Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


З якими жінками одружуються чоловіки

Дозвілля 34172 перегляди

Опубліковано - 9.11.2011 | Всі публікації | Версія для друку

З якими жінками одружуються чоловіки
Яка дівчина не мріє про романтичне казкове весілля та щасливе сімейне життя? Але знайти свою другу половинку дуже важко, а часто ще важче буває дочекатися від нього пропозиції руки та серця. Адже навіть найпалкіші почуття не завжди увінчуються весіллям.

Погляньте навколо – скільки яскравих, гарних, розумних, талановитих дівчат, і скільки серед них незаміжніх… І як часто буває, що такі собі «сірі мишки» досить вдало одружуються з цікавими чоловіками.

У чому причина такого життєвого явища? З якими жінками одружуються чоловіки? Зрозуміло, що універсальної відповіді на ці питання не має. Але спробуємо розібратися.

По-перше, чоловіки мислять зовсім не так, як ми. Жінки мабуть з самої юності можуть досить чітко уявити свій ідеал, при чому навіть у подробицях: мужній, сильний, інтелектуальний, високий, блондин (або шатен) і т.д.

Якщо не брати до уваги таку обов’язкову вимогу, як зовнішня привабливість і охайність, то чоловікам значно легше увити якою не повинна бути дівчина, з якою вони одружаться.

Найчастіше до таких негативних якостей, які вони цілковито не приймають відносяться жіноча незалежність, цілеспрямованість, гіперсексуальність та аналогічні риси. Тобто такі жінки можуть дуже подобатися чоловікам, але одружуються вони зовсім з іншими.

Це цілковито логічно. Наприклад, якщо жінка проявляє величезний сексуальний досвід, чоловік розуміє, що вона не по книжкам цьому навчилась. І хоча цнотливість у наші часи практично непопулярна, але й зайва досвідченість може дратувати.

Стосується це і надмірної незалежності і фемінізму. Просторі міркування про рівноправ’я чоловіків та жінок, особливо у питанні домашніх обов’язків, також можуть відштовхнути вашого коханого. Навіть невибагливі чоловіки цінують, коли про них піклуються. Особливо це стосується питання смачного домашнього харчування – добрі господині та кулінарки традиційно подобаються чоловікам.

Ще до позитивних якостей, які сприяють шлюбним планам, можна віднести практичність і навіть деяку відсутність ілюзій. Такі жінки у більшій мірі асоціюються із вірністю та надійністю.

Але продовжимо розглядати численні «ні», які висказують чоловіки. Жінка ні в якому разі не повинна постійно критикувати коханого, особливо прилюдно. Зрозуміло, що бувають ситуації, коли вкрай потрібне висловити своє ставлення до його поведінки або слів. Але зробити все можна дипломатично, м’яко та без свідків. А постійна критика його звичок, друзів, роботи, хоббі, а тим більше – його батьків (особливо мами) ні до чого не призведе. Перевиховати дорослу людину вам не вдасться, доб’єтесь тільки того, що чоловік не захоче продовжувати стосунки з вами.

Не приваблює чоловіків і повна покірність, особливо у інтимному питанні. Готовність жінки зайнятися сексом у будь-який час свідчить про те, що для неї це, скоріше обов’язок, хоч і приємний. А для, насправді, гармонійних відносин важливо, щоб це відбувалося за взаємним бажанням. Тому цілковито нормально відмовляти чоловікові, якщо у цей момент вам не хочеться займатися сексом. Також варто обговорювати з ним свої бажання, що вам більше подобається, що - зовсім ні. Таку відвертість, але без драматизму, чоловіки цінують у потенційних супутницях.

Багатьом чоловікам не подобаються не тільки повсякчасні ревнощі, але й тотальна довіра із боку жінки. Часто вони сприймають таке ставлення як показник байдужості. І справді, закохана жінка не зможе дивитися крізь пальці на постійні й тривалі запізнення чоловіка, який він не може чітко пояснити. Часто це відбувається тому, що ми настільки входимо у роль успішної та незалежної бізнес-леді, що навіть самі себе можемо запевнити, що такі запізнення або перенесення побачення нас зовсім не турбують, що в нашому житті є більш цікаві речі, ніж ці відносини. Що ж, чоловіки теж починають так вважати.

Зворотній бік медалі полягає у том, що жінки настільки розчиняються у своєму коханому, що за його відсутності не можуть заповнити вакуум, що утворився в її житті, хоч і тимчасовий. Звідси постійні дзвінки «Ти де?», «А коли ти будеш?», «Я так скучила за тобою!». Один-два таких дзвінка на день – це нормально та навіть приємно, але уявіть 5-10 разів! Це починає дратувати чоловіка, і він серйозно замислиться, варто йому залишитися з вами або пошукати нову супутницю.

А ще звідси витікає і той факт, що чоловікам подобається, коли у жінки, окрім роботи, є і будь-яке хоббі, яким вона зможе зайняти себе. Що це буде – вишивка, плетіння, шопінг із подругами – неважливо, але це повинно бути.

Ще одна риса, яка не приваблює чоловіків – це вічне невдоволення чимось. Зрозуміло, що у всіх людей бувають важкі часи, і добре, коли є з ким поділитись своїми проблемами, але не можна постійно виливати весь свій негатив на чоловіка. Адже ви бажаєте вийти за нього заміж, а не найняти на посаду особистого психоаналітика. Вічне ниття налякає чоловіка, і коли він уявлятиме, що буде слухати таке дуже часто, він точно не захоче укладати шлюб.

А тепер поговоримо про те, які риси чоловіки хотіли би бачити у своїй потенційної дружини. По-перше, це жіночість. Зрозуміло, що це дуже загальне поняття, часто ще й суб’єктивне. Але можна виділити декілька його складових: це впевненість у собі, сексуальність, чуйність та сприйнятливість.
Це означає, що чоловіки одружуються з привабливими жінками, для яких секс – це задоволення, а не обов’язок, які прагнуть доставити це задоволення партнеру, які розуміють їхні емоції, відчувають їх навіть без слів, які можуть створити своєму коханому комфортні психологічні умови. Поруч з такою жінкою чоловіки особливо відчувають свою мужність, їм хочеться виявити найкращі риси свого характеру.

Але не треба підмінювати поняття впевненості в собі з банальною самовпевненістю. Остання витікає з наших комплексів. Самовпевнена жінка розраховує тільки на себе та свої сили, ніколи не просить про допомогу, все робить сама, і згодом нікому й на думку не спадає, що їй треба допомогти. Вона готова добитися уваги із боку чоловіка, причому для цього готова жертвувати своїми інтересами, бажаннями та потребами. Звідси – перебільшена увага до коханого, постійні нав’язливі питання. Часто чоловіки вважають фразу «А ти мене ще кохаєш» не менш дратівливою, ніж постійні контрольні «А ти де? А коли будеш?»

Самовпевнена жінка вважає, що вона гарна у будь-якому вигляді, і нічого не робить, щоб виглядати ще привабливіше. Таке ставлення до себе викликає відповідне відношення і у осіб протилежної статі.

З іншого боку жінка, впевнена у собі, не соромиться попростити про допомогу, вона дуже відкрита, а тому знає, що може розраховувати не тільки на свої сили. Вона з належною повагою ставиться як до своїх бажань і потреб, так і до інтересів коханого чоловіка. Завдяки цьому вона може чекати адекватно поважного відношення до себе. Адже без поваги до власної особи неможлива повага до партнера. А шлюб, який не заснований на коханні та повазі, приречений на швидке розлучення.

Впевнена у собі жінка не зациклюється на чоловікові, який не зможе зробити її щасливою. Вона розриває з ним відносини і шукає такого, який зможе це зробити.

Така жінка завжди прагне виглядати привабливою, не тільки в гостях або на роботі, а й обов’язково вдома.

По-друге, всупереч розповсюдженому стереотипові, чоловіки цінують і жіночій інтелект. Це не означає, що кожна дівчина повинна перечитати величезну кількість книжок наукової та філософської тематики. Але бажано, щоб з нею завжди було цікаво спілкуватися – на будь-які теми. В ідеалі було б добре, щоб ви цікавились захопленнями та хобі вашого коханого, щоб він міг обговорити з вами і спортивну тематику, і останні події у світі кіно, або літературний бестселер.

Треба навчитися не тільки підтримувати бесіду та говорити самій, ще треба вміти слухати та щиро цікавитись своїм співрозмовником, відчувати, коли він у гуморі для легких розмов, а коли краще помовчати. Це, зрозуміло, справжнє мистецтво. Але воно допоможе вам стати для вашого коханого єдиною та незамінною.

Крім цього, чоловіки цінують жінок із почуттям гумору. Звісно, що це дуже суб’єктивний фактор, але вчіться сприймати адекватно різні жарти або анекдоти. Це вміння завжди вам знадобиться.

Коли я вже закінчувала писати ці рядки, я запитала свого друга, як він гадає, з якими жінками одружуються чоловіки. Він щиро здивувався і відповів: «Як з якими? Звісно – з коханими». Отже, не забувайте про велику силу цього почуття, без нього ніякий шлюб не буде щасливим та міцним.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Дозвілля»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.