За що кохають чоловіка?

Автор/джерело -  © «Нова січ» 



Дата публiкацiї - 20.12.2006 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=532

У нашої нації є глибоке за своїм змістом поняття — кохання, якого немає в інших мовах. За що кохає жінка чоловіка?

Українські жінки, у яких яскраво виражена жіночність, — то є справжні жінки!

Деякі дослідники вважають, що нас очікує епоха раціональних стосунків, де головним у сім’ї буде взаємне почуття, а на роботі — професіоналізм незалежно від статі.

За що жінка кохає чоловіка?

В скрутні часи жінки виживають легше, тому що і біологічно, і соціально жінка більш терпляча та витриваліша. Жінка — берегиня сімейного затишку, але коли йому загрожує біда, вона бере на себе керування сім’єю.

Чоловіка насправді вибирає й оцінює жінка. Вона хоче, щоб він був надійним, щоб його слово і діло не розходилися! Тому і вибір супутника життя мусить починатися з визначення: чи надійний цей чоловік? Це жінка починає розуміти з віком і досвідом. Чоловік, який задовільняє жінку в сексуальному плані, буде для неї справжнім, але до певного періоду життя жінки, коли вона зрозуміє, що в житті є й інші цінності, що мусять об’єднати сімейну пару на багато років спільного життя.

Людське кохання — складний процес утворення поняття “Ми” з окремих понять “Я” і “Ти”. Кажуть, що жінка часто поводиться нелогічно, не завжди обирає “синицю в руках”. Жінки нерідко терпляче терплять те, що мають у конкретний період життя, порівнюючи себе з іншими подругами, які не мають і цього.

Як жінка оцінює чоловіка?

Обираючи собі чоловіка, жінка керується не лише пошуками надійного плеча. Сила природного потягу до протилежної статі часом буває вирішальною. Історія знає приклади, коли в страшні часи «малочоловіччя» (війни, голод, інфекції) жінки погоджувалися спілкуватися з каліками, старими, божевільними. Вибір партнера для сучасної жінки більшою мірою залежить від неї самої, її уявлень про ідеального чоловіка. Своєю сексапільністю жінка, немов сигналом, часто дає зрозуміти, кого вона обирає.

Жінки не люблять бізнесменів?

Чоловік очима жінки оцінюється детально. Не люблять занадто правильних, особливо цілком відданих роботі чи улюбленій справі. Такі ситуації є характерними для «нових українців», коли подруга бізнесмена, яка стала навіть його законною дружиною, починає сумувати за минулим життям, яке раніше зовсім не цінувала.

Коли чоловік захоплений бізнесом, дружина не знає, чим зайнятися, куди себе подіти після всього «суперового», що мала та пізнала. Далі стає все менш цікаво, «кайф не ловиться»… Ось тут і починаються проблеми пошуку новизни стосунків, глибокий жаль за минулим, хоч і небагатим життям.

…і «домашніх песиків»

Коли чоловік не може керувати стосунками, жінка починає ставитися до нього холодно, без поваги. Особливо це стосується емоційних, недосвідчених в інтимних справах чоловіків, які готові виконати будь-яке бажання подруги, щоб довести свої почуття.

Чоловік, звичайно, повинен відгадати її бажання, виконувати їх, але не перетворитися на домашнього песика. Таких «песиків» жінки часто тримають при собі, але не кохають по-справжньому, по-людськи.

Якщо жінка на питання «Куди підемо?» чує кожного разу «Куди забажаєш, кохана!» — це не викликає поваги, а навпаки, стає нудним, легкодоступним. В таких ситуаціях жінки можуть одного разу сказати: «Знаєш, ти для мене занадто хороший, я тебе не варта і нам краще розлучитися по-доброму…» Одна і та ж мелодія стосунків, навіть хороша, яка захоплювала, але вже набридла, може викликати негативні реакції аж до неприйняття, коли жінка може просто піти.

Чухає ніс — значить хороший господарник!

Існує кілька порад для жінок, які допоможуть дізнатися більше про того, кого ж обрати. Жінки повинні звернути увагу на конкретну поведінку чоловіка, його звички. Якщо він гойдає ногою — значить полюбляє сперечатися, доводити, багатослівний, непрактичний, схильний до неефективних вчинків.

Той, хто нервово перебирає волосся, — амбітний, знає собі ціну, прямолінійний, ріже «правду-матку», важкий у сімейному спілкуванні та колективі.

Якщо він любить звертати на себе увагу — він дуже себе любить, егоїстичний, рветься на трибуну, схильний до кар’єризму, нещирості, не тримає слово, ненадійний у дружбі та сім’ї.

Звичка чухати ніс, порпатися у волоссі, мовчати та довго думати, приймати рішення не поспішаючи притаманна чоловікам розсудливим, господарникам, надійним людям, у яких слово та діло не розходяться.

Кохана жінка не шукатиме втіхи на боці

Втім, щасливий не той, хто не має проблем, а той, хто вміє їх вирішувати. Не кожен може уникнути помилок та страждань, бо кохання до всіх приходить різними шляхами. В житті нерідко буває, що жінка любила, любить і продовжує любити одного єдиного, але мусить жити з іншим через обставини, які є значно сильнішими, щоб подолати їх самій жінці. Тому ці проблеми повинні вирішувати обоє, якщо кохання є справжнім.

За останні роки психологічні та соціально-економічні умови існування людини набувають все більшого значення у житті людини, в тому числі інтимному. Для одних воно є сенсом життя, для інших відіграє другорядну роль порівняно з кар’єрним та соціальним ростом.

Жінки, які кохають і яких кохають, не будуть міняти радість спілкування зі своїм чоловіком на найдосконаліший пристрій для сексуальної втіхи, що є зараз поширеним засобом тілесного задоволення на Заході та в Америці. В цих країнах спостерігається навмисне знищення емоційних, довірливих, душевних емоцій між людьми з єдиною метою — збільшити продаж товарів порноіндустрії. Хай феміністки та емансиповані жінки зарубіжжя живуть своїм життям. Українським жінкам у наших умовах треба вирішувати інтимні проблеми з тими чоловіками, яких вони самі вибрали супутниками життя, сповідуючи наші традиції та ментальність.

Українських жінок треба робити сексапільнішими!

Справжня жінка, незважаючи на всі її примхи та особливості, повинна завжди залишатися Жінкою-людиною з великої літери. Саме вона — початок і продовження роду людського, а значить, і любові, кохання та щастя. Треба допомогти їм, «слабким», стати справжніми орлами, а не мокрими курками, як це роблять нерозумні жінки.

Українські жінки, у яких яскраво виражена жіночність, — то є справжні жінки! Але їх треба вміти зробити сексапільними, як це роблять, наприклад, італійці, португальці та інші, але чомусь у більшості не українські чоловіки. Останні, на жаль, здають свої сексуальні позиції, пірнаючи в пияцтво, черевоугодництво, телеманію та інші пороки сучасного життя. Сексуальність жінки особлива тим, що вона «спить» до пори до часу, поки її не розбудить гідний, досвідчений і коханий чоловік!

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.