Шлях до жіночності

Автор/джерело -  © Ася Яковлєва, «Школа життя» 



Дата публiкацiї - 11.07.2013 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=2889

У світі все влаштовано дуже гармонійно. І чоловіки, і жінки абсолютно різні не просто так. І ось яка річ - у боротьбі за рівні права ми стали забувати, що чоловікові все необхідне набагато простіше і швидше приходить на чоловічу енергію, а жінці - на жіночу.

Багато жінки живуть собі й живуть, не підозрюючи, що вони щось роблять не так. І в певний момент відчувають, що сильно втомлюються на роботі, що виснажені і змучені, в особистому житті розгардіяш, і виходу начебто немає.

А потрібно всього лише почати робити все по-жіночому, з’єднатися зі своєю природою. Тому доводиться жінкам розвивати свою жіночність, вчитися жити по-іншому.

Я хочу поділитися з вами найбільш основними моментами, які варто втілити в життя, щоб перекочувати на жіночий полюс.

Для початку почніть приймати свою жіночність. Без розуміння своєї природи багато чого може виявитися просто марним. Підкреслюйте те, що ви - жінка. Носіть спідниці і сукні, додавайте до свого образу прикраси. Доглядайте за своїм тілом.

Багато хто думає, що це все, звичайно, важливо, але не настільки, щоб викинути всі брюки й обтягуючі джинси. А даремно! Жіноча енергія акумулюється в матці, і область живота завжди повинна знаходитися в розслабленому стані. Коли жінка носить штани, це місце затискається, і енергія не може циркулювати вільно.

Основним моментом у розвитку своєї жіночності хочу окремо зазначити розслаблення і задоволення. Жінка все може отримати легко, - без війни і складнощів. Адже її головне завдання - «цвісти і пахнути», жити в легкості і радості.

Щоб простіше розуміти, наскільки ваше життя відповідає цьому принципу, є просте правило «хочу і треба». Все в житті жінки має виходити з контексту «хочу», але, на жаль, багато хто живе лише в контексті «треба». Проаналізуйте, як це відбувається у вас, і ви зрозумієте, що саме потрібно поміняти і куди б ви хотіли рухатися. Найголовніше, - перебудовуйте і наповнюйте своє життя не поспішаючи.

І ще один важливий принцип. Почніть жити повільніше. У поспіху жінка наповнюється чоловічою енергією. Це для чоловіків корисний стрес і швидкий темп життя. Долаючи перешкоди, вони стають сильнішими. Це їх чоловіча ініціація, так вони стають чоловіком не тільки фізично, а й соціально.

 

Жінку повинні наповнювати спокій і розслабленість

Жінку повинні наповнювати спокій і розслабленість. Знайдіть свій темп життя, при якому ви не пропускайте сьогодення, але й не вгрузнете, як в безодні. Насолоджуйтесь кожною миттю, нехай те, що відбувається навколо, не проноситься повз вас, а прикрашає і наповнює ваше життя.

Розвинути жіночність за короткий термін неможливо, це тривалий і захоплюючий процес. Тут дуже багато тонкощів і нюансів, багато власних секретів, які ви будете розкривати для себе кожен новий день свого життя.

Але ще одним секретом я з вами поділюся. Це відчуття. Взаємодія зі світом по-жіночому відбувається через відчуття. Чоловіки живуть в голові, діють «з голови». Адже голова - це їхнє «місце сили», там накопичується їхня чоловіча енергія.

Це одна з проблем сучасних жінок - вони теж переселилися «у голову». Ми так звикли, і нам здається це правильним. Але справа в тому, що навіть найбільш розумна жінка не зможе мислити краще, ніж чоловік.

Жіноча стихія - це почуття, і коли ми сприймаємо світ через відчуття, нам відкривається набагато більше можливостей. Тому розвивайте свої органи чуття, живіть в тілі. Підтримуйте себе в цьому, ходіть на танці, йогу, стрейчінг, танець живота. Знайдіть те, що підійде саме вам.

А безпосередньо зараз я пропоную вам виконати одну вправу: відчуйте, що відбувається у вашому тілі. Перенесіть всю свою увагу в тіло - і відчувайте! Будьте уважні, не потрібно виконувати цю вправу «з голови». Такі відповіді, як «спокій, хвилювання, щастя» нам не підійдуть. Це - емоції, а нас цікавлять відчуття, такі як «болить, ріже, крутить, тисне, гаряче, холодне, тепле» та інше.

Якщо ви зрозумієте, що знову живете «від голови», зупиніться, відчуйте ногами землю, відчуєте, як повітря торкається вашої шкірі, подихайте повільно животом. Ваше тіло вас ніколи не обдурить. Відчувайте все, що відбувається у вас в тілі. Це дасть відповіді на всі ваші запитання. Якщо тілу комфортно - значить, все добре, все йде нормально. Якщо в тілі дискомфорт - щось не так.

Нехай ваш шлях до своєї Жінки буде наповнений любов’ю та щастям!

 

Жінка - джерело успіху чоловіка

* * *

Від «Гармонії»

Жінка - джерело успіху чоловіка

1. Витончена мова. З’являється у чоловіка, якщо дружина делікатно спілкується зі своїм чоловіком, так як він вбирає манеру мови дружини.

2. Працездатність чоловіка. Якщо в квартирі спокійна атмосфера, яка дозволяє чоловікові розслаблятися і відпочивати вдома, то у нього поліпшується пам’ять, логіка, функції психіки, змінюється його статус у суспільстві.

3. Розумність. Якщо дружина підпорядковується волі чоловіка, то він стає більш розумним.

4. Цілеспрямованість. Якщо дружина приймає інтереси в житті чоловіка, то він стає неймовірно цілеспрямованою людиною і у нього з’являються додаткові можливості для досягнення мети. Якщо ж жінка вважає, що його інтереси - це дурниця, то вона блокує йому всі можливості для досягнення цілей.

5. Терпіння. Якщо жінка має терпіння до недоліків чоловіка, то він також стає терплячим до прояву її емоцій і примх.

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.