Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


17 речей, які не личать справжній леді

Дозвілля 62029 переглядів

Опубліковано - 26.10.2011 | Всі публікації | Версія для друку

17 речей, які не личать справжній леді
Багатьом цікаво, чому більшість зухвало одягнених дівчат гуляють вулицями з таким відстороненим виразом обличчя. Так от, ми вам відкриємо цю таємницю. Половина з них намагається таким чином в корені присікти можливі непристойні наміри з боку чоловіків, а решта - роздратовані, що не отримують подібних пропозицій!

Інтернет-сайт olio.in.ua наводить 8 ознак, які не притаманні справжнім леді.

Тату і пірсинг

Татуювання - раніше татуювання прикрашали виключно тіла солдатів, моряків, кримінальних злочинців і панків. Приблизно десять років тому воно якимсь дивом увійшло в моду.

Дівчата, яких умовно можна віднести до категорії нижчого середнього класу, полюбили татуювання і стали наносити його на своє тіло в найбільш екзотичних місцях. На жаль, на відміну від жахливого ​​взуття, популярного в останні роки, тату не можна віднести до комісійного і забути про них, як про страшний сон.

Люди певного типу вважають татуювання "прикольними". Інші впевнені, що тату - все одно, що графіті на стінах храму душі. Одне можна сказати з упевненістю: татуювання красномовно говорить про те, що його власниця відноситься до нижчого класу суспільства, асоціальна, непередбачувана і трохи не в собі. Більш того, - татуювання, як жодна інша прикмета, допомагає ідентифікувати особу, що зайвий раз доводить дурість деяких бандитів, що удосталь прикрашають своє тіло тату.

Та ж сама ситуація з пірсингом. Сережки і кільця в носі викликають цілком обґрунтовані асоціації з биками й іншою худобою, яка носить хазяйське клеймо. Крім того, пірсинг створює сприятливе середовище для скупчення бруду, розповсюдження інфекції, а проколені в шкірі отвори виглядають просто огидно.

Якщо ви "прикрасили" себе пірсингом і татуюваннями, не дивуйтеся, що оточуючі складуть про вас думку ще до того, як ви відкриєте рот.
Якщо штучних блондинок повнісінько в будь-якому районному центрі, значить, прийшов час перефарбовуватися в брюнетку!
Якщо штучних блондинок повнісінько в будь-якому районному центрі, значить, прийшов час перефарбовуватися в брюнетку!
Меліровані або тоновані пасма

Ви блондинка або брюнетка? Визначтеся, врешті-решт! Можливо, мелірування і тонування пасм було в новинку років десять тому. Далеко не всі джентльмени віддають перевагу блондинкам. Красива копиця немелірованних каштанових або чорних як смола волосся в наші дні приємно радує око своєю оригінальністю.

Ніхто не збирається заперечувати той факт, що блондинкою бути веселіше і цікавіше, проте більшість жителів планети Земля все ж темноволоса. Ненатуральна блондинка зі знебарвленим волоссям виглядає "цікаво".

Втім, сьогодні мода на блондинок вже у минулому. Якщо штучних блондинок повнісінько в будь-якому районному центрі, значить, прийшов час перефарбовуватися в брюнетку!

Масивні сережки-кільця

Великі сережки у формі кілець - неодмінний атрибут образу будь-якої поважаючої себе циганки, про що, власне, відомо всім. Звичайно, якщо ви - циганка, тоді все в порядку. Популярність цих сережок викликає здивування. Можливо, їх неминущу популярність можна пояснити тим, що вони візуально зменшують голову. Якщо у вашій зовнішності присутні і всі вищеописані особливості (тату, пірсинг і ви - блондинка), тоді вас не можна прийняти за леді навіть в темній кімнаті, тобто за жодних обставин.

Непомірне споживання алкоголю

Напитися до поросячого вереску, безпричинно реготати і валитися з ніг прямо посеред вулиці, звичайно, весело - якщо це відбувається з вами. Спостерігати за всім цим з боку - набагато менш цікаво. Більше того, - виглядає це просто огидно.
Давно нікого не приваблює запрана гумка від трусів. Цим грішать ще починаючи зі школярок, наводячи на себе тінь дешевої повії...
Давно нікого не приваблює запрана гумка від трусів. Цим грішать ще починаючи зі школярок, наводячи на себе тінь дешевої повії...
Визираюча гумка трусиків

Ніхто не сперечається, що гумка трусиків (особливо стрінгів), яка визирає з-під одягу, дуже еротична. Але тільки в тому випадку, якщо у вас гарна фігура. Проте подібна "недбалість" викличе у чоловіків стогони зовсім не захоплення, якщо апетитна (та ще й прикрашена прищами) попа "пишнотілої" дівчини вивалюється з джинсів. Переїдання, зневага заняттями фітнесом, випивка і куріння - і готово! Брррр!

Багатьом цікаво, чому більшість зухвало одягнених дівчат гуляють вулицями з таким відстороненим виразом обличчя. Так от, ми вам відкриємо цю таємницю. Половина з них намагається таким чином в корені присікти можливі непристойні наміри з боку чоловіків, а решта - роздратовані, що не отримують подібних пропозицій!

У відвертому, кричущому еротизмі немає нічого сексуального і привабливого. Еротичність завжди випадкова - несподівано спала бретелька сукні, поділ, що злегка піднявшись, на мить відкриває панчохи і т.п.

Крім того, подібні виверти особливо дратують всю жіночу половину вашого робочого колективу, навіть якщо припустити, що ви можете з'явитися на роботу в такому вигляді. Це неможливо? Цікаво, чому ж?

Гучна лайка

Можливо, ваші друзі-чоловіки і стверджують, що вони в захваті від вашої манери лаятися. Навряд чи вони визнаються вам, що думають насправді. Звичка сваритися вголос, та ще при сторонніх - одна з найперших ознак озлобленої людини з заниженою самооцінкою. Гучна лайка (особливо з вуст жінки) миттєво відштовхує. Чим частіше ви лаєтесь, тим сильніше лайка руйнує вашу підсвідомість.

Хірургічне збільшення грудей

Вшиті імпланти грудей виглядають непогано. Здалеку. У порівнянні з натуральними грудьми штучно збільшені виглядають досить дивно - все одно, що транссексуал поряд з секс-бомбою. При найближчому розгляді вони і близько не нагадують справжні груди. Імплант грудей - всього-на-всього ідеальний функціональний пристрій, який перетворився на об'єкт жартів, та до того ж з далекосяжними наслідками для здоров'я.

До речі, деяким чоловікам подобається маленькі груди. Краса не має нічого спільного з розміром. Між тим, багато жінок просто одержимі власною зовнішністю; на шляху до досконалості (яким би ілюзорним воно не було) їх ніщо не зупинить.

Дуже тонкі брови або їх повна відсутність

Деякі жінки повністю вищипують брови, а потім малюють їх олівцем або роблять татуаж брів. Невже це краще натуральних брів? Зрештою, існує небезпека перетворитися на клоуна і фріка. Відсутність волосся припускає хворобу. Вищипування волосся часто наводить на думку про душевний розлад. Дівчата, зупиніться! Не намагайтеся ще більш прикрасити своє прекрасне обличчя! Пам'ятайте: прагнучи до кращого, ми часто псуємо хороше!
Редакція “Аратти”, в свою чергу, розширила перелік ознак "антиледі" вдвічі:

Відкритий верх і низ одночасно

Глибоке декольте і відверте міні - давно стало вульгарним. До того ж здатне зіпсувати навіть хорошу фігуру. Допускається такий одяг ну хіба що в кліпах. Але там багато ще чого показують...

Босоніжки зі шкарпетками, колготками

Босоніжки - це боса нога. Якщо на вулиці прохолодно, то на цей випадок є взуття із закритим носом.

Топи з великим логотипом фірми

Великі бренди цим вже давно не займаються, а демонструвати, що твоя майка придбана за 50 гривень на розкладці з китайським ширвжитком, бо дуже вже хочеться фірмового одягу, - це смішно і безглуздо.

Клітинка + смужка

Вона скоріше вас спотворить, ніж допоможе виглядати добре. Або вверх, або вниз з малюнком. Змішувати все разом - справа або надто вже маститих професіоналів, ну, або на показах. Але вони там у шарфах з голими грудьми, ми ж так не ходимо в житті...
Хочу-хочу!

Ну якщо не личить, навіщо вдягати?? Модні коротенькі спіднички, - вони виглядають приголомшливо на маленькій попі і струнких ніжках. Повненькі викликають або сміх, або іноді напад нудоти. Одягайте те, що вам личить, і це буде саме те, що треба!

Шортики, спіднички ...і кросівки!

Шорти слід одягати з туфлями/босоніжками на підборах чи без, також підійдуть балетки. В жодному разі не з кросівками - хіба що ви плануєте зайнятися спортом.
Сувора заборона на кросівки накладається і в тому випадку, якщо ви одягаєте будь-яку спідницю (спортивні спіднички для тенісного корту - виключення з правила).

Довга шуба з чоботами без підборів

Довгий хутряний виріб виглядає важким і представницьким. Це, свого роду, заявка на ваш солідний статус, тому не варто цей статус «приземляти», надягаючи чоботи без каблука.

Крім того, чоботи без каблука найчастіше мають грубуваті форми, що ніяк не поєднується з хутром.

Стрази, пайєтки, бісер і люрекс

У блиску і гламурі дуже важливе почуття міри, тому надягаючи топ з малюнком зі страз, подбайте, щоб каменів не було ні на джинсах, ні на взутті; від браслетів, сережок та окулярів з блискучими елементами в цьому випадку теж треба відмовитися... Хоча дехто вважає, що кашу маслом не зіпсуєш... Врешті-решт, деякі представники пернатого світу теж люблять все блискуче.
Що приховує висяча матня?
Що приховує висяча матня?
Висяча матня - для чого?

Не секрет, що останнім часом джинси з висячої матнею (або “висячі джинси”) стали популярні і викликали багато суперечливих думок з цього приводу. Можливо, цей фасон штанів - виклик суспільству з боку не зовсім адекватних представників армії законодавців моди невизначеної статі... У будь якому випадку вони спотворюють вашу фігуру і викликають легкий сміх або гучне незадоволення (на кого втрапиш) вашого оточення. Хоча, звичайно, якщо у висячій до колін матні ви не приховуєте щось інтимне - памперс, наприклад, - то тоді носіння такого одягу може знайти раціональне пояснення...

* * *

Важливе зауваження: остерігайтеся людей, які радять вам зробити чи одягти хоча б щось з вищепереліченого. Хай вони запевняють, що вам це шалено личить. Гинути краще в компанії, так що деякі люди отримують особливе задоволення від ганьби інших.

Будьте собою. Не женіться за модою. Не наслідуйте кумирам. Вибирайте свою долю самі!

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Дозвілля»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.