Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Уважаемые налогоплательщики Востока, і платники податків Заходу, сьогодні нас кинули на 300 лярдів

Національна безпека 26645 переглядів

Опубліковано - 5.07.2012 | Всі публікації | Версія для друку

Уважаемые налогоплательщики Востока, і платники податків Заходу, сьогодні нас кинули на 300 лярдів
Вони навмисне прийняли мовний закон, щоб стравити людей на вулиці і під шумок гребти гроші. Чому ми вкотре ведемся на це?

Я вас дуже прошу прочитайте цей текст до кінця. Він може бути важкий, але це дуже важливо. Нас красіво кинули з тим мовним законом.

Я не оцінюватиму мовний законопроект, про це багато сказано, не буду писати про порушення всіх норм, процедур, регламенту і Конституції, до чого всі вже здається звикли. Внутрішня інтуїція мені підказувала що це - димова завіса, тому я не полінувався переглянути що ж робила і приймала ВР сьогодні в час, коли парламентська меншість голодувала і билася з так званими правоохоронцями під Українським Домом.

На фоні вулкану емоцій затравки з голосуванням за мовний проект, у ВР фізично сиділо 73 особи, які в поті чола голосували в парламенті сьогодні чужими картками.

За сьогоднішній день (4 липня) 73 самозванці прийняли 20 законів та 2 постанови а також 7 законопроектів, які від імені Верховної Ради подано суспільству як легітимні. Кожен з тих хто сидів в залі голосував більше ніж за трьох. Загальна сума сьогоднішніх дерибанів, пільг і витрат з того, лише з що я можу оцінити, (а не все розумію), становить близько 300 мільярдів гривень, плюс купа всяких привілеїв, за які ми з вами платимо. не може жменька кулуарно приймати стільки законів такої ваги.

Опозиціє - от вам список для подання в Коституційний суд!

Отож було прийнято:
  • Закон „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань державних закупівель, №9634”, яким з-під контролю платників податків виводяться державні закупівлі за різними оцінками до 270 млрд. гривень в рік.

  • Зміни до Закону України "Про Державний бюджет України на 2012 рік" (щодо державних запозичень) - залучення китайського товарного кредиту на сільгосптехніку 24.3 мільярда гривень (чудова підтримка національного товаровиробника, Хюндай нервово курить в сторонці).

  • Центральній виборчій комісії на створення та запровадження системи відеоспостереження на звичайних виборчих дільницях на постійній основі під час виборів народних депутатів України у 2012 році додано 1 млрд. гривень (чудове комусь замовлення на відеокамери, га?).

  • Дозволено реалізацію чи безоплатну передачу об’єктів державного цінового регулювання Аграрного фонду – тобто йому дають право роздавати те, що закуплено за бюджетні гроші, ясно кому…

  • Звільнено від податків національний проект „Повітряний експрес” - податку на додану вартість, податку на прибуток підприємств, ввізного мита та земельного податку фірму-нерезидента, яка споруджує залізничне пасажирського сполучення м. Київ - міжнародний аеропорт «Бориспіль»; будівництво міської кільцевої автомобільної дороги навколо м. Києва на ділянці Київ-Бориспіль; будівництво дороги від Подільського мостового переходу до проспекту Ватутіна у м. Києві. Прямі втрати бюджету прогнозуються на рівні 320 млн. гривень.

  • Збільшено видатки за програмою "Державна підтримка будівництва і технічного переоснащення вугле- та торфодобувних підприємств" на 2.2 млрд. грн., у тому числі:

    - на фінансування реконструкції технологічного комплексу скіпового ствола № 1 шахти ім. В.М. Бажанова на 163,0 млн. грн.

    - на фінансування будівництва шахти № 10 «Нововолинська» на 469,0 млн. грн.;

    - технічне переоснащення вугледобувних підприємств та фінансування програми реновації гірничошахтного обладнання на 1590,7 млн. гривень.(це про казочку як Схід годує країну).

  • Збільшення на 174,0 млн. грн. видатків із загального фонду Державного бюджету України Генеральній прокуратурі на виконання бюджетної програми "нагляд органів прокуратури за додержанням законів та представницькі функції в суді" (я відразу відчув себе менш захищеним, чомусь).

  • Мінюсту ж скасовано витрати 1 млн гривень на "Надання громадянам правової допомоги в кримінальних справах за рахунок держави" («Оплата послуг та відшкодування витрат адвокатів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Зате додано той же 1 млн гривень "Заходи із проведення в Україні правової реформи та виконання законопроектних робіт" («Забезпечення формування та функціонування системи безоплатної правової допомоги» – збільшити видатки споживання на суму 1000,0 тис. гривень у тому числі оплату праці на 733,7 тис. гривень (радуйтеся убогі!).

  • Змінила порядок обрання Голови Верховної Ради України, Першого заступника і заступника Голови Верховної Ради України, а це є фундаментом парламентаризму і фактично тягне на статтю про узурпацію влади.

  • Змінено поширення закону про „Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності” у частині державного нагляду (контролю) за дотриманням ліцензійних умов транспортування природного і нафтового газу трубопроводами та його розподілу, постачання природного газу, зберігання природного газу (не можу з ходу оцінити, але всі кулуарні газові рішення чомусь довго смердять).

  • Прийнято Закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань соціального захисту військовослужбовців, виплати одноразової грошової допомоги у разі їхньої загибелі (смерті), встановлення їм інвалідності чи часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності, яким поміж 83 сторінок пільг і доплат серед іншого іншого встановлено розміри одноразової грошової допомоги працівникам силових структур при отриманні травм під час при виконання ними службових обов’язків по охороні громадського порядку у розмірі до 24 посадових окладів.

    Ага, покричіть тепер „міліція з народом” – мєнти тепер самі будуть на рожон з усіх сил лізти. Інші силовики і службовці армії отримують багато подібного, а у разі загибелі сім’я отримує достойону компенсацію, - цікаво б порівняти її з тою, яку отримують у зонах військових дій.

  • Внесено 23 сторінки змін до Закону України "Про організацію оборонного планування". Серед поміченого – змінено визначення поняття ресурсів у оборонному плануванні які тепер включають матеріально-технічні, енергетичні, фінансові, інформаційні ресурси, продовольства, земельні і водні ділянки, комунікації, фонди та майно з метою досягнення необхідного рівня спроможностей сил безпеки та оборони.

    Хочеться почути думку фахівців військових, але на мій дємбєльський рівень розуміння, не можуть 73 самозванці з чужими картками в руках, кулуарно приймати зміни до оборонної системи країни, це військовий переворот… (тобто пряма дорога до дерибану існуючих запасів для досягнення необхідного рівня – відкрита. )

Вони навмисне прийняли мовний закон, щоб стравити людей на вулиці і гребти гроші. Чому ми ведемся в котрий раз? Цю Верховну Раду треба міняти повністю – всіх до одного. Жоден хто був депутатом хоч раз туди не має бути обраний. Мудрі і корисні підуть радниками, а баласт нам дуже дорого коштує. Досить!

Вся ці цифри вражаюче швидко привчають нас до відчуття, що мільярд туди-мільярд сюди, – без різниці. Після колосальних витрат на футбольний чемпіонат, я кожного разу закипаю коли люди знов збирають гроші на лікування дитинки, бо в цій країні нема лікарні, яка може допомогти. Нам, платникам податків і Сходу і Заходу платити по векселях цих так званих народних так званих обранців.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Національна безпека»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.