Історія України з погляду астрології. Початок кінця Київської Русі

Автор/джерело -  © з книги Валерія МОСКОВЧЕНКА "Карма України" 



Дата публiкацiї - 24.02.2006 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=70

Вятичі сильно відрізнялися менталітетом від русичів. Тому і втік Андрій Боголюбський у рідний Володимир, зрозумівши, що після смерті батька йому не втримати престол. Та найголовніша причина та, що в Києві йому було все чуже. Народжений у Володимирі від половчанки і вихований в іншому культурному середовищі, він не сприймав менталітет Тельця.

Андрій Боголюбський. Автор скульптури - М.М. Герасімов, російський антрополог і археолог скульптор

У 988-му році князь Володимир іде походом на Крим. Захопивши місто Корсунь, він починає вимагати у Візантійських братів-імператорів їхню сестру собі у жони. Там же Володимир зі своєю дружиною і похрестився (Цесарівна не бажала одружуватися з язичником). Нептун увійшов в знак Стрільця. Це далекі краї, країни, подорожі... Але також духовність і релігія.

На жаль, церква попалила язичницькі книжки, знищивши прадавню історію дохристиянської Русі. Дійшла до нас тільки “Велесова книга”. А нас постійно запевняли, що грамоту русам принесли болгари Кирило та Мефодій. Вони тільки модифікували букви і писали ними святі книжки. Як легко ми відмовляємося від спадщини своїх прадідів! Справді цікаво, усе геніальне, що придумане українцями, завжди привласнювалося чужинцями, не залишаючи права на протест. А чи самі українці вимагали поваги до своїх геніальних земляків?

Безумовно, нападки на “Велесову книгу” будуть постійними як російськими вченими, так і нашими «чесними манкуртами» з вченими ступенями на кшталт з роду Толочків. Що стосується російських вчених, що перекладали древнє «срочеси» як портки (мабуть, від срачесів), то текст їхній зазвучав: «І зняли ми портки і голими кинулися в битву з ворогами!» Але срочеси — це древня сорочка. А відомо, що слов'яни знімали сорочки і йшли в рішучі бої з голими грудьми, демонструючи ворогу зневагу до смерті і свою фїзичну силу. І таких огріхів повно в перекладі росіян. Можна вивчити санскрит, а мови древніх українців і не знати!

Візантійська церква була дуже агресивна та проімперськи налаштована. Ось чому візантійські ченці проявляли таку нетерпимість і ненависть до усього руського і в першу чергу до руської культури. Був і інший мотив. Волхви як духовна частина народу зберігали надзвичайно глибокі знання великої і славної історії свого народу, яка сягала пам'яті до десяти тисяч років, якщо вірити “Велесовій книзі”. Який народ міг би похвалитися такими знаннями? А щоб ідеологічно підкорити русів, Візантійська імперія вогнем і мечем нищила історію інших предків.

Канонічна церква була заснована на лівацько-агресивній течії християнства, яку Римська, а потім Візантійська імперії використовували як політичне та ідеологічне знаряддя поневолення народів. Тобто, вона відійшла від ідеології перших християн, які сповідували любов, ненасильство і самопожертву, яку дав їм Ісус Христос. Ось чому канонічна церква так несамовито і жорстоко розправлялася з "єретиками", які наслідували перших християн.

997 року транзитний Плутон став в опозицію до натального Сонця. Велика небезпека нависла над Руссю. Печеніги знову вдерлися на руські землі. Володимир утік у Новгород, але згодом, привівши з собою варягів і новгородців, відбив навалу. Транзитний Юпітер, який опинився у VІІІ-му домі смерті, допоміг Русі в критичну годину.

5 квітня 1015 року помер князь Володимир. Транзитний Уран з'єднався з натальним Сонцем (зміна влади, поворот в політиці). Транзитний Сатурн увійшов в Х-й Дім і став у квадрат до натального Урану. Престиж держави впав. Проблеми з владою. Сам Сатурн — управитель ХІІ-го Дому, тобто ізоляція влади, дія сильних таємних ворогів.

Святополк, старший син Володимира, порушивши заповіт батька про успадкування престолу, вбиває своїх братів, чим дає початок міжусобицям. Уперше в боротьбі за владу князі звертаються за допомогою до зовнішніх ворогів (печенігів, ляхів), ставлячи власні інтереси понад існування держави. Почало спрацьовувати прокляття волхвів.

Але транзитний Плутон, який з часом з'єднався з натальним Нептуном у Х-му Домі, допоміг цього разу побачити небезпеку в державі і дав можливість прийти на престол Ярославу Мудрому. Поєднання Плутона і Нептуна дає глибинне, інтуїтивне розуміння глобальних процесів, які відбувалися в державі. Перше, в чому Ярослав проявив мудрість, це скасував боргове рабство. (Дуже велика частина киян та мешканців інших міст була в цьому рабстві у євреїв, які давали з лихвою гроші або товари на 200 %. Тобто за мішок позиченого зерна треба було повернути єврею два мішки, а то й три. Це була свідома кабала. І все це було пов'язане розвинутою мережею, яка охоплювала широкі верстви населення). Друге, Ярослав встановив закони, які упорядковували життя держави, чим себе і прославив, бо цей статут послужив основою для прийняття в майбутньому Литовського статуту – литовці з часом запозичили багато законів у русів.

У 50-х роках ХІІ-го століття Володимиро-суздальський князь Юрій Довгорукий декілька разів, запросивши половців, намагався захопити Київ. Але чернігівці і кияни відбили цей натиск. Як пише літопис, кияни, вигнавши Юрія у Суздаль, розгромили найнятих ним половців і звільнили багато християнських душ із полону. В той час на суздальській і рязанській землі християнства майже не було, крім княжої верхівки. І все ж, скориставшись моментом, коли помер Київський князь Ізяслав, якого він не зміг подужати, Довгорукий заволодів престолом. "Тої ж зими (1154 рік) рушив був Юрій в Русь, почувши про смерть Ізяславову". Чи треба наголошувати, що Володимиро-суздальський князь Юрій Довгорукий рушив разом з половцями на Русь! Про яку Київську Русь йде мова?

Андрій Боголюбський, син Юрія Довгорукого, скориставшись тим, що батько сидить на Київському престолі, без дозволу таємно втік у Володимир, викравши з Вишгорода, резиденції Київських князів з часів Ольги, ікону Богородиці. Цю ікону подарував Києву Царград, і була вона на Русі найсвятішою і мала велику енергетичну силу. Писав її сам Лука, а тепер вона у Москві. Транзитне Сонце тоді було в опозиції до транзитної Ліліт. Ясно, шо кияни не могли тоді нічого вдіяти.

Але після смерті Юрія Довгорукого мешканці Києва та інших руських міст повиганяли володимиро-суздальців, а де і побили. Не могли русичі змиритися з нахабною поведінкою суздальців-монголоїдів, з тим, що ті, хто платив Києву данину, тепер їх грабує. Крім того, вятичі сильно відрізнялися менталітетом від русичів. Тому і втік Андрій Боголюбський у рідний Володимир, зрозумівши, що після смерті батька йому не втримати престол. Та найголовніша причина та, що в Києві йому було все чуже. Народжений у Володимирі від половчанки і вихований в іншому культурному середовищі, він не сприймав менталітет Тельця.

Для чого потрібна була Андрію Боголюбському найсвятіша ікона Русі? Річ утім, що він задумав організувати політичний центр на володимиро-суздальській землі на противагу Києву зі столицею у Володимирі. А для цього треба було мати ідеологічне обгрунтування і енергетичну (духовну) підтримку. Незабаром він порозганяв усіх своїх родичів і оголосив, що правити буде сам. З цього моменту можна вважати, що у Володимиро-Суздальському князівстві почав формуватися майбутній російський етнос.

У 1169 році транзитний Плутон став в опозицію до натального Нептуна, транзитний Марс став у квадрат до Місяця. Тяжка розплата, кров, навала... 12 березня війська Володимиро-Суздальського князя Андрія Боголюбського разом зі Смоленським і половцями напали на Київ, взяли його силою і влаштували різню. На три дні Київ був відданий військам на пограбування. Вбивали, ґвалтували, грабували і палили все підряд. Були спалені і пограбовані усі церкви, майже всі будови. Живих киян відвели в полон у Володимир. Розлучали батьків і дітей. Крики і голосіння стояли над Києвом!

З Києва вивезли все золото і коштовності, на які Володимирський князь почав швидко будувати у Володимирі і Суздалі церкви, прикрашаючи їх київськими іконами. За те і назвали його Боголюбським. Тоді ж була вивезена шапка Мономаха, яку подарував Великому князеві Володимиру Мономаху його дід – візантійський імператор Костянтин IX Мономах. Будівничих і ремісників теж пригнали з Києва, які й навчили суздальців будувати хати зрубом, бо жили ті в напівземлянках і клали колоди між двома стовбурами, а також виготовляти цеглу і класти стіни. Чи не нагадує це читачеві прелюдію до азіатського шабашу хана Батия?

Ось звідки взялося у росіян “Золоте кільце” церков, яким вони так пишаються, і ось яким чином потрапили до них київські святині. Прагнення пограбувати і привласнити залишилось у росіян і донині, а головне – це вирішувати свої проблеми за чийсь рахунок. Це буде повторюватися протягом всієї їхньої історії... Справа в тому, що в історичній карті майбутніх росіян Місяць перебував у Скорпіоні – а це означає підсвідоме прагнення цього народу привласнювати чуже, помста, хитрість, зневага до чужих почуттів і традицій та, головне, приховування справжньої мети.

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.