Увага - епідемія! Нас кодують, і кодують на паскудство, на гомосексуалізм, на бидлотство!

Автор/джерело -  © Тарас СОБКО, Івано-Франківськ 



Дата публiкацiї - 19.11.2006 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=473

Це - твій Страх… Страх є Гріхом. Страх не від Бога! Господь дав тобі тіло, душу, розум, заповіді і свободу! Боятися маєш право тільки Бога і то, якщо нагрішив…

Прийшов на обід. Вмикаю телевізор. Молоде дівча затягає хлопця в авто, насильно знімає з нього штани, швиденько роздягається сама… Секс подається як вид спорту, з жартами, жуванням гамбургерів і вболівальниками через вікно. Для кого ці фільми!? Дорослі ж на роботі. Поки батьки на роботі, наших дітей виховує TV. Вчить хитро і непомітно. Ненав’язлива, непомітна пропаганда розпусти, гомосексуалізму, легких наркотиків, реклама презервативів і абортаріїв в дитячих передачах, масони – класні хлопці, Батьківщина – дурниця, усіх, хто тобі не сподобався - треба “мочити”. І щоб мозок по стінах.

Улюблені герої наших дітей – “Бригада”. А скільки календариків і плакатів тої “Бригади” продається? Котигорошка замінили Міккі-Маусом, а замість крутого Міккі – “бригади крутих” - до кольору, до вибору, в натурє, з панятіямі і горою трупів. Підслухайте, як розмовляють між собою діти на вулиці. Тільки перед тим вуха підклейте пластирем, бо одразу зав’януть. На зауваження вчительки учень відповідає мовою кумира: “Фільтруйте базар, Ганно Петрівно!”

Ось на розкладках книжки – джерела духовності. Глянув – закордонна література про аферистів, бандитів, збоченців, злодіїв (майже підручники), порно-газети, мемуари проститутки, спогади ката … А недалечко і збоченське відео – і лесбо, і педо, і з дітьми, і зі скотиною, і з трупами… Епідемія.

Хвороба заразна: на базарі, що коло Церкви (!), дуже голосно і весело звучить коломийка:

Як ми милий запердолив
Коло мої хати,
Очи ми повилізали,
Уздріла’м Карпати.


Фольклор добре чути з вікон Білого Дому, та і священники, здається, не глухі. І хоч би хто пальцем ворухнув! А мо’всі на вуха заслабли? Епідемія? Так виходить, що по всій Україні чи то епідемія, чи то демократія (від слова “демон”?).

Щось я ніколи не бачив ні мітингу, ні якоїсь демонстрації, щоб батьки, чи вчителі запротестували і спробували захистити душі наших дітей від цієї атаки маразму. Декотрі розуміють, але бояться. Страх за поли тримає. Виступити доведеться ой-ой-ой проти кого! А проти кого? Ніхто не знає проти кого треба виступати, але все ж страшно!

Увечері молода, здорова (фізично), українська, творча еліта зібралася - презентація нової книжки молодого письменника. Він читає своє найкраще: опис статевого акту в туалеті. Але так, в деталях! З розумним виглядом слухають дівчата, жінки, смакують мистецько-інтелектуальні ньюанси дійства в кльозеті, аплодують… (Святий Петро все це записує в свою книжку.) Шо ви там знаєте! Це ж мистецтво!..

За перепрошенням, дозвольте нагадати: Сором – це запобіжник від згоряння Совісті. Яка совість! ЗМІ нам про це не казали. ЗМІ трублять в один голос: “Гева-а-алт!!! ГЛАВНАЄ – ЕКАНОМІКА!!!” А все інше, котре відрізняє людину від скотини? Мораль? Батьківщина? Порядність? Честь? Віра? На це спонсорів нема… Нинішню ситуацію можна схарактеризувати так: обидлювання нації власниками ЗМІ. Націю обидлюють, але вона, чогось, не дуже пручається.

Главнає – еканоміка! І багато хто відгукнувся на клич, і заліпили Ісуса на образах баксами, і під аккомпанемент “Владімірского централа” моляться до образів з апгрейдом! Нації, котрі не займаються своєю ідеологією вмирають і населення стає рабами тих, хто щедро фінансував власну ідею. Так було, є і буде. Виходить так, що з молоденької дівчинки-України хтось виховує для себе бездушну, тупу, залякану прислугу? Настільки залякану, що і мову рідну забула. До речі, про мову: споконвік чужою мовою послуговуються тільки дві категорії населення – емігранти і раби.

Підміна понять – головний інструмент диявола. Деякі поняття в Україні, особливо на TV, вже плутають: гроші зароблені і гроші вкрадені, вибори чесні і вибори куплені, людина розумна і людина багата, гарне і погане, честь і зрада… Про музичні смаки, які нав'язуються ЗМІ, говорити вже не будемо. Скажи мені яку ти музику слухаєш, і я скажу хто ти.

Ще зо 5 років такої роботи ЗМІ і Содом з Гоморою будуть для нас взірцем цноти. А хто ж власник того TV, FM, чи порно-газети ? Таємниця… А хто власник банків, бізнесових структур котрі спонсорують ці ЗМІ? Таємниця…Давайте простіше. Хто в центрі міста продає матюкові коломийки? Ще простіше. Хто власник магазину, де Ви купуєте хліб? Конспірація…

Маразми твої, Україно: в багатосерійній телепередачі видатний український науковець, доктор, професор, член-кореспондент і т. д., як паяц, стоїть на кухні і вчить телеглядачів смажити пляцки і варити зупу. Яка влучна і символічна демонстрація нашого відношення до розумних.

До речі, а скільки в Києві серед журналістів українців? Кажуть, не більше 5%. А скільки в Харкові? А скільки українців у нашому парламенті? Ну, це вже державна таємниця! Какая разніца? Знаєте, свій як не заплаче, то хоч скривиться…

Убивство чеснот, свідоме убивство української культури - це плоди роботи політиків. Політика – це втілення в життя Ідеї. Найвизначнішим політиком нашої цивілізації був Ісус. І пропагував настільки людяну, яскраву і гарну Ідею, що опоненти його «замочілі». Це як в сучасній Україні. Не маєш аргументів «проти»? - наймай кіллера, а дешевше - дати команду «фас» клерку-пілату. Той, Акела, з досвідом, ніколи не промахнеться.

Місцевий хрунь безапеляційно заявляє: “Я си політиков не займаю, се брудна справа!” Це тебе, хруня остатного, так навчили, що політика є брудною справою, щоб залив очі самогоном і туди не пхав свого українського носа. Хай політикою займаються носи більші від твого, а ти будеш пожинати плоди їхньої політики і вічно скуліти з протягнутою рукою.

А що вимагати від пересічного, коли у більшості української інтелігенціїї майже та сама позиція. В приватній бесіді він, український інтелігент, говорить мудрі, революційні речі. Він чітко знає, як навести порядок у своїй галузі, він бачить що твориться в Україні. Чоловіче,скажи про це людям, крикни про це, напиши статтю, виступи по телебаченню, збери однодумців! Але у відповідь елітний хрунь плаче: «Та знаєш, у мене діти», або «Мені ще дисертацію захистити треба», або ще щось там, жалісливе-жалісливе.

Хруню! Це - твій Страх… Генетичний Страх, котрий записаний в твоїх генах. Ще від пра-прадіда переданий. Навіть у різдвяних вертепах неповний склад героїв! Ти боїшся всіх, хто газдує у твоїй хаті! Страх є Гріхом. Страх не від Бога ! Господь дав тобі тіло, душу, розум, заповіді і свободу ! Боятися маєш право тільки Бога і то, якщо нагрішив…

І чого то мене в патетику понесло? А може все простіше? Може то вірус такий на українців кинувся, “паличка UA”, котра викликає тяжку, смертельну для Нації хоробу хрунельоз, від якої українець стає навіки перестрашеним мутантом-хрунем і котра лікується українськими антибіотиками. Батогоміцином і канчукозоліном (вживається по плечах і нижче).

Маємо ще один гатунок громадян держави Україна, котрі занадто не встидаються і кажуть прямим текстом: “Атстаньтє са сваєй Украиной ! Ми налогі платім? І хватіт с вас! Я нє абязан єйо любіть! Я здєсь просто живу і плєвать я хатєл на ваши расклади!” Вибачайте за некоректну аналогію, але це життєва позиція ”блохи на собаці”. Блохи загризають пса і самі гинуть. Ви – частина Системи, яка має назву Україна. Впаде Система – і Вам не втриматися. Так було завжди і Ви не будете виключенням. Нагадайте собі долю росіян у Чечні.

“Диявол вам батьком”,- сказав Ісус секті-партії фарисеїв (Йоан,8,44). Дві тисячі років таїлася та партія і переіменована опинилася в українському парламенті. Народ "обрав".

Дуже смішні у нас вибори. Приходить в село чужак і каже:”Я вам побудую в селі міст через річку, а ви за мене проголосуєте”. Cело від щастя аж вівкнуло і проголосувало. Чужак побудував міст, але село не помітило, що міст побудований на гроші, які чужак вкрав у села до того. А ще, хруня абсолютно не хвилює питання, для чого чужак йде в той парламент? Нема часу думати, горілка стигне. П’ють села, ой як п’ють, заливаються. Шкода молодь, у котрої прогресує алкогольна хруньомутація. Сумно і сиротливо дивляться на спиті українські села давні Хрести Тверезості. І хто ж спинить ту Епідемію пияцтва. Колись, в старі часи, це робив священник…

Прикарпаття - край фуршетів. Місцевий фуршет - це як весілля, тільки без молодих.

Хрунь викопав коло хати фосу. Попри фосу - дорога. На тій дорозі, з часом, утворилася яма, яку автомобілі почали об’їздити, заломлюючи край фоси. Щодня хрунь бере лопату і ремонтує власну фосу, кленучи шоферів і яму. Хтось йому порадив взяти пару шуфель шутру і засипати ту яму . Хрунь аж образився: “Шо? Я їм ше дороги ремонтувати маю?” Ця історія з фосою – маленька модель України.

Загадка: яка різниця між хрунем на мерседесі і хрунем на фірі? Відгадка: у хруня на мерседесі більша швидкість та благородніший запах перегару. І все. Клони.

З вищенаведеного можна зробити висновок – Україна в небезпеці ! Мабуть настав час задіювати останню соломинку - Службу Безпеки. Може хоч СБУ назове вчителям і батькам прізвища тих, хто своїми ЗМІ тихо розволочує наших дітей? Чи може попередить виборців, як їх будуть дурити. Ну що тут злого, як заради безпеки (!) в державі, прийде до виборців офіцер СБУ і оповість все про кандидатів в депутати: якого він роду-племені, який у нього IQ (це не те, що Ви подумали, це – рівень інтелекту), чи не збоченець часом, якою мовою спілкується в родині, скільки грошей вкрав, скільки років відсидів, як у нього з патріотизмом і т.д. Кажете, що у Вас, в СБУ, такої інформації нема? Перепрошую, але в такому випадку Ви не СБ, а СО (служба охорони). Пожартував я про СО, чи ні?

В будь-якій державі СБ - це єдина служба, застрахована від моральної імпотенції. А наша СБУ, як Феміда, з зав’язаними оченятами і додатково заклеєними вушками. І телевізори у них всі поломані. Шановні, масована пропаганда “бригадної” бездуховності (дияволізму) набагато небезпечніша від шпигунів, наркотиків, тероризму і політичних хуліганів з УНСО. Просто процес надто інерційний.

Кажете, що драматизую ситуацію? Ну-ну, через деякий час, навіть Вам, доведеться у свої лави хрунів записувати, бо нормальні не будуть народжуватися. Поширення епідемії хрунельозу так потужно спонсорується, що одна надія на Вас.

В СБУ бовдурів мало, але виходить так, що патріотів своєї Вітчизни ще менше.

“Ой-ой-ой, ми бідні-нещасні, у нас нема законодавчої бази…” Шановні, не треба нас дурить! Блощиць у своїй хаті давлять! Давлять, не звертаючи увагу на протест організацій по захисту тварин.

2003 р.

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.