Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Я його зліпила з того, що було...”

Психологія та стосунки 28334 перегляди

Опубліковано - 14.12.2008 | Всі публікації | Версія для друку

“Я його зліпила з того, що було...”
Чому чоловік спочатку умовляє стати його дружиною, а потім вилазить на диван і утулюється в телевізор?

Куди подівся той милий, дбайливий, галантний, кохаючий чоловік? Чому весілля так кардинально спотворює того, хто здавався нам принцом на білому коні? І чи можливо все повернути?

Напевно, ці питання турбують кожну новоспечену дружину. І після кількох невдалих спроб закликати чоловіка до совісті, прохати його помити посуд або витрусити килим, дружина, поплакавши у ванні, зі злості приходить до думки: "Чим принижуватися кожного разу перед цим козлом, краще сама все зроблю! Менше нервів!"

ОСЬ! Ось головна помилка багатьох жінок! Не МОЖНА звалювати на себе весь тягар домашніх справ, турботу про дітей і (не дай боже) здобування грошей. Адже це спочатку "менше нервів", а наступною стадією буде: "А навіщо він мені, якщо я сама все можу зробити?" І як наслідок - розлучення, стрес, травмована психіка дітей. Сумна картина, чи не так?

Але давайте повернемося на початок сімейних стосунків і поглянемо на них очима чоловіка.

Чому він на Вас одружувався? Ну, звичайно ж, він Вас кохає! Просто, йому набридло зустрічати Вас після роботи, сидіти на холодних лавках в парку, або водити Вас по барах і піцеріях, де, окрім вас двох, ще купа галасуючого народу, а потім проводжати Вас додому, лише зрідка проводячи з Вами ніч. Він не хоче приходити в порожню квартиру, власноруч гріти собі вечерю, лягати в "холодне" ліжко. Йому просто хочеться заходити додому не дістаючи з кишені ключ. Його можна зрозуміти.

І ось, наступає знаменний день. Вас оголошують чоловіком і дружиною. Але всьому хорошому приходить кінець. Він отримав що хотів, і "медовий місяць" змінився сірими робочими буднями.

Давайте розглянемо декілька ситуацій, в які, можливо, потрапляли і ви.

Ситуація №1. Він приходить з роботи, просовує голову в дверний отвір кухні і нервово питає: "Ми їсти будемо?"

Питання: "А де "Добрий вечір, кохана! Як справи на роботі? Я так по тобі скучив!"?"

І дійсно, те що він втомився, не означає, що не втомилися Ви!

Що робити? Погодуйте його. Смачно і ситно. Коли чоловік голодний, висловлювати свої претензії просто небезпечно, він може ще сильніше розлютитися.

Він поїв, "Новини" свої безглузді подивився, а тут Ви підсіли, в халатику і привабливій нижній білизні. Промуркочіть йому щось лагідне на вушко, ненавмисно запитайте про роботу, чому він такий злий. Якщо на роботі щось не вдається, або вона зовсім не подобається, поясніть йому, що тут не вороги живуть, тут його будинок, його фортеця, тут його завжди і у всьому підтримають.

Може, не з першого разу, але він розтане. Чоловіки цінують надійний "тил".

І ще, якщо чоловікові подобається робота, які б не були у нього проблеми, додому він приходитиме з посмішкою. І поки він захоплено розповідає про минулий день, ненавмисно так попрохайте його поставити чайник, приготувати на стіл, одночасно киваючи йому головою: "Так, звичайно, я тебе слухаю."

Повірте, скоро у нього увійде до звички допомагати Вам.

Ситуація №2. Він лежить на дивані і дивиться футбол, а Ви стирчите на кухні і варите йому борщ.

Хочеться телевізор викинути, правда? Але, не поспішаєте. Скористайтеся моментом. Принесіть йому прасувальну дошку, праску і купу випраної білизни. Поцілуйте його і лагідно попросіть допомогти Вам. А коли ви обоє закінчите домашні справи, ви зможете зайнятися чимось іншим...

Ловіть кожен такий момент і ви одного разу виявите, що йому буде просто незвично дивитися телевізор і нічого при цьому не робити руками...

Ситуація № 3. Він пізно приходить з роботи, працює вихідними. Ви його майже не бачите удома.

Що робити? Не думаю, що у нього справді СТІЛЬКИ роботи. Спробуйте влаштувати йому «профілактику».

Якось, коли він прийде раніше, відкрийте йому двері в одному халатику. Хай вечері передує незапланований з НИМ секс.

А в неділю розбудіть його поцілунком. Так, так, саме туди, в найніжнішу і плотську частину його тіла.

Думаю, він настільки після всього ошаленіє, що у відповідь на вимовлені Вами ніжно слова: «Милий, ти сьогодні був просто приголомшливим!», - і поцілуй у вушко, - він навіть сніданок погодиться приготувати.

Ситуація № 4. Він знову затримується! Знову не зателефонував! Де він швендяє?!

Що робити? Спробуйте вселити йому (не обов'язково вийде з першого разу, іноді чоловіки уперті потрапляються), що ви не контролюєте його, ви за нього переживаєте. На вулиці темно, час зараз неспокійний. Не дай Боже, що трапиться! Що Ви без нього робитимете?! Він же у Вас єдиний і неповторний! І не важливо, ревнуєте Ви його або контролюєте, - головне, що так Ви знатимете навіть те, що сьогодні увечері він хоче попити пиво з друзями: «Ти не будеш проти, кохана?»

А зараз, наприкінці кілька порад, як зробити так, щоб окрім Вас йому ніхто не був потрібний:
  • Він повинен постійно Вас завойовувати. Він думає, що добився Вас, і нікуди Ви від нього вже не подінетеся. А зась!

  • Ви повинні бути непередбачувані, повинні уміти іноді дивувати його. Не давайте йому розслабитися.

  • Прагніть до того, щоб виходячи з чоловіком з дому Ви виглядали приголомшливо! А на його (іноді навіть грубий) закид: «Чого ти так вирядилася?»,- мило заперечуйте: «Невже тобі неприємно, що поряд з тобою така красива жінка!». І поцілувати не забудьте.

  • Завжди підтримуйте його, особливо коли увесь світ озброївся проти нього. А коли все затихне, не забудьте і про свої інтереси. Навіть якщо це Ваш чергова примха, вона буде сприйнята набагато м'якше і виконана набагато більш охоче і швидше.

  • Ви повинні вміти бути слабкою (відзначте: УМІТИ, а не БУТИ!), щоб він відчував себе Вашим захисником.

  • Ви повинні бути настільки розумні, щоб іноді здаватися дуркою. Вони обожнюють показувати свій розум і перевагу. Хай пококошиться, адже Ви знаєте, - хто НАСПРАВДІ розумніший!

  • Навчіться бути іншою, сестрою, мамою, дружиною і пристрасною коханкою.

  • Йому повинно бути з Вами комфортно. Тоді і Вам буде комфортно з ним. Не забувайте, для того, щоб зробити 2 кроки вперед, треба зробити крок назад.

  • Вдома Ви можете виглядати шкодливо, безладно, але у жодному випадку не неохайно! Геть халати з масними плямами! Хай живуть облягаючі джинси, шорти, майки! Навіть якщо на них масна плямочка, це така дрібниця в порівнянні з тим, що ПІД ними.

  • Ніколи не прасуйте його сорочки і брюки - скажіть йому, що у нього це виходить набагато краще.

  • Не відповідайте агресією на агресію, лагідність і терпіння - краща зброя проти злості і байдужості. Совість є навіть у чоловіків.

  • І ніколи, за жодних обставин не лайте при ньому його матір! Вона може ненавидіти Вас, але вона Його мати. Відгукуйтеся про неї лише добре або взагалі ніяк. Тоді «жертвою» опинитесь Ви, і він сам захищатиме Вас від неї.

І наостанок, милі жінки, прошу, не забувайте, що з чоловіками потрібно розмовляти! Хай знають, чому сьогодні в ліжку Ви йому відмовили. Поясніть як Вам неприємно, і як у Вас все болить. Запропонуйте щось натомість.

Пояснюйте, як Вам важлива Ваша робота. Адже, якщо він Вас підтримуватиме, у Вас буде набагато більше позитивних емоцій, і він обов'язково на собі це відчує.

Розмовляйте з ним, розповідайте йому. Запасіться терпінням спочатку, і Вам відплатиться по заслугам. Вода камінь точить.

P.S. Не думайте, що я захищаю чоловіків. Я виховую. І Ви спробуйте виховати. Адже Ви це для себе робите! А як приємно пожинати «плоди» своєї праці!..

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.