Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Як навчитися помічати підказки життя?

Філософія 52249 переглядів

Опубліковано - 11.11.2015 | Всі публікації | Версія для друку

Як навчитися помічати підказки життя?
На жаль, ми настільки занурені у свої проблеми, тривоги та переживання, що не помічаємо очевидних підказок життя. А вони всюди! Подумати тільки, - відповідь на найважливіше питання можна отримати в будь-який час доби, в будь-якому місці і за будь-яких обставин.

Можливо, ви мені зараз не повірите, але все ж я скажу: «Щодня ми обов’язково отримуємо від своїх духовних провідників (або як їх ще називають - янголів-охоронців) підказки життя».

Якщо ми навчимося всюди бачити такі знаки і довіряти своїй інтуїції, то зрозуміємо, що вищі сили завжди підтримують нас і допомагають. На жаль, ми настільки занурені у свої проблеми, тривоги та переживання, що не помічаємо очевидних підказок життя. А вони всюди! Подумати тільки, - відповідь на найважливіше питання можна отримати в будь-який час доби, в будь-якому місці і за будь-яких обставин. Як це відбувається?

Давайте розглянемо, які бувають підказки життя і як їх навчитися помічати.

Візуальні

Це може бути будь підказка, яку ви можете побачити очима. Наприклад, ви не можете ніяк прийняти рішення, чи варто вам погодитися на пропозицію нової роботи, думаєте, страждаєте, і раптом відкриваєте журнал, і вам на очі кидається фраза: «Зроби це і ти не пошкодуєш!». Це знак згори, що організований вашими духовними провідниками!

Те саме ви можете прочитати не тільки в журналі, а й на рекламному білборді, у книзі, в Інтернеті, на листівці, яку роздають на вулицях, і так далі.

Але не потрібно вчитуватися у все, що бачите і шукати підказку, зазвичай це трапляється непередбачувано і ненавмисно, ніби як випадково.

Також до візуальних підказок відносяться образи, які демонструє вам природа. Це може бути хмара у вигляді відповіді на ваше запитання, листочок дерева, квітка або щось ще. У мене, коли в моєму житті з’явилася людина, яка потім стала моїм чоловіком, на очі постійно почали потрапляти сердечка. І хмари у вигляді сердечок, і тріщинки в асфальті у вигляді сердечок і багато чого ще. Тоді я задумалася, що, напевно, це не збіг. Так і вийшло.

Для того, щоб навчитися бачити такі підказки життя, потрібно почати їх помічати. Для цього потрібно усвідомлено зупиняти всю суєту, поспіх, метушню і почати бути в моменті «тут і зараз». Тільки тоді можна зрозуміти, що говорить вам ваш ангел-охоронець.

Слухові

Це підказки, які ви можете почути. Байдуже, звідки або від кого: з екрану телевізора, коли ви його щойно увімкнули, від випадкових перехожих, обривки фраз які до вас доніс вітер, по радіо зі звучних пісень... Головне - не просто слухати, а чути.

Інтуїтивні

Це коли вам просто щось здається. Незрозуміло чому і як можна це пояснити. Просто здається, і все. До такого голосу інтуїції обов’язково потрібно прислухатися! Є така думка, що інтуїція - розмова Бога з людиною, і в цьому є частка істини. Потрібно лише довіритися вищим силам і слухати свої почуття, а не логіку.

Образні

Такі підказки життя надходять до нас у снах, і їх у жодному разі не можна ігнорувати! Ті сни, які дуже чітко і яскраво врізаються в нашу пам’ять, викликають емоції та вражають, - знаки небес. Бувають навіть віщі сни, але сняться вони лише тим людям, які відкривають душу своїм духовним провідникам, довіряють вищим силам.

Когнітивні

Це підказки - події, які відбуваються в нашому житті, щоб нам донести певну інформацію.

Щоб було зрозуміло, наведу вам приклад зі свого життя. Колись, ще в ранній юності, мені сподобався один «поганий» хлопець. По правді сказати, я знала, що мені не потрібно з ним зустрічатися, мені це повідомляли вищі сили в різних формах. Мені про це говорили і рідні, і друзі, мені снилися сни, в мені кричала інтуїція: «Не треба!», Але я була упертою у своїх бажаннях. І ось одного разу він звернув на мене увагу і запросив у кіно. Була зима і я, щаслива, бігла до нього на зустріч. На спуску з мосту я посковзнулася на сходинках, оскільки була ожеледь, і впала, вдарившись хребтом. Це була несерйозна травма, просто дуже сильний забій, але на побачення я все одно пішла, хоч це була і очевидна підказка життя: «Не ходи туди!».

Закінчилася ця історія тим, що він зробив мені дуже боляче, і я ще довгий час не могла відійти від зради. Те, що я тоді впала, було когнітивної підказкою.

Як правило, до них наші ангели вдаються в крайніх випадках, коли всі інші підказки життя не діють. Для того, щоб навчитися помічати знаки, розуміти, про що вас попереджають вищі сили, потрібно, перш за все, в них вірити. Також вміти відволікатися від метушні, зупиняти нескінченні думки в голові і не просто дивитися по сторонах, а бачити. Не просто слухати навколишні звуки, а чути. І не просто відчувати, а почувати. Цьому легко навчитися, потрібно лише захотіти жити усвідомлено.

* * *
ПІДКАЗКИ ВСЕСВІТУ

Упродовж усього свого життя людина постійно отримує підтримку від Всесвіту. В одних ситуаціях він підказує нам: «Будь обережний!», А в інших - вказує потрібний напрямок. Головне - бути уважним і вчасно реагувати на сигнали.

Всі підказки Всесвіту можна умовно поділити на три підгрупи.

Особисті сигнали. Тобто ті сигнали, які дає нам наш мозок і наше тіло. Наприклад, хвороба - це сигнал від тіла про те, що його власник щось робить не так. Інший приклад - власні думки, особливо так звані «нав’язливі думки»: підсвідомість людини наполегливо дає сигнал-підказку.

Близькі знаки та сигнали. Такі підказки Всесвіту надходять від людей з нашого близького оточення: батьки, діти, родичі та друзі, а так само наша власність: тварини, особисті речі, будинок, машина.

Далекі знаки і сигнали. Вони приходять від тих людей і речей, з якими відсутній безпосередній контакт. Наприклад, Ви стоїте в черзі до ощадкаси щоб внести комунальні платежі. І раптом попереду вас зовсім незнайома вам людина починає розповідати своєму сусідові історію про крадіжку. Здавалося б, вас це не стосується: пограбували ж не вас. Але на глибокому рівні ми всі єдині. І через цих людей Всесвіт підказує, що своєю поведінкою або думками ви можете залучити злодіїв у своє життя, і дає вам попередження - змінися! І краще вчасно і правильно відреагувати на це далеке попередження, ніж чекати, коли подібне станеться безпосередньо з вами.


Переклад українською - «Гармонія»

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Філософія»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.