Ознаки справжніх стосунків

Автор/джерело -  © «Клубер» 



Дата публiкацiї - 2.06.2014 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=3143

Деякі ознаки того, що ви перебуваєте у «справжніх стосунках», а також поради, які зможуть Вам допомогти налагодити взаємини і зробити їх справжніми та міцними.

«У житті не завжди важливе місце, в якому Ви знаходитесь, проте з ким Ви знаходитесь, - важливо завжди»

Як дізнатися, що я перебуваю у стосунках з потрібною людиною?

Це питання є одним з найпоширеніших. Однак перш, ніж дати собі відповідь на нього необхідно прояснити свої думки іншим питанням:

Які аспекти, на Вашу думку, повинні в себе включати справжні стосунки?

Незважаючи на те, що відповідь на це питання може бути спірною, однак всі взаємини, - як романтичні, так і платонічні, мають деякі очевидні ознаки того, що вони розвиваються у правильному напрямку.

Отже, давайте розглянемо деякі ознаки того, що ви перебуваєте в «справжніх стосунках», а також відповідні поради, які зможуть Вам допомогти налагодити стосунки і зробити їх справжніми та міцними.

1. Ігри не граються

Досить таки часто, ми самі ускладнюємо наші стосунки. Складнощі починаються тоді, коли розмови набувають вигляду текстових повідомлень, почуття переходять на рівень підсвідомості, секс стає грою, слово «кохання» випадає з розмовної мови, зникає довіра, а таке слово як чесність, і зовсім лишається якогось сенсу. Ще більше ситуація посилюється коли невпевненість у собі стає способом життя, ревнощі стають звичкою, як і почуття образи, а виходом із ситуації є тільки ухилення від усіх проблем і не бажання щось змінювати.

Припиніть тікати від проблем! Зіштовхніться лицем до лиця з усіма невдачами, виправте ситуацію, спілкуйтеся, цінуєте, прощайте і ЛЮБІТЬ людей, які дійсно заслуговують цього.

І, звичайно ж, якщо Ви самі відчуєте, що хтось з Вами грає, обговоріть з ним це питання.

2. Кожен знаходиться на одній і тій же сторінці

Якщо жінка починає жити з чоловіком повсякденним життям, не кажучи йому про те, що вона зацікавлена ​​в серйозних стосунках, ці взаємини, скоріше всього, такими ніколи і не стануть. Якщо Ви тільки вдаєте, що жити з Вами добре, це не буде ознакою і свідченням того фактора, що Ваші стосунки будуть розвиватися.

Сенс полягає в тому, щоб Ви були прямим і відвертим із самого початку, ну або ж з того моменту, коли Ви будете точно знати те, чого хочете від Вашого партнера. Не ходіть навкруги. У тому випадку, якщо людина опиняється боягузом і тікає від Вас тільки тому, що Ви були чесні з нею, або ж починає встановлювати свої кордони, це означає тільки те, що ця людина не для Вас.

3. Ваше спілкування відкрите, чесне і ясне

Ви не повинні боятися обговорювати ті чи інші теми. Найкраще, розмовляти і бути чесним, ніж втрачати ці моменти і рухатися в нікуди.

Говоріть про те, що Ви маєте на увазі, і відповідайте за те, що Ви говорите. Не очікуйте того, що люди, яких Ви любите, прочитають Ваші думки, а також не грайте в дурні ігри з їхніми почуттями і серцями. Завжди говоріть їм всю правду, тому що якщо про щось промовчати, рано чи пізно це «щось» перетвориться на звичайну брехню.

Слухайте і не прирікайтеся та розмовляйте, не ображаючи інших людей. Спілкування - це не просто важлива частина стосунків, це і є стосунки. Дуже часто стосунки псуються з тієї причини, що люди зраджують довіру, не виконують свої зобов’язання, а найголовніше, - перестають спілкуватися. Тому будьте чесними одне з одним, виконуйте всі свої обов’язки, а також завжди СПІЛКУЙТЕСЯ.

4. Слова кохання підкріплені вчинками

Поводьтеся зі своїми коханими таким чином, щоб тоді, коли ви говорите їм про кохання, вони не думали, що це просто «порожні слова». Для цього, навіть у повсякденному житті, необхідно показувати коханим те, що ви їх кохаєте завдяки вашим вчинкам. Звертайте увагу навіть на дрібниці, для того, щоб Ваші кохані зрозуміли і повірили в те, що вони Вам не байдужі. Також дуже важливо знати і бути впевненим у тому, що людина, про яку Ви увесь час думає, точнісінько так само думає і про Вас.

Щиро кажучи, навіть якщо Ви сто раз скажете «пробач», або «я кохаю тебе», проте не збираєтеся цього доводити вчинками, Ваші слова, по суті, не будуть нести за собою жодного сенсу. Якщо Ви не зможете довести свої слова вчинками, вони попросту не будуть щирими. Все дуже просто. Стосунки ніколи не зможуть стати «справжніми», якщо обидва партнера не будуть відвертими і досить щирими одне з одним.

5. Ви не прагнете до ідеальних стосунків

Будь-які справжні стосунки ніколи не стануть ідеальними, однак якщо ви будете відкритими, а також будете повністю віддаватися роботі над взаєминами, все буде настільки добре, наскільки Ви і не могли собі уявити.

Ваші найкращі друзі і Ваша друга половинка можуть бути далеко не ідеальними, однак вони можуть ідеально підходити Вам. Дайте їм шанс показати Вам це. Тоді, коли Ви припините очікувати від людей чого-небудь, Ви зможете почати насолоджуватися товариством людей і дякувати їм за те, ким вони є. Найголовніше, що необхідно запам’ятати, це, насамперед, усвідомлення того, що кожні стосунки мають свої проблеми. Однак ідеальними взаємини стають тоді, коли обидва партнери прагнуть бути один з одним навіть у найважчі часи.

6. Ви відчуваєте себе вразливим і щирим


Незважаючи на твердження про те, що «найсильніше кохання - це те кохання, яке робить нас вразливими», може здатися для деяких страшним, однак насправді, це так і є. Мова йде про те, щоб мати сміливість бути абсолютно чесним зі своєю другою половинкою, а також повністю їй розкритися на довгий час. Також справжні і міцні стосунки мають на увазі готовність партнерів пройти пліч-о-пліч зі своїм обранцем через вогонь і воду, і не лякатися будь-яких негараздів і невдач, навіть у найскладніші моменти.

Тому відкрийтесь. Будьте з людиною, яку ви кохаєте. Дозвольте собі повністю все відчути.
Поламайте будь-які емоційні стіни, які Ви побудували навколо себе, і відчуйте кожну гостру емоцію, як хорошу, так і погану. Це - реальне життя. Це те, як Ви вітаєте щирий зв’язок з іншою людиною.

7. Присутнє відчуття свободи і спільної роботи

Завжди враховуйте той факт, що ми ніколи не зможемо змусити когось бути з нами або кохати нас. Ми не повинні когось благати залишитися, в той час, як він чи вона хоче піти. Також, окрім цього, ми самі не повинні відчувати себе в пастці. По правді кажучи, якщо людина починає відчувати себе в пастці, стосунки перестають існувати як такі. Вся справа полягає в тому, що справжні стосунки, це, перш за все, - свобода.

Будь-які відносини також будуються на міцному фундаменті спільної роботи. Так як стосунки є одним з найголовніших елементів особистісного зростання і щастя, для будь-якої людини вкрай важливо зустріти свою кохану людину на половині свого життєвого шляху. Ви зможете досягти набагато більше, якщо будете працювати спільно, ніж поодинці. Друга людина завжди замикає коло. Міцні стосунки залежать від зусиль двох партнерів, а сила кожного з партнерів у взаєминах, залежить від їхньої якості.

І пам’ятайте те, що стосунки не можуть завжди розподілятися 50 на 50. Ви також не здатні викладатися завжди на повну котушку. У той час коли один з вас може віддавати тільки 20 відсотків, інший може викладатися на 80 і, відповідно, - навпаки. Здорові стосунки мають сенс у тому, щоб віддавати більше навіть у той час, коли один з учасників на це не здатний.

8. Ви допомагаєте одне одному зростати, - як особистості

Сенс полягає не в тому, щоб знайти кого-небудь, у кому можна втратити себе, а в тому, щоб знайти ту людину, яка зможе Вам допомогти знайти себе у цьому житті. Коли Ви спілкуєтеся з кимось особливим, наприклад, з кращим другом або своїм супутником життя, ця людина допомагає Вам відкрити в собі тільки все найкраще. У цьому випадку, кожен з учасників взаємин зможе проявити тільки найкращі свої сторони, проводячи разом час і виховуючи особистісний ріст одне в одному.

Якщо Ви глибоко задумаєтеся над тим, що Ви і Ваші близькі значите одне для одного, Ви зможете виявити той факт, що замість того, щоб віддавати і приймати (поради, відповіді, подарунки і так далі), ви все-таки оберете ділитися одне з одним радістю і болем, а також захочете пройти увесь життєвий шлях разом, незалежно від того, яким він буде. Незважаючи ні на що, партнери повинні підтримувати одне одного, а також дізнаватися щось нове і вчитися життю разом.

9. Ви не дозволяєте іншим впливати на Ваші стосунки


Не варто дозволяти кому-небудь зі сторони впливати на Ваші стосунки, оскільки думка будь-кого, крім Вас і Вашого партнера, не є суттєвою. Якщо у Вас виникають проблеми у взаєминах, вирішуйте їх тільки лише з Вашим партнером, а не з будь-ким ще.

Ви повинні жити так, як цього хочеться саме Вам, саме це і є життя. Кожен з нас має свій власний вогонь в серцях до певних людей.

Тільки Ви самі здатні визначити чи є Ваші стосунки справжніми саме для Вас. Зрештою, Ви повинні перестати перейматися тим, чого Вам бажають і радять інші люди, необхідно почати жити і приймати рішення самостійно.

Вам слово...

Чи маєте Ви з власного досвіду інші ознаки перебування у «правильних стосунках»? Можливо маєте які-небудь інші поради для нормалізації взаємин, якими ви хотіли б поділитися? Залишайте коментар нижче, і поділіться своїми думками.

 

«У житті не завжди важливе місце, в якому Ви знаходитесь, проте з ким Ви знаходитесь, - важливо завжди»

Переклад українською - «Гармонія», оригінал статті - 9 Good Signs You’re in the Right Relationship

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.