12 чеснот жінки, які роблять її ідеальною супутницею життя

Автор/джерело -  © Пол Хадсон, Elite Daily  



Дата публiкацiї - 20.01.2015 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=3334

Не кожен з нас поводиться розумно, зустрічаючи кохання свого життя і, повірте мені, потім шкодують про це. Якщо жінка поєднує в собі ці 12 чеснот - ніколи не дозволяйте їй піти!

Кілька разів за своє життя всім вдається зустріти особливих жінок, одна з яких повинна стати Тією Самою - жінкою вашої мрії. Ці зустрічі завжди несподівані і вкрай рідко трапляються у зручний для вас момент, але панянка все одно з’являється і змінює ваше життя назавжди.

Динаміка стосунків чоловіка і жінки упродовж останніх десятиліть сильно змінилася, але суть партнерства в цілому залишається тією ж самою.

Ми створені природою таким чином, що дозволяє двом протилежностям становити одне ціле. Пошук другої половинки - це подорож, часто досить виснажлива.

Якщо вам пощастило настільки, що ви знайшли жінку, яка стала рідкісної краси квіткою у вашій безплідній пустелі, тримайтеся за неї так сильно, як зможете - ніколи, ніколи не відпускайте її!

Не кожен з нас поводиться розумно, зустрічаючи кохання свого життя і, повірте мені, потім шкодують про це. Якщо жінка поєднує в собі ці 12 чеснот - ніколи не дозволяйте їй піти!

1. Вона розумніша за вас

Кожен чоловік потребує більш розумної жінки, яка допоможе йому пройти стежкою життя. Кажуть, що за кожним великим чоловіком приховується ще більш велика жінка. І це правда. Без жінки чоловік не більше, ніж звичайний егоїст.

Введіть в його життя розумну жінку - і у нього з’явиться сенс, напрям і мудрість, щоб не зіпсувати все.

2. Вона красива

Краса приховується в очах того, хто дивиться: поки ви вважаєте її неймовірно красивою (на ваш смак), тримайтеся за неї.

Я бачу, що в наш час є такі, хто приділяє занадто багато уваги красі і ті, хто, навпаки, повстає проти цієї концепції і не приділяє зовнішній стороні уваги взагалі.

Краса - це те, чим люди насолоджуються з тих самих пір, з яких вони здатні бачити, це не те, чого варто соромитися, але це те, що ми повинні навчитися оцінювати правильно.

3. Вона добра і турботлива

Хороші люди - добрі люди. Якщо вона не добра - то годі й говорити про те, щоб вона була у вашому житті. Для жінки дуже важливою чеснотою є турботливість. Деякі просто не хочуть дітей. У деяких взаєминах чоловік більш турботливий, ніж жінка. Тим не менш, у всіх жінках закладений материнський інстинкт. Якщо ви хочете одного чудового дня створити сім’ю, то ви повинні бути впевнені, що знайшли жінку, яка хоче (і підходить, щоб) стати матір’ю.

4. Вона енергійна

Життя час від часу буває складним. Воно так само буває нудним і монотонним.

Жінки створені не для того, щоб розважати чоловіків. Швидше - навпаки. Але з жінкою, яка енергійна, рухлива і готова пуститися на пошуки пригод ви будете почувати себе більш щасливим.

5. Вона кохає вас до глибини душі

Це, безумовно, найважливіша чеснота якість. Коли жінка кохає вас - вона кохає вас всією душею. Це не так, як кохають чоловіки - вони більш егоцентричні.

У жінки є здатність всю себе цілком присвячувати тим, кого вона кохає. Якщо ви знайшли жінку, яка справді кохає вас, - ви знайшли найбільший подарунок у Всесвіті.

6. Вона здатна йти на компроміси

Люди обох статей вперті. Ми любимо речі в тому вигляді, в якому вони є, і не особливо відкриті для змін, які, як нам здається, не потрібні. Але, так чи інакше, взаємини будуються на компромісах.

Якщо ви взагалі хочете, щоб стосунки існували, вони повинні існувати так. Знайти жінку, яка схильна йти на компроміс, це тільки половина битви. Вам також доведеться на них йти.

7. Вона створює відчуття дому

Любити, глибоко кохати - це означає знайти своє місце у світі, свій дім, вперше в житті. Це знати, що ви саме там, де повинні бути, і що вам більше нікуди не потрібно. Якщо ви дивитеся в її очі і бачите відображення своєї душі - то ви вдома. Ніколи не йдіть.

8. Вона більш ніж рада сказати вам, що ви не праві

Кожен чоловік потребує жінки, яка витягне його з цієї нісенітниці. Хлопці мають дивну здатність приймати неправильні рішення і робити дурні речі.

Знайшовши жінку, яка буде допомагати вам слідувати вашому шляху і говорити, де ви помиляєтеся, ви можете як поліпшити, так і зламати собі життя.

9. Вона сильна, але жіночна

У кожного свій смак на жінок, але всі вони є поєднанням сили і жіночності. Сильна жінка - партнер, який потрібен кожному чоловікові.

Жіночна жінка - це ...ну, жінка. Ці дві якості не є протилежними. Найчастіше вони вдало поєднуються: жінка знає собі ціну, але при цьому пишається, що народилася саме жінкою.

10. Вона пристрасна

Життя, наповнене пристрастю, варто того, щоб жити. Але жити пристрасним життям поодинці просто неможливо. Пристрасть виникає між двома живими організмами, навіть між двома індивідуальностями.

Пристрасть прекрасна тим, що вона заразна. Це найбажаніший в світі патоген.

11. Вона ведена

Я розумію, що дехто з чоловіків спеціально шукають собі дружину, яка б сиділа вдома. Я також розумію, що є безліч жінок, які мріють про те ж. Цей тип жінок не для мене, але найчастіше люди шукають саме його.

Тим не менш, ви, як і раніше, хочете ведену жінку. Якщо вона хоче залишатися вдома, готувати, прибирати і піклуватися про дітей, переконайтеся, що вона саме той тип жінки, який максимально вдало реалізує себе в домашньому господарстві.

12. Вона означає для вас все

Іноді ми до безтями кохаємо людину і не можемо пояснити, чому. По-чесному, вам і не потрібна причина. Якщо ви кохаєте її і не можете собі уявити життя без неї - не дозволяйте собі її відпускати.

Якщо вона значить для вас так багато, - отже, ви повинні це розуміти. Найчастіше люди не розуміють, що значить для них інша людина, поки не втратять її. Ми завжди думаємо, що ще буде другий шанс, що, можливо, одного разу ми зійдемося знову.

Можливо. Але так само вірно і зворотне. Ви можете втратити її назавжди. Ви можете потім шкодувати довгі роки, що втратили щось найважливіше у вашому житті. Не ризикуйте.

Переклад українською - «Гармонія»

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.