Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вчений вивів формулу ідеального щасливого життя

Дозвілля 63749 переглядів

Опубліковано - 30.10.2013 | Всі публікації | Версія для друку

У формулі щастя грошам місця не знайшлося :)
У формулі щастя грошам місця не знайшлося :)
Що таке щастя? Відповідь на це питання просте і в той же час надзвичайно складне. Хтось шукає щастя в грошах, хтось знаходить повну гармонію в сім’ї та дітях, деяким для повного щастя потрібно підійматися кар’єрними сходами...

Але як дізнатися, що таке щастя у загальному сенсі? Для кожного окремо і в цілому? Людину завжди цікавило це питання, однак точної відповіді на нього ніхто не міг дати. Однак невтомні вчені, а зокрема відомий професор Тодд Кашдан з Університету Джорджа Мейсона, все-таки змогли вивести формулу щасливого життя.

Досліджуючи, що змушує відчувати людину себе більш щасливою, доктор Тодд Кашдан прийшов до математичного виразу, який він назвав «Формула Щастя».

У цій формулі він визначив шість чинників, які зібрані разом і у правильному поєднанні роблять людину щасливою і утворюють повну гармонію в її житті.

До цих факторів належать: жити поточним моментом (М), бути цікавим (С), робити те, що любиш (L), думати про інших (Т), розвивати взаємини (N), турбуватися про своє тіло (В).

Отже, формула ідеального життя виглядає наступним чином ЩАСТЯ = (Mх16 + Cx1 + Lх2) + (Tх5 + Nx2 + Bx33).

Кашдаш проаналізував результати загальнонаціонального дослідження у Великобританії як себе почувають фізично і внутрішньо люди.

Доктор Кашдаш автор книги «Цікаво? Відкрийте для себе бракуючий компонент для повноцінного життя» спирався на свій багаторічний досвід для аналізу досліджень. Хоча це може здатися не очевидним, як поєднання букв і цифр може стати ключем до того, що ви себе будете почувати щасливим, але на думку доктора Кашдаш, це - ідеальний рецепт для душевного щастя і гармонії у власному житті.

Як він каже, в цьому немає жодного секрету, але коли всі разом шість чинників у правильному співвідношенні працюють, ви станете ідеальною метою для щастя.
Доктор Кашдаш автор книги «Цікаво? Відкрийте для себе бракуючий компонент для повноцінного життя» спирався на свій багаторічний досвід для аналізу досліджень
Доктор Кашдаш автор книги «Цікаво? Відкрийте для себе бракуючий компонент для повноцінного життя» спирався на свій багаторічний досвід для аналізу досліджень
Розглянемо складові щастя ближче:

М - живи справжнім, отримуй задоволення від звуків, запахів і навколишнього світу.

С - будь цікавим, пізнавай світ щодня.

L - роби те, що ти любиш, від чого дійсно отримуєш задоволення.

Т - спочатку думай про інших, роби добро людям і воно повернеться.

N - розвивай відносини, присвяти близьким час.

В - у здоровому тілі здоровий дух. Займайся фізичною активністю і правильно харчуйся, не вганяючи себе в крайнощі.

Цифри вказують на «дози» потрібних факторів для досягнення повної гармонії в житті. Так, перш за все - здоров’я, потім вміння насолоджуватися життям, далі - турбота про близьких і т.д. Для того щоб досягти кожної з цих умов, необхідно трудитися, однак нагорода забезпечена - щасливе життя, сповнене радості та позитиву!

Вчений пояснює, як важливо вміти ловити момент - цінувати будь-які звуки, запахи і види, які відкриваються нам щодня. Як необхідно зберігати цікавість і дитячу безпосередність, займатися улюбленою роботою, а не тягнутися кожен день в офіс, де тобі все ненависне. Нехай навіть за це будуть платити значно менше, але для власного здоров’я і щастя улюблена робота - безцінна підмога. Корисно думати про інших, говорити компліменти, піклуватися і вміти слухати. Нарешті, здорові взаємини і кохання до своєї половинки, любов до друга чи рідної людини і нас робить щасливими.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Дозвілля»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, котрий сприймає свою історію очима сусідів”
Фрідріх Ніцше

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.