Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чоловікам: чого хочуть жінки?

Психологія та стосунки 33808 переглядів

Опубліковано - 12.09.2011 | Всі публікації | Версія для друку

Чоловікам: чого хочуть жінки?
Взагалі-то я пишу тільки для жінок. Тому що я сама жінка. І вчити чоловіків бути чоловіками - точно не мені. Але до мене якось ввечері підійшов мій чоловік і попросив написати для чоловіків. Відкрити їм секрет. Чого хочуть жінки. Я не змогла йому відмовити.

Тому, чоловіки, я поділюся з вами невеликим секретом.

У жінки, - будь-якої, - лише три потреби. Якщо ви думаєте, що це квартира, машина і шуба - то помиляєтеся. Все набагато простіше і доступніше.

Ось ці потреби:

1. Близькість
2. Вдячність.
3. Безпека.

Близькість

Ми, жінки, дуже і дуже соціальні і залежні від спілкування. Нам не зрозуміти, навіщо ви йдете в підпілля або їдете на рибалку. Тому що для нас природніше зібратися з подружками і поспілкуватися.

Все, що ми робимо в житті, в кінцевому підсумку має одну мету - відчути близькість з іншими людьми. Нам справді подобаються задушевні розмови з подругами, фільми про близькість і кохання.

А ще нам дуже хочеться відчувати вас, знати, що у вас на серці. Ми телефонуємо вам і запитуємо «Ти де?» Кілька разів на день. Не для того, щоб контролювати. А просто щоб почути, що ви про нас думаєте. Хоча б інколи.

Ми проживаємо негативні емоції, говорячи про них. Тому, коли бачимо вас у важкому стані, так хочемо вас розговорити! (Хоча вам в цей час хочеться побути на самоті.) І нам хочеться, коли нам буває нелегко, щоб ви з нами говорили. Це непросто, особливо для вас. Адже у нас все разом - і почуття, і думки, і події. Але якщо ви будете пам'ятати, що нам потрібно просто виговоритися і виплакатися в ваше плече - можливо, вам буде легше.

Нам не хочеться порад, рецептів, резюме. Нам хочеться, щоб ви нас просто вислухали, обійняли і сказали:

«Маленька моя, напевно тобі зараз дуже важко. Але я з тобою. І я тебе кохаю».

Так, ми хочемо весь час чути про те, що ви нас кохаєте. Для вас це нерозумно, а для нас - необхідно як повітря. Ми хочемо розуміти, що сьогодні ми з вами так само близькі, як учора. Що ви як і раніше кохаєте нас.

Вдячність

Ми, як і ви, хочемо відчувати себе цінними і потрібними. Нам важливо розуміти, що кожну приготовану вечерю ви приймаєте з вдячністю. Що ви цінуєте кожну чисту сорочку в своїй шафі. Що для вас важлива наша краса і доглянутість.

Ми обожнюємо компліменти. Шалено. Адже за допомогою них ми відчуваємо, що ви нас кохаєте. Що ви вдячні нам і близькі. При цьому нам дуже важливо, щоб ваші компліменти були різноманітними, спрямованими на наші якості, і були щирими.

Мені, наприклад, не зовсім приємно, якщо чоловік каже, що сніданок чудовий. Адже це він чудовий, а причому тут я? І навіть можна трохи образитися - адже він не сам приготувався. Але якщо чоловік каже, що я найкращий у світі кухар, то я таю.

Так, ми здатні розтанути від одного вашого слова. Це дивно і нерозумно, але в цьому всі ми, жінки.

Безпека

Ми шалено ранимі й чутливі. Навіть якщо зовні ми вибудовуємо товсті стіни і панцирі, всередині у нас завжди живе маленька тендітна дівчинка. І нам дуже хочеться, щоб про нас дбали.

Іноді зовні ми здаємося броньовими танками, і ви думаєте, що ваша турбота нам ні до чого. Але без неї ми втрачаємо свою жіночність і красу. Найбільше на світі ми мріємо про те, щоб про нас дбали.

Нам здається, що це нескладно - подавати руку при виході з автобуса, притримувати двері, допомагати з важкими сумками, зустрічати пізно ввечері з роботи, вислуховувати нас у важкі хвилини... Можливо, для вас це справді непросто - особливо останнє. Але нам це подобається. За таку турботу ми готові надихати вас та обожнювати.

Ще більше нам хочеться перестати працювати від світанку до заходу Сонця і почати творити вдома. Творити в ньому гармонію, любов, атмосферу. Нам хочеться бути поряд з нашими дітьми, готувати вам запаморочливі обіди, купувати додому нові фіранки. Така наша природа - ми хочемо творити і бути жінками.

І, можливо, вам здається, що не кожна жінка цього хоче. Але загляньте їй в очі і глибоко всередині ви обов'язково побачите цю маленьку дівчинку, якій так подобається творити світ навколо себе.

За чоловіка, який дозволить нам творити і не працювати, ми готові віддати все без залишку. Така наша природа - віддавати.

Ми вкладаємо в слова трохи інший сенс

Вибачаючись, ми хочемо сказати, що нам важливі ваші почуття. Що нам не все одно. А коли ви говорите «Вибач», ви найчастіше маєте на увазі - я більше так не буду. І тому вам так складно вибачатись, а нам - набагато легше. Адже нам завжди не все одно.

Наше «наліво» це, найчастіше, ваше «направо».

Коли ми просимо у вас букет квітів або шубу, ми лише хочемо відчути, що ми все ще важливі для вас. І саме тому найдорожчі нам подарунки - це ті, в яких відчувається любов. Наприклад, вироби дітей з дитячого саду.

Коли ми запитуємо вас, чи хочете ви їсти, ми маємо на увазі, що самі голодні. І було б здорово зараз поїсти.

Коли ми говоримо вам, що втомилися, це означає, що ми просимо вас про допомогу. Навіть якщо прохання не прозвучало безпосередньо.

Так дивно влаштована жіноча природа, в нас багато нелогічного і незрозумілого. Але саме за це ви нас і любите. За те, що ми - Жінки. І саме ми можемо розтопити своєю посмішкою ваше серце. Саме ми освітлюємо увесь будинок променями кохання і створюємо в ньому тепло. Саме нас ви шукаєте, щоб поділитися своїми досягненнями і випробувати разом з нами радість і гордість.

Ми кохаємо вас і потребуємо вас

Ми не завжди вміємо залишатися жінками у важкі моменти. Ми буваємо дратівливі, примхливі. Ми залежимо від фаз місяця, жіночих циклів, настроїв оточуючих. Ми мінливі і непередбачувані. Й іноді з нами поруч буває важко і навіть нестерпно.

Вибачте нас за це. Нам не все одно, що ви відчуваєте. Нам просто потрібне, - вкотре потрібне, - ваше міцне чоловіче плече, на якому ми можемо дозволити нашій внутрішній дівчинці з`явитися на світ.

А найголовніше в тому, що ми кохаємо вас. І без вас ми не мислимо свого життя. Ви необхідні нам, як повітря і світло.

Тільки поруч з вами ми можемо повністю розкритися як Жінки.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.