Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


15 ознак того, що вам судилося бути разом

Психологія та стосунки 18442 перегляди

Опубліковано - 26.04.2012 | Всі публікації | Версія для друку

15 ознак того, що вам судилося бути разом
Навіть коли ви втратили розум від когось, часто буває складно дізнатися «підходить» він (чи вона) вам. Як дізнатися, що ви будете відчувати ті самі почуття через рік? Через десять років? А прожити так ціле життя?

Рішення про те, чи зможете ви цілком довіритися іншій людині, - це глибоко особисте рішення, і у кожної людини різні критерії. Як і в будь-якому вироку, ви повинні почати з оцінювання фактів. Пам’ятаючи про це, ми підібрали 15 ознак того, що ви зустрічаєтеся зі спорідненою душею. Як вам дізнатися, що партнер - саме та людина, яка вам потрібна? Все просто - проаналізуйте цей список і ви дізнаєтеся.

Ви не зобов’язані ставити галочки навпроти кожного з пунктів, щоб бути впевненим в комусь. Але якщо ви можете відповісти «так» на кілька запитань, ви знайшли когось дуже особливого. Тримайтеся за цю людину тоді міцніше!

1. Ви розповідаєте їй речі, які не розповідаєте більше нікому

Бажання розповісти їй інтимні подробиці про ваше життя означає, що ви людині довіряєте, а це - найважливіший компонент вдалого тривалого кохання.

2. Ви дозволяєте їй бачити себе в моменти слабкості

Легко бути щасливою з кимось, коли вам добре. Але як щодо того часу, коли вам несолодко? Ви хочете бачити свого партнера, коли вам відмовили у підвищенні зарплати або помер ваш кіт чи у вас просто-напросто був поганий день?

3. Ви приймаєте людину такою, як вона є

Ви не хочете змінювати її сутність. Можливо, є речі, які вас дратують у повсякденному житті: вона наполягає на носінні своєї улюбленої, дірявий футболки, вона їсть на сніданок вівсянку з цукром, вона все ще дивиться вранці в суботу мультики - але вона вам з усіма своїми дивацтвами і недоліками просто подобається!

4. Ви хочете познайомити її з батьками

Ви пишаєтеся своїм партнером і хочете ним похвалитися перед найближчими на світі людьми.

5. Ви можете уявити собі спільне майбутнє

Вам не потрібно тренуватися у написанні свого імені поряд з його прізвищем, або ви спокійно сприймаєте вигляд її домашніх капців? Час від часу ви дозволяєте собі подумки представляти життя разом? Воно чудове?

6. Ви не боїтеся не погодитися з партнером

Ви знаєте, що навіть, якщо ви посваритеся, він вас вислухає, зрозуміє і пробачить (або навіть сам попросить вибачення). Він приймає вас серйозно, навіть коли думає, що ви помиляєтеся.

7. Ви хочете подолати ваші головні відмінності

Якщо у вас дійсно є ключові відмінності, які вплинуть на ваше спільне майбутнє - різні погляди на релігію, гроші або щось ще - ви хочете вирішити їх разом з ним, і ви вірите, що можете прийти до результату, який задовольнить вас обох.

8. Ви разом смієтеся

Сміх - це одне з найпростіших життєвих задоволень. Ви безперечно повинні бути здатні сміятися до упаду одне з одним з одного й того самого приводу.

9. Вас неймовірно притягує одне до одного

Фізичний потяг - це незаперечно важливий інгредієнт здорових відносин. А якщо він - не класичний красень і навіть не ваш тип, або вона не нагадує Мерлін Монро або Моніку Белуччі? Вітаємо, - в такому випадку у вас ще більше причин думати, що ваш партнер - той самий!

10. З ним можна і мовчати, і сумувати

Ви не відчуваєте, що повинні наповнити простір між вами балаканиною або іншим спілкуванням. Замість цього, ви відчуваєте легкий комфорт.

11. Поруч з ним ви відчуваєте себе самою собою

Ви не відчуваєте потреби в коригуванні своїх думок або поведінки - ви не напружені і спокійні.

12. Ви не залежні

Ви сумуєте за ним, але не занадто. Трохи потреби - це добре, але надто багато - породжує незадоволеність і невпевненість, а також залежність.

13. Ви не занадто ревнуєте

Вам комфортно, коли він йде гуляти зі своїми друзями, колегами, - навіть протилежної статі. Ви дозволяєте одне одному мати своє власне життя і хобі.

14. Ви відчуваєте, що він робить вас краще

Ваш партнер змушує вас почувати себе розумною, прикольною, привабливою, креативної людиною - наче б кращою версією вас. Ви відчуваєте, що він пробуджує і доповнює ваші найкращі сторони.

15. Він просто вас розуміє

Іноді це так просто. Ви відчуваєте, що ваш партнер розуміє життєво важливу частину вас, яку ви не можете пояснити або сформулювати. Це - щось тепле і комфортне, відчуття, яке вам необхідно відчувати з людиною, одружитися з якою ви мрієте.

За матеріалами сайту smishok.com

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Реклама на порталі
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.