Веди чоловікам: Чого хочуть жінки?

Автор/джерело -  © Руслан Нарушевич 



Дата публiкацiї - 19.11.2012 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=2629

Жінка, - будь-яка, - має лише три потреби. Якщо ви думаєте, що це - квартира, машина і шуба - то помиляєтеся. Все набагато простіше і доступніше.

Ось ці потреби:

1. Близькість
2. Вдячність
3. Безпека

Близькість

Жінки надто соціальні і залежні від спілкування. Нам не зрозуміти, навіщо ви йдете в підпілля. Тому що для нас природніше зібратися з подружками і поспілкуватися.

Все, що ми робимо в житті, в остаточному підсумку має одну мету - відчути близькість з іншими людьми. Нам дійсно подобаються задушевні розмови з подругами, фільми про близькість і кохання.

А ще нам дуже хочеться відчувати вас, знати, що у вас на серці. Ми телефонуємо вам і запитуємо: «Ти де?» Кілька разів на день. Не для того, щоб контролювати. А просто щоб почути, що ви про нас думаєте. Хоча б іноді.

Ми проживаємо негативні емоції, ведучи розмову про них. Тому, коли бачимо вас у важкому стані, виникає бажання вас розговорити (хоча вам в цей час хочеться побути на самоті). І нам хочеться, коли нам буває нелегко, щоб ви з нами говорили. Це непросто, особливо для вас. Адже у нас все разом - і почуття, і думки, і події. Але якщо ви будете пам’ятати, що нам потрібно просто виговоритися і виплакатися в ваше плече, - можливо вам буде легше.

Нам не хочеться порад, рецептів, резюме. Нам хочеться просто, щоб ви нас вислухали, обійняли і сказали: «Маленька моя, напевно тобі зараз дуже важко. Але я з тобою. І я тебе кохаю». Так, - ми хочемо весь час чути про те, що ви нас кохаєте. Для вас це нерозумно, а для нас - необхідно як повітря. Ми хочемо розуміти, що сьогодні ми з вами так само близькі, як учора. Що ви все ще кохаєте нас.

Вдячність

Ми, як і ви, хочемо відчувати себе цінними і потрібними. Нам важливо розуміти, що кожну приготовану нами вечерю ви приймаєте з вдячністю. Що ви цінуєте кожну чисту сорочку в своїй шафі. Що для вас важлива наша краса і доглянутість.

Ми обожнюємо компліменти. Шалено. Адже за допомогою них ми відчуваємо, що ви нас кохаєте. Що ви вдячні нам і близькі. При цьому нам дуже важливо, щоб ваші компліменти були різноманітними, спрямованими на наші якості та були щирими.

Безпека

Ми шалено ранимі й чутливі. Навіть якщо зовні ми вибудовуємо товсті стіни і панцирі, всередині у нас завжди живе маленька тендітна дівчинка. І нам дуже хочеться, щоб про нас дбали. Іноді зовні ми здаємося броньовими танками, і ви думаєте, що ваша турбота нам ні до чого. Але без неї ми втрачаємо свою жіночність і красу. Більш за все на світі ми мріємо про те, щоб про нас дбали.

Нам здається, що це нескладно - подавати руку при виході з автобуса, притримувати двері, допомагати з важкими сумками, зустрічати пізно ввечері з роботи, вислуховувати нас у важкі хвилини... Можливо, для вас це справді непросто - особливо останнє. Але нам це подобається. За таку турботу ми готові надихати вас, боготворити і піклуватися про вас.

Ще більше нам хочеться перестати працювати від світанку до заходу і почати творити вдома. Творити в ньому гармонію, любов, атмосферу, затишок. Нам хочеться бути поряд з нашими дітьми, готувати вам запаморочливі страви, купувати додому нові фіранки. Така наша природа - ми хочемо творити і бути жінками.

І, можливо, вам здається, що не кожна жінка цього хоче. Але загляньте їй в очі і глибоко всередині ви побачите цю маленьку дівчинку, якій так подобається творити світ навколо себе.

Складено за матеріалами авторських лекцій.

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.