Топ жіночих звичок, які найбільше дратують чоловіків

Автор/джерело -  © «Гармонія» 



Дата публiкацiї - 8.12.2017 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=3878

Нас багато що дратує одне в одному. Від образ без приводу до поведінки в ліжку...

Важливо навчитися розуміти одне одного

То жінки шоковані чоловічими вчинками, то чоловіки в шоці. Чоловіки, наприклад, вже засвоїли, що жінки терпіти не можуть перманентно зникаючих шкарпеток, любов до комп’ютерних ігор і нездатність запам’ятати день народження тещі.

А може і правда, - чоловіки з Марса, а жінки з Венери, якщо ми так часто не може зрозуміти один одного? Які ж подразники чоловіків не можуть засвоїти жінок...

Образи з приводу і без

Чоловіки, як відомо, прямолінійні, проте небагато жінок це розуміють і починають ображатися, здавалося б, без причини. Але у жінок завжди є якась причина, - їм вона відома і вони думають, що якщо відомо їм, то відомо і всім, включаючи їхніх чоловіків. А якщо не здогадався - то ось тобі образа і, як наслідок, скандал. Тобі здається, що без приводу, але привід-то є, тільки ти про нього, в силу свого чоловічого розуміння, здогадатися не можеш.

Тотальний контроль

Більшість панянок вважають, що якщо більш пильно і уважно пильнувати стосунки, то вони від цього тільки міцніють. На жаль це не так, - чоловіків дуже дратує 100 раз поставлене запитання, - де ти був, з ким, чому запізнився; а також не зміцнюють стосунки таємні перегляди листування в телефоні, на пошті і соціальних мережах, а потім скандали, якщо є привід. Так, як ми вже з’ясували, навіть якщо його немає.

 

Наведення краси по всім закуткам помешкання

Так, краса вимагає жертв, але з боку жінок, а не всіх, хто проживає поруч. Фарбувати нігті за обіднім столом, кидати ватки, вушні палички, заставляти всю поличку у ванній косметичними засобами, знімати волосся з гребінця і залишати його на дзеркалі, і все таке інше, дратує жахливо.

Так, це справа особистої охайності та гігієни кожного з нас, - і часом чоловіки теж вельми специфічні в цьому плані, і жінки набагато частіше скаржаться на їхні розкидані шкарпетки, рибальські снасті, колеса і автомобільне масло, на яке наштовхуєшся по кутах, але чи часто жінки помічають за собою подібну поведінку?

Прибирання в його речах

Безсумнівно, що деякі жінки здатні відрізнити перове свердло від свердла Левіса, материнську плату від відеокарти, а ґачок на лососевих від «плаваючої німфи». Але хто їм сказав, що вони знають, в якому порядку це все повинно лежати?! Уточнюємо: порядок - це гармонійний, очікуваний, передбачуваний стан або розташування чого-небудь. Навіть якщо вам, жінки, здається, що у нього повний безлад на полицях, столі, в гардеробі і (не дай Боже!) в гаражі чи майстерні, - не встромляйте туди свого носа, - хаос іноді означає саме порядок, - все на тих місцях, які визначив власник речі, а не на тих, які ви вважаєте правильними.

Постійно питати про що чоловік думає, чи кохає він жінку

"- Про що ти думаєш? Ні про що? Як так? Ти повинен думати про мене, ти про мене не думаєш, значить не любиш". Знайомий сценарій, чи не правда?

Дами, відчепіться, - чоловіки думають, багато думають, але вони думають про те, як життя скласти, справу провернути, блешню купити, масло поміняти, грошей заробити, про вас звичайно ж теж, про маму, про вечерю, про диван, телевізор, та ще про тисячі дрібниць і найважливіших справ, - просто вони не говорять про це вголос.

 

Жінки постійно страждають, що їм нічого одягти, але при цьому годинами одягаються

Якщо жінці нічого одягнути, то що вона робить годинами в гардеробі, одягаючись кудись для виходу?

Ще одна загадка зі світу гардероба, - навіщо жінки купують туфлі на високих підборах, а потім скаржаться, що ноги болять і ходити неможливо? Загадки століття...

Постійно думати про дієти і головне, - увесь час питати, - чи не занадто вона розтовстіла

Це дуже добре, що жінки стежать за своєю вагою, але постійно розглядати себе з усіх боків, і перепитувати у чоловіків: "- Я сильно товста? - Так, сильно, - признайся, що так?" - вже виходить за рамки розумного.

Чоловіків дратує, коли жінки комплексують

Не треба намагатися здаватися краще, ніж ви є насправді. Або приховувати свої бажання, знижуючи власну самооцінку. Потрібно залишатися самою собою. Жінкам сьогодні нічого не заборонено, вони можуть отримувати від життя стільки ж задоволення, як і чоловіки.

Чоловіків дратує, коли жінка поводиться так, ніби секс з ним - це велика послуга

Кому сподобається, коли реакцією на загравання буде пісне обличчя, яке всіма силами демонструє, що робить вам велику послугу? Будь-який чоловік буде мінімум збентежений, якщо ви: зневажливо говорите про інтимні стосунки; відкрито і часто говорите про своє небажання кохатися; ведете себе за принципом "скоріше б це пережити". Пам’ятайте, що секс - це єдина царина, де ваш коханий відкривається перед вами повністю, і значить, максимально уразливий. Часто після такої поведінки коханої жінки, чоловік страждає комплексами, - мене не хочуть, тому що я недостатньо хороший.

Психологічно, рано чи пізно, чоловік почне відгороджувати себе від таких думок і, як правило, від самої жінки.

 

"Сексуальні трупи"

Це найпоширеніша скарга чоловіків - пасивна жінка в ліжку. Є один чоловічий секрет: їх завжди переслідує одне і те саме бажання досягти успіху скрізь, в будь-якій справі, за яку вони взялися. Їх більше турбує повна відсутність уваги, ніж конструктивний негатив. Так що, лежачи в ліжку як колода, ви можете ввести в стан сказу будь-якого чоловіка!

Є два варіанти, чому жінки поводяться так. Перше, це щоб не "не бути, як повія". Набитий старий комплекс "хорошої дівчинки". Пам’ятайте, анекдот про те, що "леді ​​в ліжку не рухаються"? Після того, як одна "леді" померла під час сексу, а її благовірний помітив це занадто пізно, в це неписане манірне правило внесли поправку: "Леді в ліжку не рухаються, але подають ознаки життя". І смішно і сумно. Анекдот узятий явно з життя знаті часів вікторіанської епохи, де дійсно існувало таке правило. Тому чоловіки таких "леді" часто бігали до більш "живих" і "рухливих" дам полегшеної поведінки!

Друга причина такої поведінки, це ...образа. Мовою психології це звучить як "пасивно-агресивна реакція" - свою агресію жінка зганяє саме в байдужості і пасивності.

Не потрібно озвучувати бажання натяками

Чоловіки думають зовсім інакше, ніж жінки. Вони люблять прямоту, а не дурні натяки, які жінки так люблять робити, і які дратують чоловіків. І якщо ви хочете отримати смартфон або каблучку на день народження, то краще так йому і скажіть, а не ходіть колами навколо.

 

Залучення третіх осіб в сімейні проблеми

Жінки часто використовують прийом залучення третіх осіб. "- А ось Маріці Сашко шубу купив, а Тетяні - машину". І зітхають так докірливо. Або, збираючись на жіночих посиденьках, - або з мамою на кухні, витягують всю таємницю на люди, обговорюючи і обсмоктують.

Чому не обговорити з чоловіком? Навіщо ця купа народу? Невже думка подруги або навіть мами настільки важлива і вони здатні, не будучи присутнім при проблемах і скандалах, досконально зрозуміти що ж сталося?

Жінки часто тягають їжу з чоловічої тарілки

- Ой, а що ти собі замовив? Дай спробую! Замовлю і собі таке!

- Ні, я шматочок! - і половини страви наче й не було.

Знайомо, - чи не так? Мабуть жінкам смачніше саме так. Мила така подразлива фішка, - і не відмовиш, і самому хочеться. Терпіть, мужики!

Багато говорить і з порога розповідає про свій день

Така собі тріскачка, - щойно двері відчинилися, - і полився потік, - а ось Маня, а ось Таня, а вона мені, а я їй, які чоботи я бачила, та Маня мені, а я їй, молока купила по дорозі, там в магазині нова продавщиця, а Танька ось мені каже бла-бла-бла, а ще я мало не впала на сходах, і мені треба завтра до лікаря сходити, а Манька мені сказала....

Ну ось як тут вловити важливу інформацію про впала і лікаря? А потім образа, - ти мене не слухав, але ж я ногу підвернула і зі здоров’ям проблеми...

 

Жінки часто вимагають розгорнуто оцінити їх зовнішній вигляд

Не просто сказати - "чудова сукня!", а розповісти, що в цій сукні вона струнка, як лань, цей бант, кольору індиго (НЕ синій, в жодному разі не синій!) відтіняє її небесно-блакитні очі, ці туфлі на чудовій платформі підкреслюють її чудову щиколотку, а зачіска ідеальна і шикарно зафіксована вдало обраним лаком Schwarzkopf Got2b Мегаманія СУПЕР-ОБ’ЄМ ліфтинг-ефект...

Плаче без помітної причини

Так, зрозуміло, що жіночі гормони це окрема розмова. Але іноді, - ніби все добре, а вона, раз, - і заридала. На питання - що сталося, ридає ще сильніше і мовчить.

Жіночки, ви хоча б попереджайте, - зараз буду ревіти, мене не чіпати, нічого не сталося, просто накотило. Але ж так - нудно, жодної загадковості...

Все-таки потрібно навчитися розуміти одне одного...

Всім кохання, розуміння і менше роздратувань!

 


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.