Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сімейні стосунки або секс — що вибирає чоловік?

Психологія та стосунки 26675 переглядів

Опубліковано - 24.07.2015 | Всі публікації | Версія для друку

Сімейні стосунки або секс — що вибирає чоловік?
Питання, звичайно, цікаве, — що потрібно чоловікам у стосунках, — секс, або власне стосунки. Як правило, в жіночому розумінні, це, звичайно ж, секс, - ну, а що ж ще.

На погляд слабкої статі, чоловік - це такий заклопотаний статевий велет, якому постійно потрібно з кимось переспати, а що там у тебе всередині є душа, це його абсолютно не хвилює. Такі припущення висловлюють, як правило, жінки. Що ж на це можуть відповісти чоловіки...

Зрозуміло, і секс для них грає не малу роль у стосунках але, як правило, якщо чоловік хоче тільки сексу, йому не обов’язково для цього створювати сім’ю, або ж будувати якісь взаємини з жінкою. А навіщо? Адже існують дівчата, так скажімо, легкої поведінки, вони завжди молоді, прекрасні, їх багато, на будь-який смак, питання лише в тому,— на скільки у вас вистачить фінансів, щоб отримати ту чи іншу жінку. Звичайно, якщо у вас фінансові проблеми, то навряд чи ви можете собі дозволити це. Однак і дорікати чоловіку в тому, що ви для нього всього лише сексуальна іграшка, немає ніякого права.

Що важливо для чоловіка, секс чи ...?

Насправді чоловіки, як правило, люди домашні. По суті, вони люблять спокій затишок, смачно поїсти. І просто відпочити. А секс це вже справа інша.

Для сексу можна піти в бар, в клуб і там знайти собі жінку на ніч. Якщо ви вважаєте, що ви чоловікові потрібні виключно для любовних утіх, запам’ятайте одну просту річ, — якщо це так, він не стане жити з вами кілька років, і при цьому просити задовольнити його потреби раз на тиждень. Таким любителям сексу подавай, щоразу нову жінку, і якщо є потреба в ньому, то є і де її знайти. Сайти, борделі. Багато чоловіків не підуть шукати собі дівчину на ніч, і заморочуватися тим, що б познайомитися з нею в барі, потім напоїти і привести додому. Навіщо, — адже варто лише набрати номер телефону і все.
Сімейні стосунки

Сім’я, існує, насамперед, для загальних цілей, для відпочинку, проведення спільного дозвілля, вирішення проблем. Так багато всього можна додати до цього списку, от тільки секс, туди входить в найостаннішу чергу. Як би це не ламало стереотипи жінок, але це факт, і навіть жіноча привабливість, для чоловіка-сім’янина не матиме тут грати ніякої ролі.

Необхідно зрозуміти той факт,— що для чоловіка, секс, перестає бути, якоюсь цінністю, коли він перебуває у стосунках з жінкою, це звичайно важливо для них, якась приправа у стосунках, але не є суттєвим.

Як би це не звучало парадоксально, для чоловіка все-таки головна перспектива у стосунках — це день, але ніяк не ніч. Чоловік розуміє той факт, що навіть найкращий секс не є якимсь фундаментом для побудови відносин, й так само не гарантує щастя і стабільності в житті й у відносинах зокрема. Вся справа в тому, що сімейне щастя будується в першу чергу, на взаєминах, які задовольняють обох партнерів, вони засновані головним чином на дружбі, отже, це і є успіхом і в сексуальних стосунках.

Не будемо забувати про те, що навіть різним, по суті, людям може бути дуже добре разом, може вийти перфектний шлюб, який веде за собою перфектні сексуальні стосунки.

Тому, дорогі жінки, не варто думати, що якщо ви гарні в ліжку, і думаєте, що цим ви можете утримати чоловіка, - бо ж може трапитися таке, що він в один прекрасний момент раптом піде від вас, до тієї, яка його просто розуміє, слухає, і стане для нього надійною подругою.

Vitaminka

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.