Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Бютівський ренегат Рибаков обідає хабарницькими пропозиціями

Правопорядок 28997 переглядів

Опубліковано - 9.06.2008 | Всі публікації | Версія для друку

Бютівський ренегат Рибаков обідає хабарницькими пропозиціями
За два тижні до свого гучного виходу з коаліції Ігор Рибаков уклепався в грандіозний скандал.

Джерело «Обкому» в БЮТ повідомило пікантні подробиці біографії головного зрадника минулого тижня.

Згідно інформації, озвученої на засіданні ради коаліції Андрієм Кожемякиним, Рибаков, що передчасно пішов із коаліції – пройдисвіт ще той, і його демарш «проти контрабанди» та головного митника Хорошковського пов'язаний саме з тим, що при Хорошковському йому самому перетнули контрабандні шляхи його бізнесу. Депутати блоку стверджують, що їхній відщепенець використовує свій статус голови парламентського міжфракційного об'єднання «Контрабанді – СТОП!» у корисливих цілях, чинячи тиск на керівників регіональних митниць. Простіше кажучи, їздить з «перевірками» і збиває бабло.

Так, в БЮТ розповідають чудову історію про візит Рибакова до начальника Чопськой митниці Йосипа Штроблі.

Два тижні тому депутат заявився до нього в кабінет і почав вимагати хабар в 200 тис. євро за збереження за Штроблею посади. Рибаков запевняв, що він вже без п'яти хвилин як начальник Державної митної служби (замість Валерія Хорошковського, що обіймає посаду), а тому Штроблі варто було б перейнятися своїм найближчим майбутнім, тобто - авансом. Сума, зрозуміло, вголос не озвучувалася, а була зафіксована на переданій й написаній власноруч Рибаковим, записці.

Митник від такого нахабства очманів і почав кликати на допомогу, аби свідки зафіксували акт пропозиції хабара. Тоді народний депутат України вихопив записку з рук Штроблі і як справжній розвідник, миттєво її проковтнув. Ця історія стала відома з вуст самого Штроблі, який зателефонував обласному керівництву БЮТу з питанням «Що ви за пи..сів до мене присилаєте?».

Цікаво також, як Ігор Рибаков потрапив до списків БЮТ.

У 2006 році його кандидатуру пролобіював інший відщепенець Михайло Бродський. А на перевиборах в 2007-му його довелося знову включити в партійний список завдяки публічній обіцянці Тимошенко – видати другу путівку в парламентське життя всім депутатам, що здали мандати для розпуску парламенту. А варто б було все-таки пересіяти.

Переклад - Аратта-Україна

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Правопорядок»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.