Україні - повний макар...

Автор/джерело -  © Dr.Frost 



Дата публiкацiї - 29.03.2012 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=2358

У смерті Оксани Макар винні Ющенко і Янукович.

Померла Оксана Макар, жертва миколаївських виродків. Її життя обірвалося в Донецьку, куди вона була доставлена ​​з Миколаєва. Надії, що «тіньова столиця» України врятує 19-річну дівчину, більше немає. Хай упокоїть Господь її душу...

Злочинці будуть покарані, заявив сьогодні Віктор Янукович. Правда, чи стане це покарання попередженням для інших? Чи не повториться страшна історія знову, в іншому місці?

Доля Оксани Макар була складною, вона росла сиротою при живих батьках, вулиця, а пізніше кафе, стали її притулком. Симпатична білявка іноді просила купити для себе пиріжок, згадує знайома офіціантка...

В Миколаєві в Оксани не було жодних перспектив на майбутнє, на хорошу роботу, освіту, нормальну сім’ю, вона просто виживала в суспільстві, що припинило помічати своїх рядових громадян.

Її біда полягає, як у вищевикладеному, так і в тому, що в той фатальний вечір вона зустрілася з подібними ізгоями. Тільки один із співучасників злочину був з благополучної сім’ї.

Хто з ґвалтівників найбільше злякався за наслідки наруги над Оксаною - невідомо, - можна тільки припустити, що той, хто найбільше міг втратити. Злочин хотіли зам’яти, приховати, першими це зробили ґвалтівники, другими, як не моторошно, представники правоохоронної системи.

Вийшло так, що перспективний «молодий регіонал» Максим Присяжнюк став просто свідком мерзенної наруги і спалення Оксани. У той же вечір в Миколаєві знайшли ще одну голу, побиту і, схоже, згвалтовану дівчину (яка ще й досі перебуває в комі - прим.«Аратти»).

Незабаром після трагедії Оксани Макар, бродячі пси загризли заживо дівчину в Сімферополі. Ніхто не відгукнувся на відчайдушний крик допомоги, зґвалтованої і викинутої оголеною з машини, жертви. Вона могла б вижити, якби не пси і байдужі, а може бути, - залякані мешканці. Ніхто з них не вийшов на вулицю, ніхто не зателефонував до міліції.

До цього загинув студент Ігор Індило, нібито впавши з лавочки у Шевченківському РВВС, ударившись при цьому тричі головою об підлогу.

Наше суспільство стало страшним, потворним, байдужим, цинічним, заляканим...

«Бандитам тюрми!» - під цим гаслом прийшов до влади Віктор Ющенко в 2005 році. Його обіцянки нарешті навести порядок в країні, поставити на чільне місце Закон - померли до осені того ж 2005 року. За п’ять років не було проведено жодної реформи в судовій і правоохоронній сферах. П’ять років Ющенка були присвячені бджолам, боротьбі з Тимошенко і виманювання грошей на «Дитячу Лікарню Майбутнього»...

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.