Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Вода найбільше потрібна мозку і статевим органам” - вважає чернівецький дослідник

Наука й освіта 49492 перегляди

Опубліковано - 3.08.2010 | Всі публікації | Версія для друку

Михайло КУРИК організував Інститут екології людини для вивчення впливу довкілля на її здоров’я
Михайло КУРИК організував Інститут екології людини для вивчення впливу довкілля на її здоров’я
10 фактів про воду від доктора фізико-математичних наук Михайла Курика та 9 доказів на користь регулярного споживання води.

Михайло КУРИК, 71 рік. Доктор фізико-математичних наук. 10 років досліджує фізичні та біоенергетичні властивості води. Закінчив фізико-математичний факультет Чернівецького університету. 1992 року організував Інститут екології людини для вивчення впливу довкілля на її здоров'я. Народився в селі Вашківці Чернівецької області. Одружений, має трьох дорослих дітей. “Газета по-українськи” публікує інтерв`ю з дослідником води.

1. Вода відчуває емоції, чує звук і бачить зображення. Ми з одним священиком проводимо дослідження: читаємо над нею молитви. Голос найбільше впливає на її базову структуру. Якщо її змінити, можна зцілитися. Пийте освячену воду.

Колись я заряджав її. Брав репродукції красивих пейзажів або фотографії сніжинок, ставив на них склянки з водою і вмикав на 5-10 хвилин спокійну класичну музику. Отак нехай пограє, а тоді можна пити.

2. Науковці довели, що на Водохреще структура води змінюється. Перевіряємо таку воду з 2003 року. Церква стверджує, що 19 січня все водне плесо Землі оживає. Ми виявили, що в період від дня зимового сонцестояння - 22 грудня - до 19 січня космічний простір набуває асиметричності і це впливає на воду. 19 січня найсильніше. Складається таке враження, що в цей день на Землю спрямовується якийсь промінь, і все набуває позитиву. Коли ви наберете воду з будь-якого джерела, вона буде помічна. 20-го все повертається на свої місця - вода у водоймах знову звичайна.

Від “Аратти”. Якщо взяти до уваги циклічність фізичних процесів у Всесвіті то максимальна амплітуда має припадати на 4-5 січня, а вже після того космічний простір починає набувати свого первісного стану, в якому перебував до 22 грудня.

3. Вона має пам'ять, вбирає інформацію про все, з чим контактує, - і добро, і зло. Вода легко допомагає позбутися негативних емоцій. От прийшли ви з роботи втомлені, роздратовані. А відчуваєте, яке полегшення після душу? Але якщо вода пам'ятає про щось недобре, буде віддавати його іншим. Чому є озера, де люди постійно топляться? Не через течію чи глибоке дно. Якщо один втонув, вода автоматично починає шкодити іншим.

4. Людина повинна пити воду, яка постійно бачить день і ніч, тече в руслі, природними вигинами та ярами. Тому що на кожному повороті енергія прибуває або зменшується. Коли ріка тече, вода дихає і зверху заряджається сонцем. Років із десять тому з будь-якої гірської річки випиваєш чашку води - і відчуваєш себе краще. Зараз такого нема. До 80 відсотків проблем зі здоров'ям - через якість води.

5. Вона найбільше потрібна мозку і статевим органам. Мозок складається з рідини на 98 відсотків, статеві органи - на 95 відсотків. Тому потрібно пити хоча б 200 мілілітрів доброї води на день, а не сурогати - газовані, енергетичні, слабоалкогольні напої.

6. Фільтрована вода виснажує організм. У результаті фільтрації порушується її рівновага, яку вона намагається повернути собі за рахунок сил та мікроелементів людського організму.

7. Пити воду краще з керамічного посуду. Так найлегше її підсилити. Бо ж глина - природний матеріал, і вода зберігає свої позитивні властивості. Активізувати її можна, переливаючи з пустого в порожнє.

8. Живою може бути тільки тала вода. Навіть наберіть із крану, закип'ятіть, охолодіть - і в морозилку. Перед сном залишіть банку в кімнаті, а вранці матимете чашку чи дві талої води. Вона зберігає свою силу при кімнатній температурі близько восьми годин.

9. Щоб зробити з живої води мертву, її треба закип'ятити в мікрохвильовій печі. Вона боїться електромагнітних полів. Якщо двічі скип'ятити, то ще гірше, три-чотири рази - взагалі отрута. Брати воду на чай треба щоразу свіжу.

10. Вода робить Землю найбільш чутливою до зовнішнього впливу планетою. Кажуть, що 2012-й буде катастрофічним для цивілізації. Ніби закінчується календар Майя. У цей рік усі планети Сонячної системи розмістяться вздовж однієї осі. А це означає, що силова взаємодія між ними зміниться. І найбільше це відчуватиме планета, яка має воду, - Земля. Зміняться магнітні полюси. Можуть відбуватися повені, цунамі. Якщо в цей час аура суспільства буде більш позитивною, ніж негативною, світовий океан менше збурюватиметься. Але поки що це не так. Оскільки людина постійно в агресії, вода на планеті дуже енергетично забруднена й чутлива до катаклізмів.

Рекомендована доза питної води для здорової людини — 8 склянок на день
Рекомендована доза питної води для здорової людини — 8 склянок на день
9 МЕДИЧНИХ ДОКАЗІВ ЧОМУ ПОТРІБНО ПИТИ БІЛЬШЕ ВОДИ?

Ці докази наводить газета “Сіверщина”.

1. Вода — невід’ємний компонент людського організму.

Залежно від віку, жирового прошарку тощо, тіло людини складається на 43—75% з води. Людина, можливо, і зможе прожити без їжі від 4 до 8 тижнів, проте без води наш організм загине через 10 днів (це за умови кімнатної температури).

2. Вода постачає живильні речовини.

Вода циркулює разом із кровотоком і допомагає постачати живильні речовини і кисень у клітини й органи. Вона діє як розчинник для поживних речовин і солей та допомагає їм засвоюватися.

3. Вода — засіб очищення організму.

Вода служить також засобом виведення шлаків, або відходів обміну речовин, у вигляді сечі й поту. Уявіть собі цей процес як звільнення організму від отруйних речовин, детоксикацію. Це — найважливіша функція води в організмі.

4. Вода допомагає запобігти сечокам’яній хворобі.

Нирки фільтрують продукти життєдіяльності і виводять їх з організму у вигляді сечі. Збільшення концентрації деяких солей у сечі збільшує ризик формування каменів у нирках. У більшості випадків такий ризик можна скоротити, вживаючи більше води і тим самим зменшуючи концентрацію солей у сечі. Тому людям, схильним до сечокам’яної хвороби, рекомендують вживати 12 склянок води на день (для здорових людей ця норма становить 8 склянок).

5. Вода допомагає знизити кров’яний тиск.

Коли ми втрачаємо велику кількість рідини з якихось причин (вживання недостатньої кількості води, заняття спортом, хвороба і т.ін.), аби запобігти втраті води (унаслідок дихання і потовиділення), наш організм намагається компенсувати цю нестачу звуженням кровоносних судин, що своєю чергою спричинює підвищення кров’яного тиску. Ось чому так потрібно пити достатню кількість води. Звичайно ж, це стосується лише тих випадків, коли кров’яний тиск підвищився саме через нестачу води в організмі.

6. Вода допомагає запобігти захворюванням серця.

Як ішлося вище, зневоднення призводить до того, що клітини і тканини організму вбирають воду з кровоплину, скорочуючи таким чином силу плину крові (саме тому відбувається звуження кровоносних судин з подальшим підвищенням тиску крові). Підвищений кров’яний тиск — ознака того, що серце працює в більш прискореному режимі, ніж зазвичай: серце намагається накачати більше крові до органів, щоб збалансувати кількість крові у звужених судинах. Саме це може посилити серцеві недуги, які вже існують. Достатня кількість води може запобігти цьому.

7. Вода впливає на здоров’я нашої шкіри.

Беручи участь у процесі потовиділення, вода також усуває забруднення шкіри й очищає її, шкіра виглядає молодшою і здоровішою. Зневоднена шкіра втрачає тонус: має обвислий і зморшкуватий вигляд.

8. Вода не містить калорій.

Вода не містить калорій, на відміну від газованих напоїв, які «начинені» цукром, а отже, споживання води не спричинить збільшення маси тіла. Багато досліджень вказують на те, що збільшення споживання води допомагає схуднути: замінюючи солодку газовану воду на звичайну очищену, ми тим само скорочуємо споживання калорій.

9. Вода пригнічує апетит.

Саме тому, що вода не містить калорій, вона діє як ідеальний наповнювач для шлунка, що своєю чергою знижує відчуття голоду.

До речі, слід звернути увагу на те, що існує різниця між достатнім і надмірним споживанням води. Останнє може призвести до найнебажаніших і найнеприємніших наслідків — вимивання солі з організму, що призводить до запаморочення або непритомності.

Тож будьте обережними навіть у такій справі, як вживання води. Покладайтеся на свої відчуття: відчуття спраги — сигнал організму про те, що йому необхідна вода.

Рекомендована доза для здорової людини — 8 склянок на день. Якщо споживання такої кількості води для вас є незвичним, для поліпшення смаку можна додати у воду лимонний сік. Також дуже гарна звичка — завжди мати з собою пляшку води.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Наука й освіта»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.