Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Жіночність. Яка вона?

Психологія та стосунки 44817 переглядів

Опубліковано - 30.03.2012 | Всі публікації | Версія для друку

Жіночність. Яка вона?
Ви напевно зустрічали справжню привабливість. Її образ пестить погляд. Вона м’яка і ніжна. Її так люблять чоловіки! І тягне чоловіків не до прекрасного тіла в чистому вигляді. У всі віки чоловік хоче, шукає і любить в першу чергу - Жіночність, а вже потім розумницю, красуню і просто хорошу людину.

Не дивлячись на такі приємні відчуття, жіночі якості ми втрачаємо, ми просто забуваємо, що це таке...

Жіночність не буде сперечатися з чоловіком. Вона м’яко огорне його своїм прийняттям і погодиться. А якщо в неї інша, точка зору, що відрізняється, вона завжди може природно і навіть приємно домогтися свого. І він буде думати, що це його рішення.

Жіночність не принижує чоловіка (ні свого, ні чужого). Вона його обожнює. Завжди. А він заради своєї милої, сповнений гордості, сил і рішучості, доб’ється всіх благ і підкорить всі вершини. А силу і мужність йому додасть її безмежна віра, розслабленість, спокій і умиротворення поруч з ним. Таку пасію будь-який чоловік прагне зробити щасливою.

Жіночність погоджується бути слабкою. Вона дозволяє себе захищати, оберігати, протегувати. Вона не бореться, але підкоряється. А її обранець, відчуваючи свою відповідальність, стає сильнішим. Йому подобається бути чоловіком в оточенні такого відношення. Це відчуття він буде шукати завжди.

Жіночність - це енергія мудрості, інтуїції і чогось високого. Це не маніпуляція, а справжня віра, прийняття, згода. Це не бажання за будь-яку ціну домогтися свого, а прагнення піклуватися про близьких, рахуватися з їхніми бажаннями, дати їм можливість розвиватися, бути такими, якими вони є.

Здавалося б, пасивні енергії, які ми не звикли використовувати, є насправді глибокими, дієвими.
У якого представника сильної половини людства підніметься рука на беззахисну, але впевнену в собі і м’яку дівчину, яка, навіть і суперечити не буде? Хто зможе на тебе накричати, коли ти погодишся і огорнеш спокоєм і благодаттю? На справжню жіночність у чоловіка ніколи не буде агресії. А буде природне бажання захистити, оберегти, допомогти, проявити свої сильні якості, одним словом.

Жіночність може співіснувати з кар’єрою. Але, не одночасно, а по черзі. Головна наша задача в цьому - вміти переключатися з одного стану в інший, протилежний. Нехай на роботі ти - керівник, професіонал, конкурент або колега. Але потім, удома, потрібно обов’язково стати Нею. І тоді в родині все буде добре: гармонія, тепло затишок. А з такого будинку чоловік не втече.

Деякі представниці слабкої половини людства і на роботі успішно користуються своєю м’якістю, привабливістю. Правда, тут важливо не загратися і не замінювати професіоналізм кокетством.

Жіночність бажає свого чоловіка. Але не вимагає. І її чуттєве бажання завжди знайде відгук у його мужньому заступництві.

Жіночність - це не рух і навіть не поведінка (зовнішня видимість - наслідок). Це - Стан єднання зі своєю природою. Тут і розслабленість, і чуттєвість, і гармонія, легкість, оксамитовість, плинність, плавність. Це ти, така рідна і затишна, і йому так хочеться в тебе зануритися і відчувати твою благість завжди!

Жіноча енергія в присутності кількох представниць з відповідним настроєм зростає і зміцнюється. Якщо ти знайдеш подруг, близьких по духу, і ви, наприклад, будете збиратися за чашкою чаю не для того, щоб поплакатися, а щоб виростити свою енергію, відчути її і насолодитися станом внутрішньої гармонії, то кожен зможе живитися від цієї загальної сили, одночасно підживлюючи оточуючих.
Звідки ж береться ця жіночність?

В давні часи здатність бути жінкою передавалася з покоління в покоління від мами до дочок. Зараз ми багато що втратили. Стали соромитися своєї природи, забули про неї, розгубили... Почали шукати нове, інше. І за цими пошуками загубили щось важливе. І про це теж забули. А потім почали ображатися на чоловіків за те, що вони стали такі слабкі, безвольні. Адже багато в чому чоловіків робимо ми, жінки!

Жіночність є в природі кожної з нас. Її можна в собі відчути. І тому розслабтеся, дозвольте матері Землі заповнити весь свій простір. Не бійтеся її. І не бійтеся тих, хто вас оточує. Чи не захищайтеся, і ніхто не буде на вас нападати. Адже ваша м’якість - це не тільки слабкість, а й сила.

Плекайте свою природу, любіть свою природу, приймайте свою сутність. І тоді ваше життя наповниться гармонією і особливим, казковим простором!

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.