Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чому Джеймс Бонд досяг успіху

Управління 32389 переглядів

Опубліковано - 23.11.2010 | Всі публікації | Версія для друку

Чому Джеймс Бонд досяг успіху
Якщо щось не вдається - не потрібно з ним боротися. Змініть цикл, у який ви потрапили.

Чи може так бути, що подія, повна стресу, запускає цілий каскад таких же подій, в результаті яких ви відчуваєте ще більший стрес?

А якщо авторитетна особа поправляє вас або вимагає змінити поведінку, чи не змушує вас таке втручання встати в опозицію і поводитися ще гірше?

Не примушує вас провал встати на шлях до нових провалів?..

Ці питання здаються філософськими, а може, парадоксальними, але насправді, мені здається, вони проникають в саму суть того, чому одні люди досягають успіху, а інші - ні. Ми можемо свідомо створювати цикли, які несуть нас вгору, або ж залишатися в циклах, які тягнуть нас донизу.

Поліцейський чіпляється до підлітка, що випендрюється. Той поводиться ще агресивніше. Поліцейський веде себе ще агресивніше. Хтось отримує кулю...

Продаж не відбувається, тому що потенційний клієнт не відчуває впевненості продавця. А той реагує на це, - зазнає ще меншої впевненості. Нічого не вдається...

Відбувається помилка. Ставки піднімаються. Зростає паніка, і відбувається ще одна помилка, потім ще одна, і так до остаточного провалу...

Джеймс Бонд - герой тому, що чим складніше його світ, тим спокійніше він діє. Диригент симфонічного оркестру не чинить опір тиску моменту, а насолоджується ним.

Якщо те, що ви трохи відстали, приводить до тиску на себе, до стресу і помилок, то нічого дивного, що часто ви відстаєте вельми неабияк. Якщо ви так керуєте своїм брендом, що він завзято йде до дна, то не дивно, що у вас проблеми. Дрібний прокол розростається і повторюється, поки не заповнить собою все.

Обслуговування клієнтів розвалюється, коли в справу вступає взаємна агресія або нерозуміння. Управління розвалюється, коли посилюється боротьба за владу або нерозуміння. Освіта розвалюється, коли учні у відповідь на негативні оцінки просто здаються.

Той, хто стає краще, коли б він не допустив помилку, завжди обійде того, хто у відповідь на помилку починає діяти ще гірше. Але це не вшите у вашу ДНК: це щось, чому можна навчитися - або втратити цей навичок.

Правильна відповідь - не в тому, щоб старатися ще більше, долати течію, вимучувати з себе нове рішення. Відповідь - у тому, щоб зрозуміти природу циклу і змінити його з нуля. Не треба боротися з циклом - потрібно перетворити його в зовсім інший цикл. Це ціла купа роботи, - але на це йде менше зусиль, ніж на те, щоб домогтися провалу.

Коли лише один вигляд якої-небудь рептилії спонукає вас з жахом відскочити, це підказка: потрібно скористатися цим страхом, цим тремтінням і зробити рівно протилежне тому, до чого цей страх вас тягне. Це не спрацює ні в перший раз, ні навіть у десятий, але це шлях до підйому, до циклу, де кожна негативна віддача підвищує продуктивність, а не знижує її.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Управління»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.