Учення про ахтунгів і танунахів або Расова теорія Українського Імперіалізму

Автор/джерело -  © Український Імперіаліст 



Дата публiкацiї - 4.06.2007 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=805

Є підстави думати, що вододілом служить не Дніпро, а причиною нерозуміння зовсім не колір очей або розмір взуття. Головне - відношення людини до суспільства і системи його побудови.

Символ танунахів: “Хай Сонце світить всім і гріє всіх, а не на вибір!”

Люди бувають різними: брюнети і блондини, розумні і дурні, багаті і бідні, сильні і слабкі, врешті-решт - чоловіки і жінки.

Але якщо ми говоримо про політику, це означає, що потрібно розглянути те, як люди взаємодіють в суспільстві. Є підстави думати, що вододілом служить не Дніпро, а причиною нерозуміння зовсім не колір очей або розмір взуття. Головне - відношення людини до суспільства і системи його побудови.

ВИЗНАЧЕННЯ

Ахтунг - людина, що комфортно відчуває себе в ієрархічній структурі. Конфігурація співтовариства ахтунгів - піраміда. Взаємодіють між собою за принципом "Я начальник - ти дурень, Ти начальник - я дурень".

Ахтунги поділяються на садо, мазо і садо-мазо.

Мазо-ахтунг - ахтунг, що комфортно почуває себе внизу піраміди. Беззавітно вірить топ-ахтунгу, неполюбляє ахтунгів середньої ланки, в проблемах винить їх, але беззаперечно підкоряється. За відсутності топ-ахтунга відчуває себе незатишно, постійно сканує простір у пошуках відповідного кандидата.

Садо-ахтунг - ахтунг, прагнучий повелівати як можна більшою кількістю людей, охочий забратися на самий верх піраміди і стати "царем гори" ("знайти своє місце під сонцем"). Ахтунгів, що стоять вище в ієрархії піраміди, не любить, постійно шукає спосіб зайняти їхнє місце; тих, хто стоїть нижче, - використовує у власних інтересах.

Садомазо-ахтунг - ахтунг, що досяг свого рівня некомпетентності посередині піраміди. З тими ахтунгами, що вище, поводиться як мазо-ахтунг, з тими, хто нижче, - як садо-ахтунг.

Танунах - людина, що відчуває себе комфортно поза ієрархічною структурою. Конфігурація співтовариства танунахів - мережа, але найчастіше вони розрізнені. Взаємодіють між собою за допомогою рівноправного обміну інформацією, товарами, послугами і грошима. Не люблять начальство, не прагнуть домінувати над підлеглими, будують відношення за принципом рівноправної співпраці.

ПІРАМІДИ АХТУНГІВ

Піраміди ахтунгів можуть розділятися, зливатися і поглинатися. Найчастіше знаходяться в стані конкурентної війни з іншими пірамідами, але можуть мати тимчасових союзників. При тотальному розгромі елементи піраміди або вливаються в піраміду-переможця, або відбудовують нову піраміду. Все життя ахтунгів проходить в будівництві своїх пірамід і в руйнації чужих.

Для ахтунгів важливий принцип ідентифікації "свій-чужий": якщо ти з його піраміди або з піраміди-союзника, то ти свій, інакше - чужий.

Танунахів, що не вписуються в цей принцип, не розуміють і вважають інфантильними ідіотами, марними членами суспільства.

ОСОБЛИВІСТЬ РОЗУМОВОГО ПРОЦЕСУ АХТУНГІВ

Мислення ахтунга ОДНОМІРНЕ і ВЕРТИКАЛЬНЕ, воно, як правило, відбувається за вказівкою зверху.

Ахтунг думає, що він думає.

Причому думки його завжди масштабні і глобальні. Він завжди великий геостратег і геополітік, у нього імперський розмах...

При всій цієї гігантоманії думки, ахтунгу не приходить думка про те, що вбиральню з вигрібною ямою потрібно замінити унітазом і вбити в стіну цвях, на який повісити туалетний папір. Тому ці гіганти думки мають два життя. Одне - віртуальне в якому вони пупи землі ... І друге - реальну, в якому вони все життя користуються парашею і пальцем, для підтирання заду.

Ахтунги не здогадуються, що таке роздвоєння має медичний термін: шизофренія....

Ахтунги підозрюють, що окрім них існують танунахи, у яких мислення ТРЬОХ-ВИМІРНЕ. Але ця тривимірність мислення танунахів є причиною параної ахтунгів і причиною, через яку ахтунги повинні збиватися в свої піраміди влади.

СПІВВІДНОШЕННЯ АХТУНГІВ І ТАНУНАХІВ

У кожній країні країні співвідношення ахтунгів і танунахів власне. Це результат історичних подій. Всю історію СРСР ахтунги СВІДОМО знищували танунахів. Тому популяція танунахов була ДУЖЕ нечисленна.

Піраміди ахтунгів - це параноїдальні піраміди перманентної війни. Це спосіб їх існування. Тому танунахам в Україні було потрібно 15 років для відновлення мінімально можливої популяції.

У інших країнах, де танунахів більшість, ахтунги служать в держструктурах і приносять користь танунахам, які катаються на яхтах... Ці країни називаються країнами золотого мільярда.

Країни з ахтунгами, що перемогли, називаються країнами третього світу...

 

Піраміда влади АХТУНГІВ

ЧИ МОЖЛИВЕ ПЕРЕТВОРЕННЯ ТАНУНАХА В АХТУНГА?

Самі по собі танунахи в ахтунгів не мутують, тому як це нецікаво.

Але мутації танунахів в проводилися в СРСР і в нацистській Німеччині. Механізм простий: це голодомори і концтабори.

Коли ахтунг Янукович говорить, що "бідними управляти легко", він має зважаючи на саме цей процес доведення танунаха до стану скотини.

Але потрібно розуміти, що танунах УСВІДОМЛЮЄ, що його довели до такого стану з метою отримати одновимірність його свідомості. Для нього це протиприродньо. Тому поширеним принципом серед танунахів є "Свобода або смерть".

Для ахтунга такого вибору не існує...

МЕРЕЖІ ТУНУНАХІВ

Мережа танунахів велика рідкість. Це пов'язано з вічним прагненням танунахів отримати і зберегти незалежність. У будь-якій структурі підозрюють піраміду і інстинктивно її відштовхують.

Мазо-ахтунг, зустрівши мережу танунахів, одразу ж ставить питання: "А хто у вас головний?" і отримавши відповідь: "Всі і ніхто", крутить пальцем біля скроні і йде.

Садо-ахтунг прагне підпорядкувати мережу собі або хоч би втягнути у війну. Зазвнавши невдачі, або йде, або направляє зусилля своєї піраміди на знищення цього незрозумілого, а значить небезпечного об'єкту.

Сила мережі танунахів в можливості рівноправної взаємодії з пірамідами ахтунгів, пропонуючи їм ресурси для ведення воєн один з одним. Стає можливим, використовуючи конкуренцію серед пірамід, вибивати з них найбільш вигідні умови, якими зможуть користуватися всі елементи мережі на рівних підставах. Так само мережі роздрібних точок вибивають кращі умови у постачальників. Виходить "Гуртом - дешевше", так що "Танунахи всіх країн об'єднуйтеся!".

Адміністративні вертикалі танунахам не потрібні. Вони поширють свій вплив шляхом методичної накачки ідей та культури на цікаві території.

Саме таким чином Київська Русь дала дикій Орді свій алфавіт, навчила мові, впихнула їм свої літописи, а вже потім на волання ахтунгів учудила адміністративну піраміду під назвою "Російська імперія", з якою росіянські ахтунги носяться до цієї пори. І бесперестанно задовбують нею українських танунахів.

Саме таким чином танунахи-трипільці поширили свою хліборобську культуру по всій території Європи, - як у просторі, так і в часі. Традиції трипільських танунахів (як і їхніх прямих послідовників - арійців) до цих пір уводять у ступор вчених-ахтунгів: вони не розуміють, як можна було мирно співіснувати протягом кількох тисячоліть без піраміди влади.

ТАНУНАХИ І ІНТЕРНЕТ

Великий шанс на утворення мереж танунахов пов'язаний з розвитком Інтернету, в якому для людей із здоровою психікою тиск і підпорядкування неможливі.

Танунахи хаотичні за своєю природою, проте в світлі останніх технологічних змін інформаційного простору, економічних можливостей і загальної глобалізації, танунахи стають все більш неконтрольованими. І тому це явище глобальне - поступове зниження ролі ахтунгів в житті суспільства, тому як танунахи уміють працювати, а в ролі організатора тепер є інформаційне середовище. Топ-ахтунги, почувши це, намагаються запобігти втраті впливу і більше всього це вдається поки в тих країнах, де інформатизація суспільства найбільш слабка. Проте процес вже незворотній.

ТАНУНАХИ І ПОМАРАНЧЕВА РЕВОЛЮЦІЯ

Помаранчева революція зіграла величезну роль в прояві і самоусвідомленні танунахів. Але не можна сказати, що танунахи виступили на стороні тільки однієї піраміди. Одна частина танунахів підтримала помаранчеву піраміду в пориві заперечення піраміди влади. Інша частина танунахів підтримала блакитну піраміду, негативно сприйнявши приписувану помаранчевій піраміді агресію з національного і мовного питання.

Трагедія Віктора Ющенка полягає не стільки в тому, що він, будучи за суттю танунахом, поліз очолювати піраміду ахтунгів, скільки в тому, що на посту топ-ахтунга замість того, щоб сприяти створенню і розвитку мережі танунахів, став намагатися будувати, об'єднувати і ламати піраміди.

Зараз танунахи починають виходити з невластивої їм війни пірамід і спостерігають за цією війною як за матчем двох футбольних команд.

Таким чином, потихеньку дозрівають умови для створення мережі, яка використовуватиме і ту, і іншу піраміду у власних своїх інтересах.

ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ ТАНУНАХІВ

1) зробити своє життя максимально комфортним, для цього:

2) зробити мережу танунахів якнайширше (але у жодному випадку не затягувати туди ахтунгів!), з метою:

3) використовувати конкуренцію пірамід, для отримання кращих умов для мережі (а значить і для себе)

Зіштовхування пірамід лобами допомагає вирішувати задачу 2 і 3, оскільки з уламків пірамід часто з'являються розчаровані ахтунги, які говорять: "Танунах! Далі без мене!"

Рано чи пізно мережа повинна стати глобальною, обкутавши земну кулю. Завдання глобальної мережі - чинити з пірамідами-переростками, охочими правити світом, так, як поступив Бог з Вавілонською вежею.

СПРАВЖНІ ТАНУНАХИ - АРІЙЦІ

Арій посміхається.
Навколо нього вирує життя.
Навколо живе Україна.
Серце Арія в Любові.
Арій серцем чує Україну,
кожного її громадянина.

Арій пишається тим що дає можливість жінкам народжувати та виховувати дітей. Дітей України. Багато дітей – велика Україна.

Арій створює Україну та допомагає це робити іншим.

Арія поважають за те, що:
— дав роботу іншим людям
— забезпечив виховання молоді
— забезпечив розвиток цивілізації - науки, культури, виробництва
— створив нову зброю та дав її іншим Аріям
— створив нові машини, прилади або допоміг впровадити їх.

Арійська жінка. Сповнена Любові, Світла, Добра та Спокою.
Арійські жінки сміються. Бо щасливі.
Бо створили затишок. В Україні.
Арійка народжує дітей та допомагає виховувати молодь іншим жінкам. Пишається своїм Арієм.
Пишається що її Арій дав життя багатьом дітям – зробив Україну сильнішою.

Арії турбуються про всіх дітей України.
Арій допомагає стільком жінкам – скільком має можливість.
Арійські жінки знають про це і допомагають одна одній.
Арійська жінка, як має бажання, є воїном, політиком, вченим.

© Всім, кому дана теорія українського імперіалізму зрозуміла і близька повідомляємо наступне:

1. Ніяких авторських прав і копірайта на використання текстів по цій "расовій теорії" не немає і бути не може.

2. Ви можете самостійно використовувати і тиражувати всі тексти і їх частини для розповсюдження в інтернеті, і на будь-яких інших носіях інформації на свій власний розсуд.

3. Дана теорія не є власністю лише українських імперіалістів. Згідно даної расової теорії ТАНУНАХИ, що проживають на територіях федерацій Русі (РФ) є передовим авангардом українських колонізаторів.

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.