Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вивільнення арійської свідомості як запорука ліквідації Української держави

Політологія 49896 переглядів

Опубліковано - 5.12.2005 | Всі публікації | Версія для друку

Двохтисячолітня християнська традиція витворила в Європі збочені форми реалізації людської потенції. Пригінена людська сексуальність не раз вибухала крайніми формами патріархального тоталітаризму: від багать Середньовіччя до “німецького експерименту” середини минулого століття.

Чому найбільш цікава і велична революція, що трапилася в Росії на початку минулого століття закінчилася тривільним тоталітаризмом?

Чому українці, які прагнули волі завжди потрапляли в тенета рабства? Чому Америка розвиваючи капіталістичну систему, змогла створити суспільство добробуту для всіх?

Відповідь пропонуємо шукати у площині розвитку свідомості. Усе, що сприяє розширенню людської свідомості сприяє таким чином і соціальному звільненню людини. Будь-які спроби закабалення людської свідомості, поринення в ілюзорні світи “національної єдності”, “класової боротьби” і “розбудови держави” сприяють подальшій експуатації людини.

Розвіяні ілюзії українських мешканців, що мали “найкращі стартові можливості” для досягнення незалежності є добрим фактором у процесі розвитку свідомості. Розчарування і відчуття відсутності виходу – почуття гнітючі, але цілком необхідні для переходу до фази пробудження. Тому у цьому випадку, справді, чим гірше, тим краще. Тим більше людей зможе прокинутися.

Арійський світогляд як світогляд людини майбутнього включає в себе усю безмежність думок і поглядів. Але його об’єднує безперечна повага до самого процесу еволюції свідомості. Тому арійський світогляд є рушійний фактором еволюції.

Діяльність арійських “гуртків” має відбуватися у напрямку формування центрів розширення свідомості. Дієві перевірені і нові практики мають зайняти важливі місце у роботі таких “гуртків”. Широке поле заходів може включати:
  • форми масових медитативних танців;

  • експериментів з диханням;

  • відродження древніх ритуалів у новітньому оформленні;

  • використання психоделічних препаратів;

  • альтернативні форми соціальної організації.

Насправді

окреслити таке поле неможливо. Воно занадто широке й об’ємне. Головним же руслом розвитку арійської свідомості має бути напрямок звільнення людської особи від гніту соціально-сексуальних табу, які накладає сучасне патріархальне суспільство. Ідеалом арійців усього світу є Аратта – древня трипільська цивілізація, до матріархальних іделів якої і має бути спрямований рух сучасних “трипільців”.

Двохтисячолітня християнська традиція витворила в Європі збочені форми реалізації людської потенції. Пригінена людська сексуальність не раз вибухала крайніми формами патріархального тоталітаризму: від багать Середньовіччя до “німецького експерименту” середини минулого століття. Тому “гуртки” арійської свідомості мають працювати у кожному конкретному напрямку розширення людських прав на кохання, працю та знання.

Зрештою, та енергія, яка викликає любовний екстаз використовується і для щоденної праці. Арійці повинні підтримувати усі форми вільного підприємництва, спрямовані на найширше залучення робітників до управління і творчої діяльності. Усі форми політиканства мають бути засуджені і відкинуті. Арійці повинні зосередити роботу тільки на практичні площині цілоденної роботи -
  • на рівні місцевого самоврядуваня,

  • профспілкової діяльності,

  • створення умов для натхненної праці та відпочинку,

  • організації виховання дітей та підлітків,

  • феміністичному русі,

  • екологічній діяльності тощо.

Розширена людська свідомість дуже скоро зрозуміє цінність цілоденної творчої праці на конкретному людському рівні. Усе більше людей буде розуміти безперспективність і шкідливість існування державного апарату насильства у формі відчужених бюрократичних форм. Чим більш активною і цілеспрямованою буде праця арійського “самоврядування”, тим менше влади буде залишатися у безвідповідальних політиканів і корумпованих бюрократів із “центральних” органів влади.

Кінечним результатом розвитку арійської свідомості має бути ліквідація держави, як інституту насильства та пригнічення людської енергії. Тому арійський рух має цілком розійтися з реакційними тенденціями “розбудови держвави” і спрямувати свою діяльність на практичних напрямках допомоги розвиткові людського самоврядування.

Особливим пунктом потрібно виділити питання створення мережі організації “м’яких родів”. Незадовільна система пологової допомоги в Україні сприяє не тільки високому рівні дитячої смертності, а й жахливим формам психологічного травматизму. Набагато легше народити готового арійця, ніж потім довго і тяжко лікувати його психіку, в якій на підсвідомому рівні записані тяжкі ураження, нанесені офіційною медициною.

Другим важливим пунктом має бути допомога центрам розвитку свідомості у найширших формах. У цьому плані нашої підтримки потребують усі форми, що використовують методики “пробудження”. Не можна у цьому разі обминути і питання легалізації використання психоделічних препаратів, що дають стійкі і незворотні результати і цілком безпечні на практичному рівні. Хоча новочасні методики дозволяють обходитися й без них, право на користування такими препаратами має бути надане у тих випадках, коли вони дають кращий і більш ефективний результат. Корисним у цьому плані є досвід Нідерландів і, останнім часом, Канади.

Третім пунктом програми реалізації арійської свідомості має бути якнайширше сексуальне звільнення жінок та дітей. Мають бути засуджені будь-які прояви чоловічого сексизму і патріархального гноблення. Умови для творчої праці, пізнання світу і натхненного дозвілля мають бути комфортним середовищем для розвитку людської особистості у цілком Новому Світі, де ім’я “Україна” значитиме тільки духовно, соціально та сексуально вільних людей, рівних серед рівних. Існування інститут держави буде покладено край у результаті зростання відповідальності трудящих за свою працю, своє життя і своє майбутнє.

“І на оновленій землі
Врага не буде, супостата,
А буде син, і буде мати
І будуть Люде на землі…”


13.08.2001

© Конкурсна робота, надіслана на Всесвітній політологічний конкурс “Перспективні моделі української держави і технології їх реалізації”, який проводився в рамках роботи Політологічної секції ІІІ Всесвітнього форуму українців в м.Києві (серпень 2001 року).

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Політологія»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Реклама на порталі
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.