Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Гібридну війну Росії на Донбасі, анексію Криму, отруєння Скрипалів, втручання у вибори США готували ті ж самі представники ГРУ

Політика 15396 переглядів

Опубліковано - 17.07.2018 | Всі публікації | Версія для друку

Гібридну війну Росії на Донбасі, анексію Криму, отруєння Скрипалів, втручання у вибори США готували ті ж самі представники ГРУ
Одні й ті самі люди з російської розвідки можуть бути відповідальні за анексію Криму, агресію на Донбасі, отруєння Скрипалів у Великій Британії та втручання у вибори президента США 2016 року.

Про це пише газета The New York Times.

13 липня Мін’юст США звинуватив 12 росіян з ГРУ, російської розвідувальної служби, у втручанні в президентські вибори 2016 року. Обвинувачені росіяни фігурували у розслідуванні спеціального прокурора США Роберта Мюллера.

Зокрема, їх вважають причетними до хакерських атак на електронну пошту та комп’ютерні мережі Демократичної партії у розпал виборчих перегонів. Всі 12 росіян працюють у головному управлінні розвідки, виконуючи «офіційні розпорядження».

Ці ж люди, вважає джерело видання - колишній американський посадовець, готували й отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки Юлії у британському Солсбері. Зараз британські слідчі наблизились до того, щоб встановити імена осіб, винних у замаху.

Головне розвідувальне управління Генерального Штабу РФ, скорочено ГРУ, пише The New York Times, пов’язують із гібридною війною Росії на Донбасі та підготовкою до анексії Криму у 2014.

"Останніми роками Кремль чітко звернув у бік від прямого втручання у злочинні дії, надаючи перевагу гібридним операціям, які неможливо відслідкувати урядам. Їх часто проводять оперативники на пенсії, на кшталт російських "волонтерів", які воюють в Україні та Сирії, часто це ветерани спеціальних військ ГРУ".

Сергій Скрипаль у 90-х працював на ГРУ, однак почав співпрацювати з британською розвідкою МІ6. Отруєння - також "одна із радянських і російських практик розправи над зрадниками", - пише газета.

Москва послідовно відкидає усі звинувачення, пов’язані з втручанням у вибори американського президента та отруєнням Скрипалів, навіть попри те, що замовниками замаху офіційний Лондон назвав саме Кремль.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Політика»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.