Привіт, післявиборча Країно!

Автор/джерело -  © Ірина Фаріон, ВО Свобода 



Дата публiкацiї - 1.10.2007 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=895

З огляду на результати виборів, назвати Тебе незалежною і вільною Україною складно. І з мораллю у Тебе не все гаразд.

Ірина Фаріон

Ти масово проголосувала за совєтсько-олігархічний мікс із чужинців та хохлів, загорнутих у синьо-білі, помаранчеві, біло-сердечкові папірчики. Ти проголосувала за професійних політичних проституток, які зраджували, брехали, а після цього - обіцяли і присягали. А ти, легковірна і зманіпульована, - сльозу пустила і знову їм віддалася. Ти ж бо така страдниця і така вірна жертва своєму катові. Ти ж бо така садомазохістка. Одна із твоїх базових тез: Так, але Ні або Ні, але Так. "Так: треба голосувати за своїх, але - Ні, бо вони непрохідні. Ні - не голосуватиму за зрадників і чужинців, але їх більшість, отже, - кажу їм поки що "Так".

Мабуть, від цього хворобливого інфантильного роздвоєння Ти забула, що саме вони - помаранчеві - перші зрадили Майдан, себто тебе, Українцю, коли зоставили на посаді прокуром Піскуна, а потім Медведька; коли не посадили до тюрми маріонеткового фальсифікатора виборів - Ківалова-Підрахуя, а зробили з нього голову Комітету з питань правосуддя у Верховній Раді; коли з бандюками підписували меморандуми й універсали у той час сварячись, наче пси, межи собою - нашоукраїнцями, б'ютівцями і соціялістами; коли, врешті, подарували на помаранчевому блюдечку, Тебе, Україно, проффесорові Януковичу, а він, цілком логічно, сформував україножерський Кабмін із такими одіозними "ліцамі", як Діма Табачьнік - єрусалимський гуманітарій з обличчям енкаведиста 1933 року, Нестор Шуфрічь - міністр зі створення надзвичайних ситуацій та безмовний московський служака - Азаров; коли, завдяки біло-сердечковим підрізали повноваження Президента голосуванням за Закон про Кабмін під саму зав'язку; коли почали ставити пам'ятники Єкатєрінє Второй і забороняти пам'ятник Петлюрі; коли через суд домоглися необов'язковости дублювання фільмів українською мовою; коли регіоналізували статус російської мови на Сході та Півдні країни; коли вчинили торги з депутатськими голосами, що, наче вода по ринві, почали перетікати від СПУ, НУ і Б'ЮТ до регіоналів. Ти, Україно, мабуть, через спричинений цим усім шок - знову за них усіх проголосувала.

 

І про інше мислиться, Україно! Позаяк для згаданих політсил брехня, підкуп, зрада, безвідповідальність - норма речей, то, може, не увесь тягар спроституйованого вибору падає на твої плечі? Хіба вони можуть без фальсифікацій - цього єдиного способу продовжити власне існування?! Хіба можеш Ти, Україно, без подальшого упертого нарощування м'язів ставати собою?

І найважливіше!!! Дякую усім сміливим, одчайдушним і вільним, що віддали голос "Свободі", себто собі - українському націоналістові, собі - відповідальному і сильному, собі - українській перспективі. Хіба після такого страшного чотирьохсотлітнього терору проти нації нас відразу може стати більшість? Хіба бувають легкі і миттєві перемоги? Хіба одержимі ідеєю відступають? Ми приречені на подальшу тяжку працю воскресіння України --тоді наша тимчасова невдача перетвориться у їхній тимчасовий успіх. Будьмо і далі собою!

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.