Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


України більше немає. Є «Гаїті»

Думка українця 19021 перегляд

Опубліковано - 9.02.2010 | Всі публікації | Версія для друку

Юлія Тимошенко - наш національний лідер
Юлія Тимошенко - наш національний лідер
Кінець другого туру: України більше немає. Є «Гаїті». Потрібно створювати рух «Вільна Україна» за аналогією з польською «Солідарністю» або «Бойовою Францією» де Голля.

Обрання Віктора Януковича президентом - це все одно, що прийняти, у вигляді досвіду, наркотик - тут миттєво з'являється наркозалежність і ЗВОРОТНОГО ХОДУ НЕМАЄ. Забудемо про «рейтинги» як про демократичну нісенітницю.

І немає нічого нового під Сонцем. Я вже писав про те, що голодомор і холокост раптово не виникають. Що цьому має передувати ряд знакових подій, яких достатньо для просто розумної і спостережливої людини.

Треба згадати, що чудес не буває, - системні процеси невблаганні, - вони мають власну логіку розвитку, - навіть незалежно від волі переможців.

Якщо я написав, що «України більше немає» - це означає лише те, що Україну більше НІЩО не відрізняє від путінської Росії, а отже, - Україна повернулася в фарватер тупикової російської історії з їх Малютою Скуратовим і Лаврентієм Берією.

Вибори? Їх БІЛЬШЕ НЕ БУДЕ - політичний і медійний простір буде негайно зачищено - і заляканих співгромадян навчать «любити» своїх мучителів.

Перебільшую?

Ні. Уявіть собі, що партія регіонів вперто презентувала на президента саме Віктора Януковича, а не, скажімо, Сергія Тігіпка або когось схожого на нього.

І ПРОДАВИЛА його.

Тепер думаємо далі: президент України, перш за все, бере необмежену владу над силовими структурами держави, над зовнішньою політикою

Уявили?

ПЕРШЕ, що зроблять регіонали, це виключать саму можливість вільних виборів, - і дуже скоро намагатимуться обмежити свободу мас-медіа. Перше, з чого почнуть - так це «боротися з моральним розладом» у ЗМІ. Перше, що скажуть - «країна втомилася від нікому не потрібних непотрібних виборів».

Вибори замінять «назначєнчєством».

Який вихід?

Найбільш талановитим - знати, що перспектив на найближчий час в Україні НЕМАЄ - треба їхати. Як це вже давно роблять молоді талановиті люди в Росії. Опозиції треба зрозуміти, що законних виборів не буде, їх будуть все частіше підтасовувати - поки не зроблять їх взагалі неможливими.

Почнеться широкомасштабна «зачистка» малого і середнього бізнесу, взагалі «громадянського суспільства» - досить подивитися на історію путінської Росії в 2000-і роки. Спочатку, можливо, це будуть робити у рамках закону, - потім не будуть морочитися і законом, - досить хуліганського, бандитського нападу на неугодних підприємців.

Перше, що зроблять, - постараються НАЛЯКАТИ населення, нагадають про страх, який почав вселятися в наші серця, - до вбивства Георгія Гонгадзе.

Поки що Україна просто СТОМЛЕНА, як колись Росія була «стомлена» перед жовтневим переворотом, як може бути стомленою будь-яка травоїдна жертва перед тим, як її схопить хижак своїми зубами. Тепер не буде ніякого Майдану - нектар народного ентузіазму витрачений на мізерну гидоту Віктора Ющенка, - на Юлію Тимошенко його вже не вистачило.

Юлія Тимошенко - при всіх її недоліках, була ОСТАННЬОЮ надією на найближчі 5 років. Можна сказати більше, - саме ЗАВДЯКИ ЇЙ останні 10 років Україна відрізнялася своїм демократизмом від тьмяного пострадянського простору. Вона була і є лідером «на виріст» - країна її не заслуговувала, - як біла Росія в 1918 - 1921 р.р. не заслуговувала ні на Маннергейма, ні на Врангеля, - а віддала нектар свого ентузіазму нікчемним Колчаку і Денікіну.

Що далі?

Історія показує, що «проти лома немає прийому», - поки САМА СИСТЕМА влади кримінальних злочинців і шпани Януковича зсередини не згниє, - масова опозиція Януковичу не виникне. Потрібно зберігати структури національного Опору - як політичні організації на зразок «Солідарності» і вільні ЗМІ - наскільки це буде можливо в умовах диктату люмпенів над силовиками.

Ясно, що економічна політика влади Януковича буде провальною, - але це НЕ послабить її сили, - тому що такі штучки, як «рейтинг», «популярність» та інше вже не будуть мати ніякого значення.

Треба все-таки згадати, що за Юлію Тимошенко проголосували приблизно 50% населення - і тільки саботаж напівінтелігентів-чистоплюїв на кшталт Сверстюка або Забужко дезорієнтували країну.

Тепер треба швидше позбуватися від чаду «втоми» - і знову об'єднуватися навколо Юлії Тимошенко, - тому що іншого національного лідера у нас НЕМАЄ.

Не вважати ж нацлідерами інтелектуальних інфантилів Тягнибока, Гриценка або Кличка! Власне Юлії Тимошенко потрібно подвоїти і потроїти особисту охорону, - будуть спроби з нею розправитися.

Можливо, - краще їй виїхати в еміграцію. Вона - наш нездійсненний Маннергейм або Врангель.

Якщо вона одного разу захоче взагалі покинути цю нещасну країну, - її можна зрозуміти, - Янукович переміг якщо і не чесно, - то демократично вже точно. Раби завжди використовують демократію собі на шкоду, - їх не гріх і залишити, - вони самі вибрали свою долю...

Нам же треба створювати щось на кшталт «Вільної України» - зібрати ВСІХ, хто не Ющенко, не Забужко, не Сверстюк, не Капранови, не нікчеми Кириленко чи Ляпіна...

Трохи менше «художників слова» - у них погано з мисленням...

Зараз, для зміцнення люмпенської диктатури, режим Януковича зробить декілька необоротних поступок путінській Росії, - аж до залишення ЧФ Росії в Севастополі та відділення власне Севастополя від України. Служби ФСБ будуть безкарно «розбиратися» не тільки з росіянами, а й із українськими громадянами - противниками путінізму в Україні.

Відсидітися НІКОМУ не вдасться - їм не потрібні не тільки протестанти, а й просто вільні люди.

Дивимося на Росію ...

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Думка українця»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.