронних органів (МВС, СБУ, прокуратури і суду) відбувають покарання у райцентрі Мена (Чернігівська область), в колонії № 91.

Саме там, в колонії, екс-міністра, швидше за все, і спробують вбити .

Але це буде не розправа «співкамерників» над колишнім головним міліціонером України, при якому (і «завдяки» якому) «сіла» чи не половина нинішніх мешканців Мени. А спецоперація. Здійснена з єдиною метою - остаточної дискредитацією Президента Україна Віктора Януковича.

З наступною за цим міжнародною ізоляцією, санкціями щодо України як держави й українських чиновників. Вбивство Юрія Луценка відразу зробить Україну країну-ізгоєм в очах міжнародного співтовариства. І розв’яже руки як противникам української державності, так і персональним недоброзичливцям Віктора Януковича.

Президент Леонід Кучма й досі не «відмився» від «справи Гонгадзе». Яка, - і це сьогодні очевидно, - інспірована спецслужбами Росії. Про що вже прямо говорять і в парламенті, і на Банковій, і в посольствах, акредитованих в Україні.

Ці самі спецслужби тільки чекають команду «фас!» Для реалізації будь-яких сценаріїв по дестабілізації політичної ситуації в Україні. І якщо трапиться таке, Верховному головнокомандувачу суміжної держави з високою часткою ймовірності дістанеться супер-приз - Україна в складі ЄЕП і союзі з Росією .

А нам усім знову жити - в СРСР.

Технічна сторона усунення Ю.Луценко в колонії - проста. Наказ про ліквідацію Ю.Луценко може надійти тим же «перевертням» з «банди Гончарова», які «мотають термін» в Мені. Ці «орли» довгі роки працювали на спецслужби, звично легко йшли на вбивства, у скоєному не покаялися, старанно морочили голову слідчим і «визнали» тільки ті трупи, які вдалося слідству виявити.

Як показав хід слідства над «бандою Гончарова», на свободі в затриманих бандитів залишилися численні подільники, а головне - куратори банди, її організатори. Перебуваючи під слідством, бандити не мали хіба що свободи, - їх регулярно і сито «підігрівали», до їхніх послуг були перевірені ще роботою на ті ж спецслужби адвокати, вони вільно контактували з волею, вони наперед знали свій вирок.

Отримай ці нелюди наказ від решти і процвітаючих на волі кураторів здійснити ще одне вбивство, - підуть на це, не замислюючись. Тому що розслідування «банди Гончарова» показало: «перевертні» панічно бояться своїх «роботодавців», і тому підуть на будь-який кримінал.

Вбити Ю.Луценко може будь-який інший ув’язнений - як з числа агентури МВС або спецслужб, так і просто зобов’язаний комусь з цих організацій. Як облаштовується такий наказ - відомо: кандидату в вбивці обіцяють прикриття і мінімальний термін плюс великі гроші. Альтернатива - знищення сім’ї та його самого у разі незгоди піти на вбивство.

Параноя автора? Ні, звичайна практика спецслужб; взяти хоча б ту ж справу «банди Гончарова».

Ю.Луценко можуть зарізати і задушити, зімітувати конфлікт, можуть отруїти, «удар струмом - лагодив розетку» і т.д. Але що б не трапилося з Ю.Луценко в майбутньому - це буде замах на вбивство. І дай Боже, щоб не вбивство.

Ізолювати Ю.Луценка в Мені від інших ув’язнених - неможливо: не дозволяє «прописаний» судом режим утримання. Обставити Ю.Луценко з усіх сторін агентурою з метою запобігти замах теж не вдасться. Бо якщо за «замовлення» візьмуться професіонали (спецслужби), буде вишукано безліч можливостей для «доступу до тіла»: ретельно вивчені можливості контакту з Луценком, детальний розпорядок його дня і звички, особи, які його оточують, і т.д..

Харизматичний приклад - вбивство Курочкіна (він же Макс Скажений) у дворі суду. І злочин досі не розкритий.

Взагалі складається враження, що Ю.Луценко буквально «підводять» до В.Януковича, готуючи «ритуальне» убивство. «Підводять» точно так само, як «підводили» Гію Гонгадзе під «плівки Мельниченка».

В результаті цієї «підводки» вбивство мало кому відомого журналіста потрясло всю країну і мало не коштувало Україні державності.

У випадку з Луценком все набагато простіше: якщо щось трапиться з ним, і скандал не потрібно буде навіть «розкручувати» за допомогою всяких там «майора Мельниченко», Олександра Мороза і «касетних скандалів» - довбане так, що Україна стане останнім Гондурасом на планеті.

Ось тільки чи розуміє це сам Віктор Янукович?

«Осуджений за шапки» - посміялися і забули. Клеймо вбивці пригадають навіть дітям.

Схоже, полювання на Януковича вже почалася.

Шкода України...

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.