Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Роль Жіночності в розбудові Успішних Відносин

Психологія та стосунки 38925 переглядів

Опубліковано - 4.09.2012 | Всі публікації | Версія для друку

Роль Жіночності в розбудові Успішних Відносин
Існуючі Закони Природи обдурити неможливо. Тільки Жіночна Жінка зможе побудувати Успішні Відносини з Чоловіком. Жіночна Жінка привертає до себе гідного Чоловіка, з нею він вибудовує Гармонійну Систему Взаємовідносин.

Жіночність і незрілість жінок

Жіночність - це осмислене задоволення жінкою своїх Уроджених потреб, яке виражається в її поведінці й якостях. До жіночих якостей можна віднести: делікатність, ввічливість, тактовність, терпимість, поступливість, вірність, м’якість, ніжність, врівноваженість, спокій, розміреність, передбачуваність, спокусливість, чарівність і багато інших.

Якості людини - це певного роду цеглинки, з яких формується особистість людини. З чоловічих якостей у чоловіка формується Мужність, з жіночими якостями жінки - Жіночність.

Незрілість жінки виражається в її незрілості, як представниці статі, тобто у неприйнятті жінкою своїх Уроджених потреб, тобто своєї власної Природи. Ведучи мову про незрілих жінок, необхідно зараховувати до них і мужніх жінок, у яких, окрім відсутності Жіночих Якостей, сильно розвинені Чоловічі Якості.

На відміну від чоловіків, чоловічими якостями мужніх жінок захопитися неможливо, так як ці якості - спотворена подоба чоловічих якостей, які властиві лише чоловікам і до яких чоловіки схильні. У чоловіків є захист від власних якостей, вони знають, як ними керувати і розпоряджатися, його Чоловічі Якості сильні і різноманітні, так як живляться його Уродженими потребами, його чоловічою Природою.

Чоловічі Якості мужніх жінок руйнують їх самих, їхній жіночий внутрішній світ і поведінку, заважають формуватися навколо них сприятливому оточенню. Природа не постачає мужній жінці енергією для непритаманних, чужих їй якостей. У підсумку мужня жінка залишається без енергії, виснажена і розчарованою (власне як і чоловік, в якого розвинуті Жіночі Якості – прим.«Аратти»).

Мужні жінки - найбільш руйнівний і відштовхуючий вид незрілих жінок.

Мужні жінки розмірковують про благополуччя свого життя за чоловічими критеріями успішності. Вони вважають, що прагнуть до перемоги, щастя, благополуччя, але це їх найбільша помилка. Без створення свого великого і світлого внутрішнього світу жіночності та відповідної поведінки, їх чекає повне розчарування. Жінці потрібно оцінювати себе з точки зору того, що подарувала їй матінка-Природа.

Хтось із жінок вважає таку поведінку вимушеною, хтось її вважає «діловою», але насправді справжня причина мужньої поведінки у жінки - відсутність Жіночності. Незрілі жінки - це люди без яскраво виражених потреб статі, їх турбує те саме, що турбувало б хвору людину, що позбавлена Уроджених потреб. Це такі позастатеві потреби, як потреби в їжі, одязі, відпочинку і тому подібні.

Для задоволення власних Уроджених потреб жінкам необхідні розвинені Жіночі Якості. Якщо їх не розвивати, то закладені в жінці потреби будуть задовольнятися неякісно, що позначиться не тільки на здатності вирішувати конкретні життєві ситуації, але і на задоволенні від життя в цілому.

У душах незрілих жінок панує внутрішня порожнеча, їм постійно чогось не вистачає, вони не можуть знайти в житті спокою і гармонії. Їх мало турбує те, що виходить за рамки власної персони. Вони постійно чогось вимагають, маніпулюють, вередують і відстоюють. Звідси випливає боротьба за нібито порушені права жінок. Саме ці жінки вважають себе найбільш пригнобленими, обділеними і нещасними. Хоча по суті це так і є.

У зв’язку з тим, що незрілі жінки не здатні на повноцінне задоволення Уроджених потреб і не прагнуть до цього, вони не готові випробовувати у відносинах хоч якісь труднощі і долати їх. У них немає чітких, поставлених перед собою цілей, заради яких вони були б готові долати перешкоди, переносити дискомфорт і страждання. Вони беруть від життя тільки те, що їм приємне і приносить задоволення.

Проблема в тому, що без подолання труднощів людина не розвивається, у неї слабкий особистісний ріст, така людина ніколи не створює Успішних Відносин. Нічого по-справжньому цінне в житті не дається просто так.

Незрілі жінки сприймають мужніми тільки незрілих чоловіків, які готові на все заради них, за будь-якої їхньої поганої поведінки. У відносини з незрілими жінками вступають різного роду примітивні чоловіки, для яких задоволення сексуальних та інших найпростіших потреб - надзвичайно важливе. Для самих незрілих жінок головне - це отримувати що-небудь від чоловіків «безкоштовно».

Незрілі жінки впритул не помічають мужності в чоловіках, хоча її вдосталь. Мужністю просякнуте все наше суспільство. Вони побачили б це, якби самі були більш жіночними. Мужність, якої просочують самі себе жінки, діє на них руйнуюче, - руйнуються всі традиційні жіночі цінності, всі жіночі життєві орієнтири.

Незрілі жінки замість того, щоб прагнути до жіночих якостей, які їм визначила сама Природа, відкидають їх, відкидають свою Жіночність і захищають в собі якості і цінності, які властиві чоловікам і присутні лише у них. У незрілих і мужніх жінок з часом залишається дуже мало чого-небудь свого. Звичайно ж, такі жінки не відчують Мужність навіть в найкращих чоловіках, їм завжди не вистачатиме мужності з їхнього боку.

Поведінка незрілих жінок не відповідає жіночій Природі, тому їхня поведінку моментально віддаляє від них нормальних чоловіків. Чоловік цінує Жіночність і готовий за неї «платити», але жоден повноцінний чоловік не стане по-справжньому цінувати незрілу жінку. Для чоловіків Жіночність - це краща приманка, а потім і нагорода. Чоловік завжди в захваті від істинно Жіночної жінки. Жіночні жінки приймають Природу чоловіків, тим самим надихаючи, розуміючи, підтримуючи їх.

Жіночності жінок великий опір чинить власний Сценарій Дитинства, в якому з дитинства закладено ставлення до людей в цілому і до кожної статі окремо. У жінок створюється дуже стійка і негнучка Зона Звичного Життя. Жінка з самого раннього дитинства звикає, що в її житті відбуваються одні й ті ж процеси, що вона відчуває одні й ті ж переживання, які з віком змінюються незначно.

Під впливом Сценарію Дитинства у незрілих жінок формуються Духовні потреби, які не відповідні їх Природі, а так само помилкове, дисгармонійне ставлення до чоловіків. Від таких протиріч з’являтися проблеми у відносинах, неврози, внутрішні конфлікти, фізичні захворювання, ожиріння, травматизм. Помилкові Духовні потреби заважають жінці вивчати чоловіка, його потреби на власному досвіді. Вони сильно обмежують її поведінку і погляди на життя.

Тільки сильна потреба жінки бути Жіночною, розвивати Жіночі Якості може переварити помилкові, чужі для неї потреби, і допомогти вийти з Зони Звичного Життя. Необхідно сформувати глибокі Справжні Духовні потреби, які гармонують з Природою жінки, з її Вродженим потребам.

Жіночність - не пасивність, а реалізація жіночих якостей

Пасивність жінки у відносинах - основна загроза для них. Жіночність жінки - це не просто природне, тваринне самовідчуття, а невід’ємна частина особистості жінки, її усвідомлена активна роль. Жіночна жінка не просто робить те, що потрібно робити, вона прагне до певного позитивного результату.

Жіночна жінка дуже сильна, як жінка, і самостійна, - такій жінці нестрашно довірити свої почуття, свої відносини, свою сім’ю, свій тил, вона не потребує постійної допомоги і підтримки у всіх тих справах, що пов’язані з відносинами, вона знає до чого прагнути, і що робити, щоб відносини були міцними і цікавими.

Незрілі і тим більш мужні жінки намагаються бути сильними, але сильна жінка - це Жіночна жінка, так само як сильний чоловік - це Мужній чоловік. Жіночна жінка, на відміну від незрілої, заявляючи про свої права на гідні відносини і хороше до себе відношення, не забуває також і про обов’язки, про відповідальність зрілої людини.

Незрілі ж жінки уникають будь-якої відповідальності у відносинах, не вміють приймати корисних, важливих, правильних рішень, а коли ж отримують прийняті рішення від чоловіка, пручаються їм, критикують і ігнорують їх.

Незрілі і мужні жінки можуть бути дуже активними, сильними і дієздатними в соціальній, професійній сфері, як особистості, але абсолютно не мають цінності у взаєминах, у створенні Успішних Відносин. Серед таких жінок дуже багато розумних і ерудованих жінок, але, на жаль, їхні Жіночі Якості не сильно залежать від їхнього розуму. Вони можуть активно розмірковувати про відносини, радити іншим як потрібно себе поводити, але насправді бути в цьому питанні абсолютно безсилими, тому що у своїх судженнях вони не враховують ні власну Природу, ні Природу чоловіка.

Жіночні жінки легко стають приголомшливо успішними не лише в справі будівництва Успішних Відносин, але і в діловому, професійному середовищі. Вони завжди залишаються жіночними, - жіночні Якості їм тільки допомагають. Діяльність Жіночної жінки не керує її характером, не визначає її якості, вона сама вибирає, якою їй бути. Жіночна жінка добре відчуває свою жіночу Природу і формує на її основі Справжні Духовні потреби, які потім з успіхом реалізовує.

Незрілі жінки постійно намагаються виправдати свою пасивність у Жіночності, в реалізації жіночих якостей, тим, що поряд з ними немає потрібних їм чоловіків. Вони хочуть стати жіночними тоді, коли в їхньому житті з’явиться супергерой, заради якого вони будуть найжіночними у світі. Але цього з незрілими жінками не відбувається ніколи, тому що нормальні повноцінні чоловіки з’являються в житті лише жіночних жінок.

Незрілі жінки не можуть зайняти впевнену жіночну позицію, не розуміють своєї ролі. Вони хочуть турботи й уваги з боку чоловіків, але самі нічого не роблять для того, щоб у чоловіків виникло бажання і сили це робити. Їхні прийоми домагатися свого - це капризи, маніпуляції і шантаж будь-якого роду.

Жіночність, перш за все, потрібна самій жінці і немає сенсу перекладати відповідальність за свою власну Жіночність на чоловіків. Бути Жіночною чи ні вирішувати самій жінці. Якщо жінка не Жіночна тоді, коли в її житті немає поруч мужніх чоловіків, то в цьому її провина, її власна основна проблема, її рішення та вибір. Значить, вона сама не дозріла для Жіночності. Відчуття, розуміння, прийняття жінкою своєї Жіночності - первинне, воно повинне бути сформоване ще до безпосередньої побудови стосунків. Тільки після цього можна розраховувати на гідного партнера.

Жіночні жінки залишаються жіночними незалежно від обставин. Жіночність неможливо використовувати за власним розсудом час від часу, - або в жінці є Жіночі Якості, які глибоко сформовані і проявляються завжди, або їх немає. Не потрібно вводити нікого в оману, в тому числі і себе.

Прагнення до Жіночності схоже на відвідування спортзалу, за заняття в якому жінка спочатку платить, а потім наполегливо займається, витрачаючи свою енергію. У житті незрілих, мужніх жінок зазвичай все по-іншому, вони щораз говорять про те, що їй не подарували абонемент в спортзал або що їй не платять за виконувані нею вправи...

Жіночність не прийде в життя жінки до тих пір, поки задоволення і зиск від незрілого або мужнього життя буде вище за потребу відчути свою жіночу Природу і прийняти її без жодних умов і обмежень. Жіночність облагороджує жінку. Мудрі жінки прагнуть до Жіночності, долаючи найскладніші перешкоди. Таким чином, вони борються за право залишатися самими собою, залишатися жіночними, мати міцні щасливі відносини, щасливого партнера.

Жіночність для зрілої жінки - це її найважливіша потреба, яка не залежить від оточення навколо неї. Від реалізації цієї потреби залежить те, як вона виглядає, як сприймається чоловіками, які відчуття випробовує під час сексу, як вона спілкується, загалом, від цього безпосередньо залежить усе її життя. Від прояву своєї Жіночності вона отримує ні з чим не порівнянну насолоду.
Відносини - територія, що облагороджується Жіночною жінкою

Жіночна Жінка - берегиня відносин, для неї відносини - це основна турбота і зона відповідальності. Жіночна жінка сприймає відносини, як територію, яку їй довіряє чоловік. Вона розуміє, що якщо вона не облагороджує цю територію гідним чином, не відповідає за те, що відбувається на ній, то впевнений у собі чоловік звільнить її від цієї відповідальності.

Турботи про відносини, їхнє облаштування, властиві Жіночним жінкам, - це приносить їм велике задоволення, їхня діяльність, думки і слова направлені на створення в стосунках сприятливої атмосфери.

Інтереси Жіночних жінок сильно збігаються з тим, що чекає від неї чоловік, і з тим, що вимагається від неї для будівництва з чоловіком хороших надійних відносин. Зрілі Жіночні жінки сильно цінують відносини, так як в них вони задовольняють свої Вроджені потреби, реалізовують Жіночі Якості.

Чоловічі ж потреби в набагато меншій мірі збігаються з тим, що очікується від чоловіків у відносинах. Чоловікам від Природи не надто властиво довго залишатися з однією жінкою і тим більше будувати з нею стосунки. Хоча в житті, часто саме чоловіки виступають у ролі миротворців і творців стосунків, у той час, коли жінки тільки дозволяють про себе піклуватися і займаються споживацтвом.

Жіночні жінки розуміють, відчувають величезну різницю у Вроджених потребах між собою і чоловіком. Вони розуміють, що жіночі Вроджені потреби набагато краще пристосовані до стабільних відносин, ніж чоловічі. Саме тому мудрі Жіночні жінки з усіх сил допомагають чоловікам будувати відносини, дають їм свою енергію, розуміння і повагу, намагаються розуміти і приймати їх Вроджені потреби.

Будь-який чоловік цінує стосунки з Жіночною Жінкою, так як в цих відносинах задовольняються його потреби, його поважають, піклуються про нього. Навіть з найзвичайнісіньким чоловіком Жіночна Жінка може вибудувати гарні, надійні відносини. Якість відносин між чоловіком і жінкою, гармонія в них залежить в першу чергу від жінки.

Нормальні чоловіки, що знають собі ціну, не цінують відносини з незрілими жінками. У таких стосунках жінки не задовольняють їх потреби, а думають тільки про себе, сприймають тільки те, що цікавить їх. На відміну від Жіночних жінок, незрілі жінки нав’язують чоловікові своє уявлення про відносини, чують тільки себе, думають, що потреби, які важливі для них, повинні бути також притаманні і потрібні партнеру. Ці відносини не розвиваються і шанси у чоловіка побудувати гарні відносини з незрілої жінкою мінімальні. За сприятливого збігу обставин такі відносини існують не довго.

Жіночні жінки добре відчувають наскільки їхні потреби у відносинах відмінні від потреб, які прагне задовольняти в стосунках чоловік. Чоловікові у відносинах необхідна свобода дій, комфорт, можливість приймати рішення, що він і отримує у відносинах з Жіночною жінкою. У чоловіків є безліч потреб, що важко розуміються незрілими жінками, але які добре розуміють Жіночні жінки і, як мінімум, не перешкоджають їхньому задоволенню.

Чоловіку, як і жінці, необхідний міцний тил. Турботою, задоволенням потреб чоловіка у відносинах з жінкою досягається його впевненість у надійності відносин, в їхній захищеності у різноманітних критичних ситуаціях. Без цього чоловік не відчуває відносин і по суті не так вже цінує їх. Чоловік завжди дивиться на поведінку жінки в складних ситуаціях, - як вона поводиться, чи дорожить відносинами.

Потреби Жіночної Жінки не егоїстичні, як «дитячі» потреби незрілих жінок. Потреба Жіночної Жінки в успішних відносинах вище, сильніше потреби в її окремому від відносин, особистому благополуччі. Потреба в затишку, теплі, хорошій атмосфері у відносинах, у загальних Духовних потребах виявляються вище власних егоїстичних потреб. Інтереси Жіночної Жінки збігаються з інтересами відносин.

Здатність зрозуміти і задовольнити Духовні потреби чоловіка

Успішні Відносини можна побудувати тоді, коли в них добре задовольняються не тільки Вроджені, але й Духовні потреби, сформовані на їх основі.

Зазвичай Духовні потреби чоловіків досить масштабні і далеко виходять за рамки їх власної особистості. Чоловіки схильні цікавитися політикою, наукою, бізнесом, спортом, не байдужі до багатьох інших подій, які їх безпосередньо не стосуються.

Для чоловіків найцікавіші потреби - це Духовні потреби. Чоловік цінує свої Духовні потреби, отримує від їхнього задоволення насолоду. На жаль, нежіночні жінки ігнорують Духовні потреби чоловіків і не задовольняють їх. Тому чоловікам не цікаво з незрілими жінками. З незрілими жінками можна приємно проводити час, але що з ними робити після? Що в них є такого, чого чоловік не може отримати від іншої жінки? Жіночна Жінка від нежіночної відрізняється своєю унікальністю і духовністю.

Незрілі жінки не приймають Вроджених потреб чоловіків, наслідком чого є відсутність прийняття й інтересу до їхніх Істинних Духовних потреб. Не задовольняючи Духовні потреби чоловіків, викликати почуття Кохання до себе неможливо.

Жіночна Жінка прагне бачити внутрішній світ чоловіка, бачити найважливіші його потреби і добре розуміє його поведінку. Не розуміючи внутрішнього світу чоловіків, незрілі жінки хочуть бачити в чоловікові не стільки складну, цікаву та унікальну людину, скільки витривалу істоту, яка виконує всі її бажання та примхи. Але успішному чоловіку потрібна така жінка, в яку він зможе вкласти свою душу, свою енергію, така жінка, з якою йому легше домагатися своїх власних цілей, яка розділяє його Духовні потреби. З такою жінкою він може мріяти, будувати плани.

Успішні Відносини між чоловіком і Жіночною жінкою ґрунтуються на гармонійних одне одному Духовних потребах, саме тому такі відносини дуже міцні, їх пов’язує те, що називається Кохання (найчастіше такі стосунки називають дуальними, або Відносинами Повного Доповнення – прим. «Аратти»). Від узгодженості Систем Потреб партнерів залежить якість відносин. За гармонійних одна одній Системах, відносини стають генератором енергії.

Основа Успішних Відносин - це потужні Енергетичні Потоки не тільки між Вродженими, але і між Духовними потребами партнерів. Без підтримки їх на високому рівні, без високої швидкості енергії в них, відносини перестають розвиватися.

Справжні Духовні потреби, що виходять за рамки егоїстичних інтересів

Розвиток Істинних Духовних потреб, які виходять за рамки безпосереднього існування та егоїстичних інтересів людини, надзвичайно важливо для розбудови Успішних Відносин. Без таких потреб Успішні Відносини немислимі.

Справжні Духовні потреби відрізняються від інших Духовних потреб тим, що безпосередньо сформовані на основі Уроджених потреб людини, тим, що вони в достатній мірі усвідомлені і осмислені. Саме тому в них багато енергії, вони надто сильні та глибокі.

У незрілих жінок може бути багато хибних Духовних потреб, які погано узгоджені з їх Уродженими потребами. Зазвичай такі потреби починають формуватися в дитинстві, коли людина ще не відчуває і не розуміє своєї статевої ролі. У Системі Потреб незрілих жінок відсутня гармонія Духовних і Уроджених потреб.

Справжні Духовні потреби у незрілих жінок розвинені слабко. Саме тому незрілим жінкам дуже складно будувати відносини з різнобічно розвиненими, успішними чоловіками. У чоловіків у відносинах з незрілими жінками просто немає якісних точок опори. Незрілі жінки погано розбираються в Істинних потребах, у своєму внутрішньому світі. Їхній внутрішній світ надто схожий одне на одного своєю нерозвиненістю жіночих якостей.

Жіночним жінкам, на відміну від незрілих жінок, набагато легше формувати сильні Справжні Духовні потреби, тому що вони добре відчувають свою жіночу Природу, свої Вроджені потреби. Вони зближують Жіночну жінку з чоловіком, йому з нею цікаво, а вона може задовольнити його різноманітні і складні потреби. Жіночна жінка може по достоїнству оцінити чоловіка, його переконання, цінності, якості. Їй цікаві Духовні потреби чоловіків, пізнаючи їх, вона відкриває для себе нові горизонти, пізнає зовсім іншу, ніж у неї, Духовність, розширює свої погляди на життя, своє сприйняття життя.

Відсутність у жінки Істинних Духовних потреб призводить до відсутності у неї глибоких сильних почуттів до чоловіка. Можна сказати, що незрілі жінки по відношенню до чоловіка - це бездушні жінки. Незрілі жінки позбавляють чоловіка необхідних йому почуттів та емоцій, які можуть зазнавати і давати тільки Жіночні жінки.
Жіночність у відповідь на Мужність

Відносини, як це було сказано вище, - територія, яка довірена жінці, від неї, від її Жіночності сильно залежить чи реалізує чоловік у відносинах з нею свої Чоловічі Якості, свою Мужність. Без прийняття Мужніх чоловіків жінка не може бути Жіночною.

Зазвичай в поведінці чоловіків достатньо мужності, і жінці потрібно лише побачити її, бути здатною до її сприйняття. Жінки не відчувають Мужності чоловіків, коли не відчувають свою власну Природу, свою Жіночність, коли не бачать між собою і чоловіками величезної різниці. Сприйняття мужніх чоловіків залежить від Жіночності жінок. По тому, як жінка сприймає Мужність, можна судити про її Жіночність.

Для жінки в Мужніх чоловіків є як приємні, так і неприємні моменти. Але на відміну від Жіночних жінок, незрілі жінки ставляться до неприємних моментів, як до мінусів в характері чоловіка, засуджують його за це, всіляко борються з цим.

Але чи буде Жіночна жінка боротися з чимось в чоловікові, якщо це прояв і невід’ємна частина його мужності, зворотна сторона інших його чеснот, які безмежно цінуються нею? Звичайно, ні! Жіночна жінка розуміє, що неможливо, постійно вставляючи чоловікові «палиці в колеса», зберігати і примножувати його «плюси», його позитивні та улюблені нею його Чоловічі Якості. Неможливо прийняти «плюси» мужніх чоловіків, не приймаючи «мінусів».

Основний принцип Жіночної жінки - це безумовне прийняття коханого чоловіка, що означає Любити його не за якісь певні якості, а приймати його в цілому, з усіма його якостями, з усіма плюсами і мінусами. Жіночна жінка приймає і поважає весь спектр поведінки чоловіка незалежно від його стану і ситуативної поведінки, вона вірить у нього, довіряє йому.

Жіночна жінка не воює з чоловіком, не шантажує, не маніпулює ним, вона його тільки приваблює своєю красою, своєю увагою, розумінням, задоволенням його потреб. Жіночна жінка не засуджує свого коханого, не оцінює його, вона виконує у відносинах абсолютно інші важливі функції. Саме така жінка, без купи проблем, правил і критики, яка цінує чоловіка таким, який він є, потрібна чоловікові, таку жінку він готовий Кохати і здійснювати для неї подвиги.

А що відбувається у відносинах з незрілою жінкою? Все дуже просто, - для незрілої жінки все у відносинах добре до тих пір, поки її, Її Величність все влаштовує. Віддає чоловік їй всю свою енергію і море позитивних емоцій - добре! Дає грошей, старається для неї - добре! Але, не дай бог, він раптом став їй неугодний, неприємний, чимось засмучений, агресивний або погано себе почуває, чи може з’явилися проблеми - все, гарні дні закінчилися, від незрілої жінки не дочекаєшся розуміння й підтримки, більше того, - чекай сильних затяжних конфліктів.

Мужній чоловік не має наміру бути ручною собачкою, йому властиві такі якості, як агресивність, імпульсивність, спонтанність, сплески активності і пасивності, твердість переконань, жорсткість, зневага до речей, що не цікавлять його, цілеспрямованість, хоробрість, шляхетність, щедрість і багато-багато інших.

Одна з основних якостей чоловіка - це агресивність, без агресії чоловік стає млявим, бездіяльним, безініціативним, агресія тісно пов’язана з його Уродженими потребами, є частиною його успішної діяльності.

Жіночна жінка не боїться, не побоюється агресії чоловіка, не сприймає як напад на себе, не захищається від неї. Незрілі ж жінки допускають до себе чоловіка частково, жорстко контролюючи його вплив на себе, так як від незрілості побоюються його, вважають його зайвим чи чужим. Але чоловікам подобаються впевнені в собі Жіночні жінки, які не бояться будь-якого впливу чоловіка на себе, не бояться прислухатися до чоловіка, підкорятися йому.

Під час агресії з боку чоловіка задача Жіночної жінки зводиться до елементарного прояву розуміння та м’якості. Незрілі жінки не розуміють або не приймають багатьох емоцій і почуттів чоловіка, - наприклад, коли він засмучений, агресивний, не можуть загасити його обурення і підтримати. Замість цього незрілі жінки схильні ображатися на чоловіка, чинити опір його агресивності і навіть проявляти відповідну агресію. Для нормального, повноцінного чоловіка така поведінка незрілої жінки - звичайна зрада, байдужість і бездушність з її боку.

У конфліктних ситуаціях Жіночність проявляється в активному, швидкому, впевненому, правильному прояві Жіночої Якості, щоб не допустити переходу агресії чоловіка в злість і обурення.

Незрілі жінки завжди виставляють себе жертвами сварок, а чоловіків - агресорами, коли насправді зазвичай є активними їх призвідницями. Не прислухаючись до чоловіка, не враховуючи його думки, не поступаючись йому і роблячи все по-своєму, незрілі жінки провокують чоловіка на агресію, після чого роблять його винним у всіх смертних гріхах.

Чоловік починає лаятися, коли йому дійсно погано, коли він уже надто втомився що-небудь терпіти. У цей момент йому необхідне розуміння жінки, її м’якість, поступливість і підтримка. Чоловік, на відміну від жінки, не лається, щоб просто щось отримати, це поведінка ніколи не є частиною його примх.

Жіночно реагуючи на агресивність чоловіка, жінка відтворює енергетичну рівновагу у відносинах, умиротворюючи тим самим свого Коханого чоловіка. Агресія чоловіка - це Чоловіча Енергія і, зустрічаючись з Жіночою Енергією, тобто - Жіночністю жінки, вони гармонують одне з одним, доповнюють одне одного. Агресивний стан чоловіка говорить про його потреби в енергії з боку жінки, яка передається через її Жіночну поведінку.

Не відповідаючи Жіночністю на Мужність чоловіка, дисбаланс, порушена рівновага зберігається і некомпенсована енергія чоловіка накопичується, що рано чи пізно призводить до того, що чоловік почне зриватися на жінку з найменшого приводу.

Агресія чоловіка коштує дорого, і не в інтересах Жіночної жінки, щоб величезна кількість енергії згоріла в суперечках і лайках. Жіночна жінка знайде їй інше застосування. Жіночні жінки, в першу чергу, піклуються про внутрішній стан чоловіка, і намагаються нейтралізувати будь-яку негативну, вибухонебезпечну ситуацію. У спірних ситуаціях вона віддасть перевагу поступливості та підкоренню, тому що головне для неї - це гармонійна, добра атмосфера у відносинах.

З сильним, владним, жорстким чоловіком жінці без суміжних Духовних потреб та повного його розуміння буде дуже складно. Відносини з таким чоловіком коштують дорого і незрілі жінки не розуміють, за що вони повинні платити таку велику ціну, та й енергії у них для цього замало. Кращий варіант для незрілої жінки - здихля, виснажений чоловік, чого вони всіма силами і домагаються.

Якщо жінка не прийме в чомусь хуліганистого, в чомусь грубого та іноді, на її думку, несправедливого чоловіка та перешкоджатиме йому бути таким, будуючи замість цього відносини з якимось ідеальним образом чоловіка в своїй голові, то вона обов’язково зіткнеться з активним або пасивним протистоянням з боку чоловіка. Вона сама створить таку ситуацію, що чоловік буде поводитися по відношенню до неї далеко не кращим чином. Він буде змушений захищати себе, свою душу, своє право на Чоловічу Поведінку, що відповідає його Вродженим потребам.

Не потрібно чекати від чоловіка вигаданої мужності, є реальна Мужність, яку необхідно приймати з усіма її плюсами і мінусами. Приймаючи чоловіка в цілому, він дійсно стає краще, у нього з’являється почуття вдячності і відповідальності.

Незрілі жінки ставляться до чоловіка, як до безстатевої істоти, яка повинна думати тільки про роботу, їжу, кар’єру, бути виключно позитивним, добрим і турботливим. Чоловік - в першу чергу Чоловік, а не безстатева особистість. Чоловікам властиві Чоловічі Якості, жінкам - Жіночі. І немає сенсу шукати в цьому питанні рівності, його тут немає і бути не може. Кожна людина може повноцінно реалізуватися тільки в рамках того, що дала їй Природа.
Чоловік - важливий об’єкт для Системи Потреб Жіночної жінки

Для Жіночної жінки Чоловік становить велику цінність, вона приділяє велику увагу тому, аби потреби чоловіка були задоволені, щоб він добре себе почував. Для Жіночної Жінки сильний, енергійний і впевнений у собі чоловік - її сильна потреба і радість, - це можливість створити з чоловіком Успішні Відносини.

Жіночна жінка розуміє, що роль чоловіка у відносинах дуже важлива, що від нього залежить дуже багато, і якщо він не буде натхненний, задоволений і повний сил, то відносини від цього дуже сильно постраждають. Вона наповнює атмосферу відносин своїми чарівними почуттями, вкладає душу в свого партнера, піклується про нього і не чекає з моря погоди.

У незрілих жінок цінність чоловіка шалено занижена, вони вважають своє гарне ставлення до чоловіка вже найбільшою цінністю і даром, але, насправді все, що вони відчувають до чоловіка вартує дуже дешево і має мінімальну цінність.

Зрілий чоловік шукає в постійній жінці, перш за все, Жіночі Якості, хоче відчувати себе затребуваним, хоче бачити, що його Люблять і шанують. Інтерес до жінки, яка не робить чоловіка сильним, пропадає дуже швидко.

Потреба в домінуванні чоловіка - це така ж потреба зрілої Жіночної жінки, як і потреба у власній Жіночності. Жіночна жінка, яка приймає свою Природу, свої Вроджені потреби з легкістю визнає домінуючу позицію в стосунках за Обраним нею Чоловіком.

Перевага над жінкою - це також Вроджена потреба чоловіка, тому будь-який повноцінний чоловік бажає вести за собою впевнену, цікаву, мудру жінку, хоче, щоб вона допомагала йому в справах, підтримувала в його починаннях.

Домінування чоловіка сильно залежить не тільки від його бажання, а ще й від визнання цього домінування жінкою. Вся проблема в тому, що незрілі жінки не йдуть за чоловіком, вони критикують його, не чують і не слухаються його, конфліктують з ним, тим самим відбивають у чоловіка будь-яке бажання для них щось робити.

Нерозумно очікувати хоч що-небудь від чоловіка, якщо у жінки немає віри в нього, - повної віри, без сумнівів і «перерв». Чоловік не бажає що-небудь доводити жінці, для нього життєво важливо відчувати безумовну Любов жінки. Якщо жінка втратить віру в чоловіка, стане конфліктувати, то ситуація стане ще гірше, - так як для чоловіка це ще один вагомий аргумент в тому, що робити нічого не варто. Мужньому чоловікові необхідна жінка, яка прихильна до нього за найрізноманітної його поведінки.

Для Жіночних жінок підлегле становище означає дуже важливу, відповідальну діяльність, яку треба вміти добре виконувати. Для незрілих жінок підлегле становище означає лише принижене становище. Насправді ж підпорядкування не зменшує цінності та ролі Жіночної жінки, а навпаки робить їй честь. Жінку принижує не підлегле становище по відношенню до свого чоловіка, а навпаки - її нездатність зайняти його. Опір незрілої жінки домінуванню чоловіку говорить лише про її неблагополуччя та нереалізованості.

Дуже часто жінки думають, що якщо чоловік хоче бути головним, то він повинен взяти на себе всю основну роботу і відповідальність за всі турботи у відносинах, але чоловік хоче бути головним не тільки в своїх обов’язках, а, перш за все, в своїх правах. Так, наприклад, один з яскравих проявів домінування чоловіка - це згода жінки з прийнятими ним рішеннями, навіть тоді, коли у жінки є своя власна, цілком протилежна, на цей рахунок думка.

Чоловіки хочуть вкладати свою енергію в тих жінок, які ефективно витрачають одержувану від нього енергію на відносини, які вкладають у відносини свою енергію, свою Жіночність. Незрілі жінки не цінують Мужність чоловіків, їхню енергію, невдячні за неї, вони з легкістю витрачають її на всякі нісенітниці та конфлікти.

Незрілі жінки згадують про те, що вони «Жіночні» створіння тільки тоді, коли їм це вигідно, вони користуються всіма привілеями по-справжньому Жіночних жінок, але забувають, що Жіночні жінки вкладають у відносини дуже багато праці й енергії.

Чоловік з радістю допомагає жінці в тому, за що вона сама береться заради блага обох. Чоловік може взяти відповідальність за дуже багато чого у відносинах, але якщо він бачить, що жінка в той момент, коли він намагається і робить все, що можна для поліпшення відносин, прохолоджується, не вкладає свою енергію в стосунки, лінива, то розцінює це як зраду. Жіночна жінка на рівних вкладає у відносини свою енергію, стаючи при цьому рівним партнером.

Жіночність в енергетичній рівновазі відносин

З самого початку стосунків, під час залицяння чоловіка до жінки відбувається інверсія домінування, тобто в цей час чоловік не є домінантом у відносинах, не має ще ніякої впевненості в їх надійності. У цей період чоловік поступається жінці в суперечках, показує свою доброту, щедрість, ніжність, клянеться дістати зірки з неба, при цьому витрачаючи велику кількість енергії.

Через певний час період залицяння закінчується і, щоб відносини розвивалися далі, щоб жінка могла реалізувати свою Жіночність, а чоловік Мужність, разом з цукерково-букетним періодом повинна закінчуватися й інверсія домінування. Приходить час наступної стадії відносин, період більш повного домінування чоловіка, а також знаходження і задоволення загальних Духовних потреб.

З приходом нового періоду чоловік чекає від жінки рівного вкладення енергії у відносини, на відміну від періоду залицяння, а так само дивідендів від своїх вкладень в період залицяння. Жіночність жінки в енергетичній рівновазі відносин починає мати вирішальне значення.

У відносинах, що правильно розвиваються, домінування чоловіка відбувається природним чином, чоловік домінує над жінкою, можливо, не як особистість над особистістю, але вже точно як Чоловік над Жіночною жінкою. Поступово у чоловіка з’являється більше вимогливості до жінки, з’являється бажання більшого розуміння жінкою його внутрішнього світу і задоволення нею його Духовних потреб.

Потреба в реальному, а не в показному домінуванні чоловіка, повинна бути присутньою в обох партнерів. Без домінування чоловіка про енергетичну рівновагу при будівництві Успішних Відносин можна забути, без домінування чоловіка вона стає неможливою. Відсутність енергетичної рівноваги у відносинах ніколи не проходить безслідно, за цим завжди слідують великі труднощі і дорого обходиться обом партнерам.

Найефективніше вкладення енергії з боку жінки для досягнення рівноваги - це реалізація своєї Жіночності, своїх жіночих якостей. Жіночність задовольняє в чоловікові як найважливіші Вроджені потреби, так і важливі Духовні потреби. Під час задоволення цих потреб чоловік відчуває, що він не помилився у виборі, що жінка, яка знаходиться поряд з ним, дійсно цінує і любить його.

На відміну від Жіночних жінок, незрілі жінки ставляться до прояву Жіночності по відношенню до чоловіка, як до невиправданої, несправедливою, незаслуженої витрати енергії. Саме тому для незрілих жінок улюблений період у відносинах - це цукерково-букетний період, період інверсії домінування.

Цукерково-букетний період - стихія незрілої жінки, для неї він найсприятливіший і найпам’ятний, так як в цей час вона - привілейований споживач енергії, емоцій і почуттів чоловіка, а так само все, що він може їй надати. Вона намагається продовжити період залицяння як можна довше і надовго запам’ятовує його. Навіть потім, якщо відносини тривають, незріла жінка згадує, як їй було добре на початку відносин, вона не бачить ще більших можливостей у сьогоденні і майбутньому відносин, тому що не розвивається і нових почуттів не набуває.

Нескладно здогадатися, чому багато жінок прагнуть видати себе за Жіночних жінок, а деякі дійсно про себе так думають, коли насправді такими не є. Все дуже просто, - вони всіма силами прагнуть отримати те, чого варта Жіночна жінка, але не бажають платити за це, як це робить по-справжньому Жіночна жінка. Таких жінок можна назвати жінками-підробками або псевдожіночними, вони за рахунок імітації Жіночності намагаються отримати від чоловіка колосальну кількість енергії, а у відповідь дають тільки решту. Вони поводяться так, ніби вони дбайливі, уважні, працелюбні, відповідальні, і чоловік вірить цьому, вкладає в них свою енергію, будує плани, а у відповідь - лише лицемірство й обман.

Поясню на простому прикладі. Уявімо енергію у вигляді мішків з картоплею. А тепер уявімо, що на кожні 10 мішків, отримані від чоловіка, жінка віддає йому тільки 1 мішок. З боку дійсно виглядає як обмін, але це не обмін, а просте злодійство. Таким чином, жінки, що імітують Жіночність, обкрадають чоловіків постійно, будучи насправді пасивом і тягарем. Відносини ж повністю тримаються на чоловікові, на його енергії. Він приносить 10 мішків, справедливо очікуючи у відповідь ту ж кількість енергії, або трохи більше, але отримує лише 1 мішок енергії у вигляді здачі.

Не отримуючи в достатній мірі енергії та задоволення своїх потреб, чоловік не відразу розуміє що відбувається, шукає причину такої поведінки жінки, але, розібравшись у ситуації, починає перешкоджати обкраданню, скорочує енергію, що віддається ним, і вимагає енергію у відповідь.

Без підживлення енергією з боку чоловіка у незрілих жінок починається ломка. Не бажаючи розлучатися з джерелом енергії, незрілі жінки починають активно цьому опиратися. Вони починають маніпулювати, звинувачувати чоловіка у всіх смертних гріхах, закочувати істерики, конфліктувати, намагаються зачепити за живе, можуть говорити, що чоловік її не любить, що він не чоловік, що у нього з’явилася коханка, що він не турботливий, не ласкавий і багато-багато іншого, аби лише одержати від чоловіка чергову дозу енергії, у вигляді уваги, турботи, почуттів, грошей...

Збожеволілі від браку чоловічої енергії, незрілі жінки для її отримання можуть перейти до наступальної тактики, і почати вимагати і віднімати чоловічу енергію, стаючи при цьому більш мужніми. Вони можуть публічно виступати з осудом чоловіків, вступати в феміністичні організації, здійснювати будь-які інші дії, що зачіпають взаємини чоловіків і жінок, аби компенсувати відсутній обмін енергіями з чоловіком.

Найбільш плачевна ситуація складається у того чоловіка, який віддав незрілій жінці більшість своєї енергії. Щоб врятувати себе, йому необхідно якнайшвидше втікати від такої партнерки, так як сама вона ніколи не зупиниться. Висмоктавши у чоловіка всю енергію, він стане їй не потрібен, стане для неї простим невдахою і мужиком, який ні на що не здатний.

Енергетичне виснаження може накопичуватися в людині, так само як накопичується сама енергія. У виснаженої людини з’являються фізичні захворювання, збільшується ризик травматизму, знижується працездатність, скорочується термін життя, з’являється невротизм та інші порушення. Відновити власні енергетичні запаси надзвичайно складно і якщо не зробити цього вчасно наслідки будуть дуже плачевні і розтягуються на багато-багато років вперед навіть з новим хорошим партнером.

Жіночна жінка зацікавлена, щоб у чоловіка було якомога більше енергії, вона робить все, щоб у чоловіка була енергія, коли він повністю енергетично виснажений і вимотаний роботою або іншими зовнішніми обставинами. Таким чином, Жіночна жінка стає подушкою безпеки для чоловіка, що робить його більш сміливою, впевненою і успішною людиною.

Жіночна жінка розуміє, що на ній навіть більше відповідальності за відносини, за ті енергетичні потоки, які існують у відносинах, за почуття свого коханого чоловіка до неї. Від неї більшою мірою залежить стан і сенс відносин, в її руках атмосфера, що панує в них, затишок, гармонія, порозуміння та багато-багато іншого. Погоду у відносинах робить жінка. У відносинах з Жіночною жінкою у чоловіка немає необхідності «заробляти» задоволення своїх потреб, немає причин просити їхнього задоволення, Жіночна жінка сама цікавиться потребами чоловіки й задовольняє їх.

Незрілих жінок мало турбує благополуччя чоловіків, вони не отримують ніякого власного задоволення в процесі задоволення потреб чоловіків. Саме тому у незрілих жінок може скластися враження, що вони всю себе віддають відносинам, що витрачають на відносини дуже багато енергії, коли насправді роблять для їх благополуччя надзвичайно мало. Для них робота по розбудові відносин неприємна і змушена, вони вважають, що заслуговують набагато більшого просто так, що чоловік повинен «платити» їм своєю енергією вже за їхню присутність в його житті. Так само міркують повії.

Жіночна жінка отримує задоволення, коли витрачає енергію на задоволення потреб коханої людини. Саме тому в цілому у неї залишається ще багато енергії, вона завжди енергійна й життєрадісна.

Звичайно, бувають ситуації, в яких незрілі жінки дійсно хотіли б бути більш жіночними і ефективно задовольняти потреби партнера, але, на жаль, дуже часто вся енергія, що витрачається на це, проходить повз відносин, і енергетична рівновага не досягається. Так відбувається тому, що незрілі жінки витрачають багато енергії не на задоволення потреб партнера, а на те, що, на їхню думку або припущенням, потрібно відносинам і її партнеру.

Жіночні жінки чинять інакше, вони точно знають потреби свого чоловіка і вміють їх задовольняти, так вони витрачають дуже мало енергії і якісно задовольняють найважливіші потреби чоловіка. Для більш ефективного витрачання своєї енергії вони відстежують скільки затрачуваної ними енергії доходить до партнера. Для неї головне - не скільки енергії витратила вона, а скільки енергії отримав партнер під час задоволення його потреб. Жіночні жінки розуміють, що енергія, яка не доходить до партнера, ним просто не помічається і не враховується.

Біля кожних відносин є певний енергетичний рівень і, чим краще партнери задовольняють потреби одне одного, вкладають в одне одного енергії, тим вище цей рівень. А чим вище енергетичний рівень відносин, тим більше в них потенціалу, тим більше вірогідність того, що Успішні Відносини будуть побудовані.

У стосунках є свої правила гри, не дотримуючись яких, побудувати Успішні Відносини неможливо. Успішні Відносини - це складна система взаємовідносин, в якій все взаємопов’язане, і якщо партнери роблять щось не так, то постійно будуть зазнавати поразки.
Енергія жінки передається через Жіночну Поведінку

Бажання жінки задовольняти потреби чоловіка не має жодного сенсу без ефективної Жіночності Поведінки. Саме поведінка задовольняє потреби партнерів і визначає їх роль і внесок у відносини. Поведінка - сполучна ланка у відносинах, вона показує енергетику і якості людини, через неї передається енергія від однієї людини до іншої. З поведінки партнерів створюються Енергетичні Потоки між ними.

У Жіночної Поведінки основне значення має здатність жінки правильно відчувати і приймати свої Вроджені потреби, які закладені в кожному з нас з самого народження, а також здатність правильно їх реалізовувати. Незрілі жінки або помилково сприймають свої Вроджені потреби, або не можуть їх реалізовувати, що призводить до того, що Жіночна Поведінка у них практично відсутня.

Найгірше, коли жінкою неправильно, спотворено сприймаються власні Вроджені потреби. У цьому випадку проблема з’являється на самому глибокому рівні. Помилково сприймаючи свої Вроджені потреби, жінка реагує на них невротичною чином, вона може заперечувати всякий вплив на себе жодної з Уроджених потреб, болісно реагувати на Вроджені потреби чоловіків, може замість прийняття своїх Уроджених потреб відчувати себе нещасною, неповноцінною, відчувати почуття провини та багато іншого.

Але проблема з відсутністю Жіночної Поведінки не вирішується, навіть якщо Вроджені потреби сприймаються незрілою жінкою правильно. Незрілі жінки не бажають працювати для задоволення своїх Уроджених потреб, для їх реалізації на зовнішньому світі, вони намагаються задовольнити їх на халяву, шукають можливість заощадити свою енергію і побільше урвати енергії у партнера. Вони часто вважають себе надто жіночними і вимагають до себе великої уваги. Але отримати насолоду від відносин за такої власної поведінки неможливо. Не отримуючи задоволення від відносин, настає розчарування у чоловіках, в собі, а, може бути, і в житті в цілому.

У незрілих жінок між внутрішнім самовідчуттям і реальною дійсністю зазвичай велика прірва. Правильне сприйняття своєї Природи, своїх Уроджених потреб, відчуття себе Жіночною - це ще не Жіночність, це лише початок шляху до неї. Лише Жіночність, втілена в поведінці, цінується, відчувається, сприймається партнером. Жіночність - це Жіночна Поведінка Жінки.

Реалізація Уроджених потреб у поведінці - це найважливіший етап у відносинах. Важливо не тільки розвивати правильне самовідчуття, потрібно ще змінювати свою поведінку, реалізовувати в ній свої Вроджені потреби. Необхідно продумувати, передбачати кожну свою дію, кожне сказане слово. Тільки за допомогою продуманої поведінки можна якісно задовольнити не тільки свої Вроджені і Духовні потреби, а також потреби партнера.

Необхідно, щоб Жіночна поведінка стало сильнішою за поведінку, яка була властива колишньому життю і Сценарію Дитинства. Потрібно чітко уявляти собі, як прекрасне життя, в якій поведінка є віддзеркаленням Істинних Потреб Людини.

Якщо жінка не доб’ється довіри до Жіночної Поведінки, не досягне переваг, які насправді вона дає, то Жіночність виявиться для неї невигідною, нелюбимою, такою, що не приносить задоволення.

Жіночна Поведінка - джерело чоловічої доброти, турботи і розуміння

Хоч би який найбільш уважний і турботливий Мужній чоловік не зможе довго залишатися таким по відношенню до жінки, якщо поведінка його жінки недостатньо Жіночна, якщо жінка не проявляє в достатній мірі Жіночі Якості.

У Мужніх чоловіків немає такого джерела енергії, яке могло би довго живити в ньому якості, які властиві, в першу чергу, жінкам. Чоловік може довго проявляти не властиві йому від Природи якості, тільки спочатку накопичуючи їх, а потім віддаючи. Тобто ту турботу, ніжність і розуміння, яку жінка хоче довго отримувати від чоловіка, вона повинна сама вкладати в чоловіка.

Чоловік, звичайно, може проявляти якісь якості штучно, за допомогою своєї волі, трансформуючи енергію, що призначена для інших його якостей, але штучний прояв не наданих Природою якостей не може тривати надто довго. Штучний прояв якостей чоловіком - це певного роду кредит, що дається жінці, за який повинна слідувати розплата. У будь-якому випадку, піклуватися, підтримувати, бути добрим, без прояву в достатній мірі цих якостей з боку жінки, нормальний чоловік буде до певного часу.

Коли жінка вкладає у відносини, в свого чоловіка свою жіночу енергію, свою Жіночність, відносини перетворюються, вони наповнюються взаєморозумінням, ніжністю, спокоєм, а потім і Коханням. Чоловік від таких стосунків сам заряджається Жіночою Енергією, стає більш уважним, ніжним, турботливим.

Якщо жінка не вкладає у відносини свою Жіночність, то починаються конфлікти. Чоловік в таких відносинах стає незадоволеним, невдоволеним, невпевненим, агресивним і грубим. Чоловік може нескінченно битися, як муха об скло, для того щоб зробити такі відносини краще, але все одно опиниться в програші, якщо жінка не бажає трудитися для будівництва відносин.

Жіночність важливіша за ситуативні та егоїстичні зиски

Основна загроза для Жіночності жінок - це егоїстичні ситуативні зиски. Поводитися егоїстично, агресивно в якій-небудь ситуації набагато простіше і вигідніше, з точки зору витрат своєї енергії, але, діючи таким чином, жінка багато чого безповоротно втрачає в довгостроковому плані. Для Жіночних Жінок найважливіші довгострокові зиски - це Коханий Чоловік і Успішні Відносини з ним.

Жіночна Поведінка можлива, коли жінка діє виходячи зі своїх довгострокових цілей, з бажання побудувати Успішні Відносини. Жіночна жінка спокійно «програє» сутички, тобто відмовляється від короткострокових зисків, щоб виграти «війну», тобто побудувати Успішні Гармонійні Відносини. Така поведінка вимагає від жінки глибокого розуміння своєї ролі у відносинах, розуміння свого впливу на них. Кращий результат має м’яка, спокійна і врівноважена Жіночна Поведінка. Так Жіночні жінки домагаються вражаючих результатів.

Незрілі жінки шукають зручних партнерів, хочуть отримати все відразу, негайно. А що можна отримати негайно без власного розвитку, без вкладення сил, без будівництва відносин, без глибоких почуттів? Тільки пристрасть і емоції, а так само гроші та матеріальні цінності.

Незрілі жінки відштовхуються у відносинах виключно від власних інтересів. У них відсутня відкритість чоловікові, відсутнє розуміння і прийняття його потреб. Прагнучи задовольнити свої потреби, незрілі жінки протиставляють себе чоловікові, поводяться з чоловіком грубо, агресивно, цинічно, егоїстично, намагаються ним маніпулювати.

У короткостроковому плані скандали, крики, вимоги, докори незрілих жінок можуть принести їм деякі «результати», але в довгостроковому плані чоловік віддалитися від такої жінки, перестане нею захоплюватися, доглядати і турбуватися.

Незрілі жінки оцінюють відносини виключно по тому, як вони себе в цих відносинах відчувають, чим їм краще у відносинах, тим краще для них самі відносини, але якщо їм дискомфортно, то це означає тільки одне, - що відносини погані. На відміну від Жіночних Жінок, незрілим жінкам за великим рахунком начхати, як себе почуває у відносинах партнер.

Для Жіночної жінки бути Жіночною важливіше за жоден із ситуативних зисків, для неї немає нічого важливішого, ніж потреба в успішних відносин. Жіночні жінки думають не тільки про те, як найкраще задовольнити свої Справжні потреби, але і про те, як поліпшити всю систему взаємин з партнером в цілому.

Жіночність дає жінці в довгостроковому плані набагато більше, ніж будь-яка нежіночна поведінка. Жіночна жінка бачить душу чоловіка, їй цікавий його внутрішній світ, який насправді не відкривається просто так. Вона не шукає зиску і легких шляхів, вона хоче, щоб її чоловік був сильним, упевненим, енергійним, вона підтримує його і підсвідомо довіряє йому. Вона вірить, що він все зробить для свого й її благополуччя.

Жіночні жінки прагнуть до того, щоб чоловік відчував у відносинах не тільки позитивні емоції, а ще й глибокі сильні почуття, що свідчить про розвиток духовних потреб і глибоких почуттів у самих жінок.
Досягнення Успішних Відносин, а не очікування їх

Немає нічого гіршого, коли жінка хоче побудувати Успішні Відносини, але ніяк не змінюється і нічого не робить для їх будівництва. Чоловік цінує результат, тобто Жіночну Поведінку жінки, її дії, спрямовані на створення міцних відносин. Просто висловлене, але не виконуване бажання мати Успішні Відносини сприймається чоловіком, як слабкість і недієздатність.

Незрілі жінки домагаються багато чого в своєму житті, роблять кар’єру, багатіють, але от найбільш важливе й цінне вони не реалізують. Вони люблять піднімати проблеми, ставити завдання, висловлювати бажання, але абсолютно не здатні реалізовувати свою Жіночність і створювати з чоловіком Успішні Відносини.

Дуже часто незрілі жінки вибудовують стосунки з чоловіком за принципом я - жінка, тому ти мені повинен, плюс до цього я ще не квола особистість, і тому ти мені винен ще більше. І навіть якщо вони не говорять про це вголос, вони себе відчувають саме так. У незрілих жінок поганий контакт з Природою, тому вони не отримують від неї енергію в достатній мірі. Брак енергії вони намагаються компенсувати за рахунок енергії чоловіків, для чого маніпулюють і обкрадають їх.

Почуття благополучного чоловіка до жінки - це те, чого треба досягти. Жіночні жінки так і роблять, вони не чекають і не вимагають хорошого ставлення з боку чоловіка, а домагаються його. Для створення Успішних Відносин Жіночна жінка вкладає у відносини не менше енергії, ніж чоловік.

Коли Жіночна жінка хоче «відчути себе Жінкою», відчувати відповідне до себе ставлення, то просто стає ще більш Жіночною, вкладаючи в це свою енергію, працюючи над собою, а не вимагає, не вередує, не шантажує, не маніпулює, як це роблять незрілі жінки, руйнуючи тим самим наявні відносини, забираючи у відносин енергію.

Насправді чоловіку від жінки потрібно не так вже й багато, але, не знаючи чоловіка, незрілі жінки не будують відносини, а тільки псують їх. Вони все ускладнюють там, де все набагато простіше, і спрощують там, де потрібна їхня увага, енергія, розуміння і підтримка. У незрілих жінок є сформований стереотипний і хибний погляд на чоловіків, який має мало спільного з дійсністю.

Жіночна жінка намагається давати партнеру не тільки те, що йому явно потрібно, але ще і те, що йому може знадобитися, вона намагається вивчати і передбачати його потреби. У цьому полягає розвиток відносин.

Незрілі жінки надто люблять говорити про свої потреби так, як ніби загадують бажання Квітці-Семицвітці. Жіночні ж жінки задоволення своїх потреб продумують заздалегідь, до дрібниць. Вони ретельно обдумують, як задовольняти їх найкращим чином. «Продаючи» чоловікові свої потреби, Жіночні жінки заздалегідь обмірковують, як саме він може зробити «покупку» цих потреб, вони підказують і пояснюють чоловікові, як це зробити, яка поведінка призведе до потрібного результату.

Жіночність дає енергію жінці, а не відбирає її

Дуже часто можна бачити, як жінка вкладає у відносини дуже багато енергії, намагається зробити їх краще, але нічого не вдається. Справа в тому, що відносини це територія чужа, незвідана для незрілих жінок, вони мандрують цією територією, як сліпі кошенята, знову і знову нариваючись на неприємності. Незрілі жінки концентруються на своїх хибних поглядах на відносини і наполегливо роблять те, що відносинам насправді не потрібно. Тому навіть якщо у незрілої жінки є величезна кількість енергії, вся вона буде витрачена неефективно.

Незрілі жінки дуже часто роблять для себе орієнтиром благополучності шлюб і народження дітей, коли насправді це найбільш примітивне і формальне, до чого можна прагнути. Не будуючи міцних гармонійних стосунків з чоловіком, вони лише множать нещасних чоловіків і дітей. За їхню недалекоглядність і егоцентричність розплачується все оточення, але в першу чергу - найбільш близькі.

Основна причина невдач жінок є брак цієї Жіночності. Без Жіночності неможливо якісне задоволення ні своїх потреб, ні потреб партнера, а, отже, - неможливе створення міцних стосунків. Навіть коли незрілі жінки в точності повторюють те, що роблять Жіночні жінки, це не приносить позитивного результату. Марна витрата енергії незрілими жінками призводить до ще більшого погіршення відносин, звинувачення партнера в невдячності, у відсутності ініціативи і тому подібному.

Відносини просто не можуть залишатися колишніми і сталими, якщо жінка дійсно проявляє Жіночну Поведінку. Вроджені потреби і справжня Жіночність привносять в життя жінки енергію, але ніяк не віднімають її. Коли в жінці є постійне джерело енергії - Жіночність, енергії завжди достатньо для будівництва Успішних Відносин.

Жіночній Жінці вкладення енергії в стосунки дається набагато легше, ніж будь-які витрати у відносинах незрілих жінок. Справжня Жіночна Поведінка не вимотує жінку, енергетично не виснажує її. У цьому випадку жінка, віддаючи енергію, дуже скоро отримує віддачу від вкладеної енергії. Чоловік намагається підживлювати Жіночність Жінки своєю енергією, повертати їй енергію з відсотками, так як жінка витрачає її дуже ефективно і теж повертає сповна.

Істинна Жіночність працює на жінку, а не жінка на неї. Жіночним жінкам не доводиться віддавати енергію для того, щоб виглядати жіночно, в них вже достатньо Жіночності, тому вони зосереджені на будівництві Успішних Відносин. Жіночні жінки не тільки генерують свою енергію, але і примножують ту енергію, яку отримують від партнера.

Жіночність - це як їзда на велосипеді, якщо вмієш добре кататися і це приносить тобі задоволення, то будеш їздити на велосипеді якомога більше. Це економить енергію і дає масу переваг в порівнянні з пішоходами. Жіночна жінка отримує від Жіночності не тільки задоволення, але і зиск від її реалізації, так само, як і велосипедист від їзди на велосипеді.

У справі реалізації власної Жіночності жінці потрібно орієнтуватися, в першу чергу, на свої зиски, на свої придбання. Жіночність - це не благодійність для самої себе чи оточуючих, це спосіб життя, поведінка, яка дає жінці багато переваг.

Якщо Жіночність не приносить задоволення і користь для відносин, то значить Жіночної Поведінки, а, отже, і Жіночності поки просто немає. Відмовки незрілих жінок, що вони могли б їздити на велосипеді, якщо б захотіли. або що їм не дають велосипед і тому подібні - смішні. Поки незріла жінка дошкандибає до дачі пішки, всі гості порозбігаються, а сама вона буде вимотав і розчарована.

Висновок

Реалізація Жіночності - це один із способів, яким може скористатися жінка, щоб врятувати найбезнадійніші відносини, подолати негативний вплив свого Сценарію Дитинства.

Жіночність - це єдина справжня розкіш, яка може бути у жінки. На відміну від Жіночності, жінці не належать навіть власні діти.

Існуючі Закони Природи обдурити неможливо. Тільки Жіночна жінка зможе побудувати Успішні Відносини з чоловіком. Жіночна жінка привертає до себе гідного чоловіка, з нею він вибудовує Гармонійну Систему Взаємовідносин.

Шановні читачі даної статті. Якщо ви коли-небудь зустрінете жінку, яка прагне до Жіночності, будь ласка, підтримайте її! Зріла, мудра, поважаюча себе Жіночність безмежно важлива для нас, для нашого суспільства. Упевнений, що Жіночність може, якщо і не врятувати світ, то істотно його поліпшити.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.