Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


П’ять жіночих помилок, які можуть зруйнувати сім’ю

Психологія та стосунки 16685 переглядів

Опубліковано - 10.07.2012 | Всі публікації | Версія для друку

П’ять жіночих помилок, які можуть зруйнувати сім’ю
Кожна жінка, кажучи заповітне «так», розраховує прожити все життя зі своїм коханим. Але при цьому навіть найрозумніша і далекоглядна жінка рідко уникає поширених жіночих помилок, які поволі підточують міцні і надійні шлюбні узи.

Найпоширеніша жіноча помилка - надія на те, що супутника життя можна переробити. На жаль, це найчастіше абсолютно неможливо, а нескінченні жіночі спроби змінити супутника життя тим чи іншим способом закінчуються чоловічим роздратуванням і спробою позбутися «вихователя».

Друга найбільш поширена помилка - суперництво за лідерство в сім’ї. Замість змагань і спроб довести, хто головніший, краще побудувати партнерство двох рівних людей, готових завжди прийти одне до одного на виручку.

Третя часта помилка - нескінченна критика. Жоден чоловік не буде радий нескінченним докорам, безстороннім оцінками всіх своїх дій, особливо на людях. Звичайно ж, можна висловлювати своє невдоволення, але тільки не публічно, і бажано в м’яких виразах, так як чоловіки у своїй більшості болісно самолюбні.

Четверта помилка - переважання матеріальних цінностей над іншими. Чоловік, звичайно, здобувач і мисливець, що приносить в сім’ю мамонта, але коли жінка оцінює чоловіка тільки з тієї точки зору, - скільки він заробив (особливо в порівнянні з сусідом), - то стосунки швидко закінчуються.

П’ята помилка - відсутність спільності інтересів у шлюбі. Чоловікові насправді найчастіше буває не цікаво слухати нескінченні історії про подруг, чужих дітей і шопінг. Тому спільне хобі - це те, що робить будь-яку сім’ю довговічною, і завдання жінки - знайти цей загальний інтерес і рік за роком його підтримувати.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.