УПЦ ФСБ подала в суд на журнал «Музеї України» і В.Тригуба!

Автор/джерело -  © Віктор Тригуб, редактор журналу «Музеї України»  



Дата публiкацiї - 18.01.2008 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=954

Відбулася безпрецедентна подія! Сенсація міжнародного рівня! Свято-Успенська Києво-Печерська Лавра (чоловічий монастир) Української Православної церкви, подала позовну заяву на сайт «Музеї України» і редактора журналу «Музеї України» Віктора Тригуба. Про захист ділової (!) репутації та спростування недостовірної інформації (зі змінами).

У позовній заяві є юридично завірена сенсація – УПЦ МП НЕ Є ЮРИДИЧНОЮ ОСОБОЮ!!!

Виявляється, російську церкву в Україні представляє лише маленький чоловічий монастир! Саме йому Урядом України, Президентом України передається велетенська територія, монументальні споруди, що мають безцінне історичне значення!

Якщо церква юридично не оформлена – значить це нелегальна секта! Для полегшення будемо називати її УПЦ ФСБ. Все-одно, юридично, нічого цього нема, хоч і є.

Тепер поясніть дії офіційної влади України, що увійшла у юридичні стосунки з тим, чого нема! Як трактувати? Зрада батьківщині, корупція, розкрадання державного майна у особливо великих розмірах?!

Юристи, які читали позовну заяву того, чого нема – (печатки нема, реєстраційних документів нема, а позов є!) ридали.

Істеричний регіт почався на багатьох поверхах влади. Такого рівня підстави ще не було!

Відчувається слід української розвідки, якої теж неначе нема. І російських спецслужб, які існують лише у багатій уяві деяких журналістів.

Подія виходить за рамки усього, що тільки можна уявити. А це лише початок!

Далі пішло таке, що компетентні люди втрачають дар мови.

Виникла Церква Спаса на Берестові. І її неначе не продали і не передали Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі (чоловічому монастирю) УПЦ!!!!!!!

Абзац.

Свято-Успенська Києво-Печерська Лавра (чоловічий монастир) УПЦ є «напіввійськовою церковною організацією сусідньої держави, яка жорстко контролюється Кремлем і ФСБ». А ніхто і не писав, що є! Значить, щось там не так, у монастирі…

Абзац.

Коли це все читати вголос юристам, у них починається істерика. Люди не вірять! Вони не сміються, вони ржуть! Лежать.

Після цього, церковники витягли листи і накази Мінкульту, який очолював і все підписував Ю.Богуцький. Що нині є ЗАСТУПНИКОМ Глави Секретаріату Президента України!!! Наша людина. Буде свідчити на користь України. Виявляється, помаранчеві заслали його голубим, а потім, повернули.

Юристів переклинює.

У позові пояснюється, що Чоловічий монастир зареєстрований, але входить до УПЦ, яка не є юридичною особою. Але, є якийсь Статут, про управління УПЦ, де написано, що УПЦ є частиною Московського Патріархату. Що таке Московський Патріархат – невідомо. Але, він є.

Цей позов треба внести в хрестоматію.

Таким чином, йдеться не про організаційно-правову, а про духовну єдність між УПЦ і РОСІЙСЬКОЮ ПРАВОСЛАВНОЮ ЦЕРКВОЮ.

Пацани явно писали в релігійному екстазі. Напилися кагору, і писали. Юристи десь тут відключаються…

Спокійно, це лише вступ.

Кароче, УПЦ МП нема, УПЦ теж нема. Є Чоловічий монастир, про який ніхто якось і не знав. І духовна єдність з РПЦ. І саме він, монастир, обурився, що його назвали напіввійськовою організацію, контрольовану Кремлем і ФСБ. Та ніхто не називав!

Абзац.

Це не гумореска, це позов. Не треба сміятися!

У монастирі чомусь вирішили, що журнал «Музеї України» (що не є юридичною особою як і УПЦ МП) і сайт «Музеї України» то одна структура. Помиляєтеся! У нас лише духовне родство…

Ту маленьку інформашку, через який монастир зсудомило, опублікувало десь зо три десятки найрізноманітніших сайтів.

У паперовій версії журналу такого матеріалу нема. Позов подано до Інтернету!

Я особисто не пам‘ятаю, що щось подібне писав. А може і писав. Як довести?

Справа в тому, що наші сайти знаходяться під пильною увагою кращих хакерів світу, зосереджених у секретному місті Желєзногорськ. Можливі всілякі провокації, атаки, підміни. Техніка недосконала…

Дуже дивує вимога монастиря опублікувати спростування у паперовій версії журналу «Музеї України», з яким є лише духовне юродство. Лише за гроші! Навзамін готові взяти на баланс весь комплекс Києво-Печерської Лаври. Бездоганний юридичний супровід гарантуємо.

І з приводу Кремля, ФСБ. А хто довів, що монастир не контролюється Кремлем і не є підрозділом ФСБ?

Просимо суд звернутися до Кремля, ФСБ, Уряду України, Секретаріату Президента, СБУ з вимогою, роз‘яснити це спірне питання. Є літературна версія, що контролюється. Спростувань нема. Факти є. І свідки.

Тема дуже цікава. І не ми її почали.

Раді, що нарешті, Москва знайшла достойного супротивника в Україні. Часопис «Музеї України», вірніше сайт. Відвідуваність – десь 200 чоловік на добу. Передплата журналу – 500 прим раз на два місяці. Бюджет відсутній.

Звичайно, у цьому щось є. Дякуємо за рекламу!

Юристи дійсно не вірять. Але, позов є юридично доконаним фактом. Дніпровський районний суд. 9 годин 15 хвилин 24 січня. Суддя Т.І.Горбань. Ні, це не жарт!

Підписано Представником Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври (чоловічого монастиря) УПЦ Л.Ю.Снісаренко. (Просимо нагородити цю непересічну Людину, Юриста найвищим церковним орденом).

Як сказав юрист журналу «Музеї України» Іван Макар, кращого новорічного подарунка не можна було і придумати. Краще б вони його придумали і дали в Інтернеті…

Пригадується, з приводу неподобств УПЦ ФСБ, яка не є юридичною особою, в Лаврі, робилося спеціальне звернення до юридично начеб-то неіснуючої СБУ. Були дуже чіткі питання. Відповіді нема. Чию безпеку забезпечує СБУ?

Де реакція влади на ганьбу довкола Єкатерининської церкви в Чернігові? Що відбувається довкола НІЕЗ «Переяслав»? Які організовані злочинні угруповання використовуються УПЦ якої нема, для захоплення храмів? Хто те все фінансує і з яких джерел? Назвіть центр, де розроблена методика (шаблон скрізь один). Які політичні лідери зустрічаються з певним лівійським лідером, білоруським КГБ та іншими конторами?

За які подвиги пан Богуцький опинився в СП? Чи існує список громадян України, які перебувають на державній службі, і отримали нагороди іноземних розвідок?

Є ще серія публікацій у ЗМІ, свідчення і свідки.

І головне – хто пояснить правовий статус Російської Православної церкви в Україні. Там ще є духовний зв‘язок деяких політичних лідерів…

Сподіваємося, суд допоможе відповісти хоча б на деякі питання. В офіційно встановленому юридичному порядку.

…Чесно кажучи, нам подобається гратися в оті міжнародні шпигунські ігри. Вже легендарна операція «Козацькі регалії», полювання на шаблю Мазепи, архіви, колекції, аукціони, ексклюзив… Часопис «Музеї України» абсолютно випадково опинився у всіх тих неймовірних пригодах, за що щиро дякуємо! Спільно ми створили десяток сенсацій, легенд, організували феєричні реаліті-шоу, з дійовими особами з багатьох країн. Розуміємо, що нас часто використовують для попередження певних дій…

Відкриємо велику таємницю – найближчим часом УПЦ, якої нема, отримає серію судових позовів. Конкретні збитки, що оцінюються сумами з багатьма нулями… І монастир, на жаль, не знає, за що… А УПЦ, якої нема, знає.

Ми так і не зрозуміли, до чого цей позов? Складається враження, що його терміново відкличуть. Жаль. Адже, перемога, як завжди, буде за нами!

Бо Україна перемагає завжди!

 

В першому ряді третій зліва – голова «Української» Православної Церкви (Московського Патріархату) митрополит Володимир. Ця церква абсолютно не пов’язана з Москвою, глибоко чесна і патріотична. А якщо ви на власні очі бачили, як в церквах УПЦ (МП) відкрито агітували за «реального кандидата Януковича» (у 2004), за українофобську партію Вітренко (у 2007), якщо ви бачили, як монахи цієї церкви захоплюють і громлять музейні приміщення в Лаврі, вирубують дерева в Ботанічному саду, організовують на території Києво-Печерської Лаври кауровські антиукраїнські «хресні ходи» тощо – то це у вас оптична ілюзія.

 

Збільшити фото

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.