Гороскоп на 2013 рік

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна” 



Дата публiкацiї - 27.12.2012 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=2672

Символом 2013 року буде Змія – знак мудрості і змін. Для всіх без винятку знаків зодіаку рік обіцяє стати цікавим і повним подій.

Чорна водяна Змія може піднести сюрпризи і кардинально вплинути на розмірений хід подій. У суспільному і політичному житті можлива поява нових лідерів, зміна раніше обраного курсу. Однак в гороскопі на прийдешній 2013 немає місця великим соціальним вибухам, хвилювань і масових виступів. В економіці зірки пророкують нестабільність і зростання напруженості. У рік Змії не рекомендується спрямовувати кошти на купівлю предметів розкоші, кидати гроші на вітер. Набагато прихильно «господиня» року поставиться до тих, хто планує свої витрати і при цьому не забуває про благодійність. Змія неодмінно оцінить прагнення безкорисливо допомогти ближнім.

Важливими якостями стануть бажання довго і копітко трудитися, бути відкритим назустріч змінам і вміння довіряти своїй інтуїції.

Щоб прийдешні зміни принесли успіх, варто уподібнитися мудрій і гнучкій змії, приймаючи виважені рішення. Гороскоп на 2013 рік обіцяє удачу людям урівноваженим, обачним і щиросердним. Змія не прощає лихослів’я, інтриг і підлості.

Китайський східний гороскоп свідчить, що 2013 рік стане вдалим для укладення шлюбу та народження дітей. Сприятливий період настане для отримання нових знань. Навчання в університеті, самоосвіта або курси підвищення кваліфікації неодмінно принесуть гідні плоди.

Правильно розпорядитися всіма шансами, які дарує чорна водяна Змія, допоможе гороскоп по знаках зодіаку на 2013 рік. Особливо успішним і яскравим рік виявиться для знаків Повітряної стихії. Так, для Водоліїв і Близнюків рік буде сповнений позитивних подій, кар’єрних успіхів і багатообіцяючих проектів. Терези ж будуть користуватися особливим успіхом у коханні.

 

ГОРОСКОП ДЛЯ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ

Овен

Рік виявиться напруженим, але всі випробування будуть вам під силу. У фінансовому плані Овнів чекає стабільність, а от на особистому фронті можуть виникнути розбіжності. Цілком можливий переїзд і покупка нерухомості. Зірки застерігають від зловживання важкою їжею – здоров’я ваше не підведе, але можливий набір зайвої ваги.

Здоров’я. Овнам має сенс налаштуватися на те, що його організм вимагатиме до себе чимало уваги. Вкрай небажаним може виявитися зневага до профілактики хвороб, плачевні наслідки спричинять і шкідливі звички. Овнам вже потрібно починати налаштовуватися на активний спосіб життя, щось міняти в режимі харчування.

Професія. У 2013 році Овнам потрібно ставитися до своєї професійної діяльності дуже скрупульозно й ретельно. Саме тоді ви зможете досягти успіхів у цій сфері.

Фінанси. Табу для Овнів у новому році – пасивність і розрахунок на те, що матеріальні блага самі по собі, без будь-яких зусиль стануть сипатися як з рогу достатку. Зірки в наступному році будуть любити ініціативних, рухливих Овнів, які готові до ділових поїздок та відряджень.

Стосунки. Овни повинні бути готовими до бурхливого особистого життя. Їм доведеться сваритися, потім миритися, потім знову з’ясовувати стосунки, і так майже протягом року. Лише наприкінці року пристрасті почнуть потроху вщухати, і це означатиме початок тривалого періоду рівних стабільних стосунків.

Телець

Рік буде вдалим для бізнесу і всіх фінансових питань. Не варто сподіватися на допомогу з боку, успіх прийде, якщо покладатися тільки на себе. В особистому житті можливе відновлення старих зв’язків, охолодження у відносинах. Зірки радять приділяти більше уваги рідним і близьким.

Здоров’я. Рік Чорної Водяної Змії Тельці, судячи з усього, збираються почати досить енергійно. Та так, що до закінчення зими вже ґрунтовно вичерпають ресурси свого організму і почнуть відчувати нездужання. Порада тут лише одна: піклуйтеся про своє здоров’я!

Професія. Особливо позитивні перспективи наступного року очікують Тельців-бізнесменів і представників творчої інтелігенції. Найсприятливішим виявиться період до середини літа. Ще одним позитивним моментом для Тельців стане хвиля нових корисних знайомств.

Фінанси. У грошових справах Тельцям слід бути дуже заощадливими і вести справи якнайкоректніше. Якщо у вас попросять у борг, намагайтеся інтелігентно відмовити. Не робіть боргів і самі, причому це поширюється і на готівкові гроші, і на банківські позики, і на комунальні платежі.

Стосунки. В особистих справах астрологічний прогноз для Тельців на 2013 рік прогнозує деяку нерівність. Хвилі конфліктів у них будуть перемежовуватися зі світлими смугами стабільних і яскравих стосунків, а відтак емоції виявляться досить сильними і захоплять Тельців з головою.

Близнюки

Упродовж усього року вам будуть випадати шанси піднятися вище і просунутися вперед. Доведеться активно трудитися, але в другій половині року варто поберегти себе, приділивши увагу здоров’ю. Фінансове становище буде стабільним.

Здоров’я. Жодних глобальних потрясінь в плані самопочуття зірки для Близнюків на 2013 рік не віщують. Звісно ж, це зовсім не означає, що вони можуть нехтувати своїм здоров’ям. Не впадайте в крайнощі, тобто, не переїдайте та не голодуйте (з метою схуднення).

Професія. Близнюки залишаться із своїми професійними проблемами один на один. Очікувати допомоги їм не доведеться. Але якщо вони підійдуть до усіх завдань уважно і відповідально, то своїх позицій не втратять.

Фінанси. Зірки в майбутньому році радять Близнюкам виявляти підвищену обережність до витрат та інвестицій. Краще відмовитися від будь-яких сумнівних угод і пропозицій

Стосунки. Близнюкам вдасться покращити свої стосунки з коханими. Неодружені й незаміжні скріплять свій союз шлюбом, одружені зуміють залагодити застарілі проблеми у стосунках. Щоправда, для цього в новий рік бажано вступити без сварок.

Рак

Вдалий, але неспокійний рік може бути ознаменований зміною роботи, місця проживання і початком нових відносин. Вірогідні великі витрати. Енергетичний потенціал буде особливо високий у другій половині року.

Здоров’я. Рік Чорної Водяної Змії для Раків розділиться на декілька періодів. У січні все буде начебто і непогано. Проте вже в лютому-квітні найменша неувага до свого самопочуття може обернутися загостренням старих або спалахом нових захворювань.

Професія. Професійна сфера спричинить Ракам чимало клопоту. Незаплановані перевірки, розрив вже усталених ділових зв’язків – все це не найкращим чином вплине на кінцеві результати. Найважчою буде весна. І лише всередині осені проблеми почнуть «відпускати».

Фінанси. В цілому астрологічний прогноз на 2013 рік для Раків непоганий. Рік обіцяє пройти рівно, без проблем і ускладнень. Але так буде лише в тому випадку, якщо вони не надумають брати позики в банках.

Стосунки. У кожної людини, напевно, є що приховувати від стороннього ока. Але, у випадку з Раками, ці огріхи з минулого весь час будуть прагнути “вилізти” назовні. Особливо цього потрібно побоюватися наприкінці літа і на початку осені.

Лев

Суперечливий рік не один раз поставить вас перед вибором. Для бізнесу більш вдала перша половина року. Рідні та близькі потребуватимуть пильної уваги, а можливо і фінансової допомоги.

Здоров’я. Астрологічний прогноз для Левів на 2013 рік більш ніж оптимістичний. Звісно ж, це не означає, що вони можуть розслабитися – можливе загострення хронічних захворювань. Але випити зайву чарочку під час застілля або невчасно лягти спати іноді можна буде собі дозволити без наслідків для здоров’я.

Професія. Леви зможуть відчути себе на верхівці успіху. Цей рік – чудовий шанс реалізувати, нарешті, давно задумане. А труднощі… Вони не стануть відчутними і не будуть визначальними.

Фінанси. У грошових питаннях наступного року буде спостерігатися позитивна динаміка. Збільшуватися будуть і доходи, і витрати. Левам вдасться вирішити значні проблеми. В цілому рік виявиться вдалим.

Стосунки. Незважаючи на всі успіхи Левів, їхні партнери часто будуть незадоволеними: через інші турботи Леви не будуть їм приділяти достатньої уваги. Втім, і Левам захочеться цікавих подій, нових вражень, але їхні партнери нечасто зможуть тішити їх.

Діва

Рік буде особливо вдалим для сміливих і сильних духом Дів. Успішною виявиться зміна роботи. Друга половина року зажадає великих фінансових вкладень. Варто приділити особливу увагу відносинам з дітьми.

Здоров’я. Діви просто зобов’язані взяти за правило систематично займатися спортом. Це допоможе знімати стреси і підтримувати себе в робочому стані.

Професія. Для Дів 2013 рік буде позитивним і в цілому, і в деталях. Діви-керівники можуть розраховувати на підвищення. Незадоволені своєю нинішньою роботою мають шанс змінити сферу діяльності, причому цілком успішно. Люди творчих професій відчують натхнення і піднесення.

Фінанси. Доходи Дів не розчарують. Протягом всього часу господиня року не образить їх. Особливо вдалим виявляться осінній та зимовий періоди.

Стосунки. Шанс на кохання у Дів в майбутньому році однозначно є. Щоправда, не можна сказати, що стосунки розвиватимуться у них ідеально. До речі, те ж саме стосується і одружених, і заміжніх Дів. Але конфліктні періоди не будуть тривалими,

Терези

Рік принесе удачу в кар’єрі, фінансовій сфері і в бізнесі. Сім’я зажадає вашої уваги, але успіх у протилежної статі гарантований. Міцне здоров’я дозволить без втрат прожити цей динамічний рік. Слід побоюватися конфліктів, спровокованих заздрістю до ваших успіхів.

Здоров’я. В 2013 році Терезам бажано відмовитися від шкідливих звичок та малорухливого способу життя. Якщо врахувати ці поради, то цього буде достатньо для того, щоб Терези почувалися комфортно протягом року.

Професія. Кар’єра стане одним із найважливіших аспектів життя Терезів. Червоною ниткою крізь весь рік для них повинна пройти працьовитість, тоді успіх їм забезпечений.

Фінанси. Досягнення цього року стануть потенціалом для наступного. В майбутньому році Терези пожинатимуть плоди, посіяні раніше.

Стосунки. В 2013 році Терези можуть зустріти свою другу половинку. Є вірогідність відновлення старих стосунків.

Скорпіон

Позиції в бізнесі і фінансах досить нестійкі. Діяти доведеться швидко і рішуче – у цьому запорука успіху. Ймовірно розширення сім’ї, народження дітей чи онуків. Зірки застерігають від ризику за кермом – висока ймовірність травм.

Здоров’я. Якщо Скорпіони зуміють не доводити себе до стресів і перевтоми, то в цілому їх самопочуття можна вважати досить стабільним. Звісно, є декілька критичних періодів – квітень-червень, а потім жовтень, – в які бажано бути обережнішими.

Професія. Астрологічний прогноз для Скорпіонів на 2013 рік не дуже оптимістичний. Більше того, небесні світила пророкують неминучі труднощі. Зрозуміло, провиною всьому стане горезвісний людський чинник. Скорпіонам не уникнути сварок, непорозуміння, проявів непорядності з боку колег або компаньйонів.

Фінанси. Скорпіонам не варто бути занадто марнотратними. Економія має бути основою своїх грошових справ. Тільки так Скорпіонам вдасться пережити наступний рік без особливих втрат.

Стосунки. Особисте життя Скорпіонів наступного року обіцяє бути бурхливим і аж ніяк не безхмарним. Доведеться часто з’ясовувати стосунки та шукати компроміси зі своїми дітьми. Існує великий ризик розлучень і остаточних розривів між сімейними і навіть просто закоханими парами.

Стрілець

Рік буде напруженим і цікавим. Можлива кардинальна зміна сфери діяльності. Перед прийняттям важливого рішення варто придивитися до дрібниць. У другій половині року варто приділити увагу здоров’ю.

Здоров’я. 2013 рік Стрільцям анітрохи не загрожує негативом. Навпаки, їм гарантовано нормальний імунітет і задовільно стабільний стан нервової системи. Все це стане запорукою чудової активності, гарного настрою, готовності до творчих звершень.

Професія. В цілому рік Чорної Водяної Змії для Стрільців буде непоганим. Представникам творчих професій, швидше за все, вдасться реалізувати давно задумане. Офісні службовці та службовці держустанов можуть очікувати підвищення. Але не варто надмірно довіряти свої справи іншим людям, намагайтеся розраховувати виключно на себе.

Фінанси. 2013 рік віщує Стрільцям безліч подій і емоцій. На них чекає як ейфорія від несподіваних успіхів, так і напруга від проблемних ситуацій. Гроші доведеться вкладати в проекти або витрачати. І, як наслідок, у певні моменти ви відчуватимете їх нестачу.

Стосунки. У новому році вітається рішучість і готовність остаточно поставити всі крапки над «і». Довгі роздуми можуть лише зашкодити Стрільцям. Причому це правило актуальне як для пар із досвідом, так і для тих, хто тільки збирається скріпити свій союз шлюбом.

Козеріг

Рік буде вдалим, але доведеться багато і наполегливо працювати. Бізнес принесе хороший прибуток. У сім’ї можливі бурхливі сварки, партнер зажадає трепетного й уважного ставлення. Рік відмінно підходить для відновлення регулярних занять фітнесом.

Здоров’я. Козерогам не доведеться особливо розслаблятися. Ризики захворіти будуть досить великими, тому доведеться постійно бути насторожі. До осені ситуація, в основному, стабілізується, однак, протягом усього року зовсім незайвими будуть профілактичні заходи.

Професія. 2013 рік для Козерогів ознаменується значними успіхами. Дуже важко буде знайти справу або заняття, які будуть їм не по плечу. Причому період кар’єрного сходження та успіхів у професійній діяльності триватиме майже весь рік.

Фінанси. Астрологічний прогноз для Козерогів обіцяє їм непоганий рівень доходів. Навряд чи доведеться скаржитися на долю, особливо, на стику зими і весни, а також всередині осені. Втім, якщо завданням буде заробити мільйон доларів, то такий план може виявитися і недосяжним.

Стосунки. На особистому «фронті» у Козерогів можливі деякі проблеми і труднощі. Але їм вистачить вміння знайти компроміс в неоднозначних ситуаціях.

Водолій

Відповідальний рік, який може вплинути на хід всього вашого життя. Особливий успіх супроводжуватиме Водоліям творчих професій. Рідні та близькі, особливо діти, порадують своїми успіхами. У другій половині року вірогідний енергетичний спад.

Здоров’я. Астрологічний прогноз на 2013 рік для Водоліїв стверджує: до себе вони повинні ставитися дуже дбайливо. Навряд чи їм «простяться» різні надмірності та перевтома. Ослаблена імунна система одразу ж дасть про себе знати загостренням застарілих проблем.

Професія. Водоліям потрібно намагатися втриматися на плаву. Труднощів у професійній сфері буде не уникнути, тому доведеться запастися терпінням і працьовитістю.

Фінанси. Незрозуміло чому, але Водолії не зможуть утримати гроші у своїх гаманцях. Втім, це зовсім не означає, що вони весь час будуть на мілині. Доходи з’являтимуться, просто їх не вдасться втримувати довго при собі.

Стосунки. Нудьгувати Водоліям не доведеться. Їм забезпечена маса емоцій, причому в широкому діапазоні – від бурхливого захоплення до гніву і депресії.

Риби

Друга половина року характеризується великими витратами. Можливе придбання нерухомості, переїзд. Зірки радять більше часу проводити в колі сім’ї. У роботі опорою стануть старі друзі і перевірені часом партнери.

Здоров’я. Хоча в 2013 році у Риб самопочуття і не буде ідеальним, але їм вдасться витримати всі випробування на міцність із честю. До того ж вимушена турбота про своє здоров’я змусить їх знайти дуже ефективні методи лікування і зміцнення імунітету.

Професія. Рибам рекомендується не псувати стосунки з начальством. Якщо їм вдасться заручитися підтримкою свого керівництва, то це стане гарною підмогою у важкі моменти, коли колеги будуть проявляти нещирість.

Фінанси. Хоч і хвилеподібно, але доходи все ж будуть надходити в гаманці Риб. Тому 2013 рік можна в цілому вважати позитивним. Потрібно тільки бути готовими до того, що доведеться багато їздити у відрядження.

Стосунки. У Риб з’явиться можливість поліпшити свої житлові умови. Однак при цьому потрібно намагатися не зіпсувати стосунки з ріднею, а шанси на це достатньо великі. Слід пам’ятати, що вміння йти на компроміс ніколи не буває зайвим.

 

ЯКИМ БУДЕ 2013 ПО ГОРОСКОПУ?

Чорна водяна Змія принесе з собою мінливість водної стихії. Постійно мінливий, невловимий, що вимагає напруженої уваги – ось який 2013 буде зодіаку для всіх без винятку знаків зодіаку.

Фінансовий і любовний гороскопи на весь рік обіцяють несподіваний розвиток подій, що вимагає моментальної реакції. Рік хороший для людей з розвиненою інтуїцією, які доб’ються особливо видатних успіхів.

Уміння бути в тонусі і не панікувати нагоді всім без винятку. Змія не терпить суєти, але вона здатна зачаїтися і зробити блискавичний кидок в потрібний момент. Така тактика буде в 2013 році найбільш виграшною. Гороскоп для знаків зодіаку всіх чотирьох стихій говорить про наявність прихованих проблем і завуальованих можливостей. Щоб їх роздивитися потрібно тверезий розум. А рішучі дії дозволять використовувати всі можливості, якими так багатий цей мінливий рік.

Підвищенню самодисципліни і упокорення емоцій в рік Змії відмінно посприяє заняття духовними практиками і медитацією.

ОСОБЛИВОСТІ ГОРОСКОПУ НА РІК ЗМІЇ

Згідно з китайським календарем, рік Змії настане 10 лютого 2013 і триватиме до 31 січня 2014 року. Гороскоп на рік Змії по місяцях дозволить спланувати свої дії таким чином, щоб вони принесли найбільший успіх.

Початок року буде відзначено побутовими турботами про будинок, потребою в поліпшенні житла. Гороскоп на лютий 2013 року в масштабах країни прогнозує появу на політичній арені нових дійових осіб, чий вплив стане помітнішою до осені.

Березень буде особливо добрий для кропіткої роботи. Місяць підходить для початку лікування хронічних захворювань, оздоровлення опорно-рухового апарату.

Рік Змії буде відзначений труднощами у відносинах між представниками різних поколінь. Зірки говорять про ослаблення батьківського впливу на молодь.

Якщо планувати свою професійну активність, орієнтуючись на гороскоп до 2013 року, то найбільші зусилля потрібно прикладати ближче до кінця весни – початку літа. Цей плідний період принесе хороший прибуток восени. Червень добре для початку нового бізнесу, створення підприємства. Потрібно бути готовим до бюрократичних складнощів, які, втім, будуть подолані без втрат.

Гороскоп на серпень 2013 відзначений турботою про близьких, зростанням ролі сім’ї. У відносинах не повинно залишитися неясностей вже до середини осені. Слабкі відносини чекає неминучі розрив, а міцні пари створять нерозлучний союз.

Вересень – початок прибуткового періоду, який триватиме до грудня. Про це варто пам’ятати і не брати в борг у першій половині року.

Гороскоп на жовтень віщує політичну нестабільність в світових масштабах. Хоча всі хвилювання будуть врегульовані без серйозних сутичок.

Астрологічний прогноз на 2013 рік обіцяє прекрасні можливості для духовного зростання і самовдосконалення. Планомірна робота над собою ознаменується душевної гармонією до кінця року.

За матеріалами газети «Є» та tutcikavo.co.ua

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.