Володимир Полохало: Два клани з донецькою пропискою фінансують сьогодні Партію регіонів і готові фінансувати «Нашу Україну»

Автор/джерело -  © «Західна iнформаційна корпорація»  



Дата публiкацiї - 31.10.2006 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=439

Увесь український політикум нині сприймають на рівні Партії регіонів та БЮТ, решту політичних сил виборці не вважають виразниками власних інтересів.

«Лише 3% українців сприймають тезу, що об’єднання Ющенка та Януковича – це об’єднання України. Я особисто пересвідчився, що у Львівській області не сприймається так звана антикризова коаліція. Увесь український політикум нині сприймають на рівні Партії регіонів та БЮТ, решту політичних сил виборці не вважають виразниками власних інтересів, бо це маргінальні політичні сили».

Про це 30 жовтня під час прес-конференції у Львові розповів народний депутат України від БЮТ Володимир Полохало.

За словами нардепа, саме «в системі координат Партія регіонів – БЮТ і буде відбуватися зміна політичного ландшафту на рівні регіонів»

«Антикризова коаліція сприймається як неприродне об’єднання, як зрада національних інтересів, що ніколи не працюватиме задля блага простого населення», зазначив В.Полохало. За його словами, ця коаліція є насправді об’єднанням двох потужних структур, що відстоюватимуть власні інтереси: «Індустріального союзу Донбасу» і СКМ Рината Ахметова.

«Саме ці два клани з донецькою пропискою і фінансують сьогодні Партію регіонів, і готові фінансувати (я знаю, про що кажу) і «Нашу Україну». І свідченням цього є приховані переговори, що ведуться урядом Януковича з Росією стосовно постачання Україні газу і багато інших принципових питань. А переговори ці ведуться із використанням як адмінресурсу прем’єра, так і адмінресурсу Ющенка», – резюмував В. Полохало.

Речники Партії регіонів отримали завдання спростувати тезу, що Янукович згоден із синхронізацією вступу до СОТ України та Росії

«Росія зараз пішла на певні поступки Україні: вона погодилась на синхронізацію вступу України до СОТ разом із РФ. Решти вже Росія домоглася – вона допомогла Віктору Януковичу стати Прем’єр-міністром України, тому й дозволила Україні цю синхронізацію – Росія зараз здобула все, окрім СОТ».

За словами нардепа, «речники Партії регіонів – такі, як Чорновіл, Герман та інші – отримали завдання від російський політтехнологів спростовувати тезу, що Янукович згоден із синхронізацією вступу до СОТ України та Росії».

«Насправді нікому не відома більшість усних та письмових домовленостей, котрі є між РФ та урядом Януковича. Зараз ми бачимо ремейк тих домовленостей, що були під час створення «РосУкрЕнерго». Тобто, агентура (саме агентура, а не проросійські сили!) інтересів Росії в Україні працює добре», – наголосив нардеп.

Владімір Путін - видатний політтехнолог ХХІ століття

«Видатними політтехнологами ХХ століття були Ленін, Салін та Берлусконі. Владімір Путін є видатним політтехнологом ХХІ століття».

За словами Володимира Полохало, російському президенту вдалося «організувати громадську думку із двох мільйонів запитань та 50 відповідей на ці запитання».

«При цьому лише три запитання стосувалися України. Перше – Владімір Путін дав чітко зрозуміти, що Чорноморський флот – це надовго, а не лише до 2017 року. По-друге, він зазначив, що РФ готова захищати інтереси України (а це означає, що Путін не проти референдуму щодо вступу України в НАТО, адже відомо, що сьогодні проти вступу в цю організацію проголосували б 60% українців. І, зрештою, президент РФ хотів показати США, що Росія має великий вплив не лише на економічному, а й на політичному просторі України», – наголосив В. Полохало.

«Водночас українська сторона ніяким чином не прореагувала на такі заяви російського президента. А це свідчить про існування домовленостей між РФ та урядом Януковича», – резюмував нардеп.

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.