Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Мистецтво флірту. Чим воно корисне в житті?

Психологія та стосунки 17786 переглядів

Опубліковано - 28.09.2012 | Всі публікації | Версія для друку

Мистецтво флірту. Чим воно корисне в житті?
Сексуальність і вміння фліртувати наділяє вас особливими виграшними чеснотами перед тими, хто таким даром не володіє.

Умілий тонкий флірт відкриває перед вами багато дверей, зводить вас у ранг популярних і затребуваних особистостей, надає вашому іміджу вишуканий шарм і бажання поспілкуватися з вами ближче.

Деякі жінки воістину наділені таким талантом вищими силами. Вони немов фліртують з усім навколо, з самим життям, з цілим Всесвітом. І слід зазначити, що світ за Законом тяжіння відповідає їм такою самою ласкою, ніжністю безліччю подарунків і особливим, прямо якимось казковим везінням. Часом навіть здається, що для таких жінок флірт - це єдина притаманна їм форма спілкування. Інша їм не знайома. І вони цілком щиро дивуються, коли їх звинувачують у тому. Адже жодного романтичного або сексуального підґрунтя в їхній поведінці було. Тільки щире і радісне спілкування. Здавалося б, все природно і нешкідливо. Але така чарівна і навіть дитяча безпосередність здатна гори звернути. Тому й викликає нарікання у скривджених і самотніх.

Від природи ми всі народжені з умінням фліртувати, привертати до себе увагу своєю здатність подобатися оточенню. У ранньому дитинстві всім нам притаманне фліртуюча поведінка: ми абсолютно сміливо зазираємо в очі людині, яка нам сподобалась, особливо якщо це представник протилежної статі, і широко йому посміхаємося, закликаючи до себе своєю природною відвертістю без помилкових масок і оцінок.

Коли дітлахи таким чином виокремлюють предмет своїх симпатій, яких зазвичай безліч через чинність відкритості світу, дорослі відповідають на це розчуленням і схваленням. Воно й зрозуміло. Хто ж відмовиться від такого прояву уваги на свою адресу? Однак позитивні оцінки з плином часу поступово сходять нанівець, як тільки дитина трохи підросте.

Над шестирічною кокеткою старші вже сміються. А пізніше і зовсім схильні розцінювати подібне ставлення як невихованість, розв’язність і відкрито критикувати: «Як тобі не соромно?! Припини бісики оченятами пускати!» І вже, звичайно ж, вінцем такої деструктивної критики стає споконвічне «Ти ж дівчинка!..», з натяком на те, що хороша, в суспільному розумінні, дівчинка повинна бути скромною, недоступною і неприступною. Ось тому зазвичай вже в підлітковому віці наша здатність до флірту притупляється.

І все ж ця чарівна здатність все ще є в нас. І найщиріший радісний і всеосяжний флірт у нас вдається, коли наша внутрішня дівчинка «відкривається і виходить назовні». Коли ви їй це дозволяєте зробити, допомагаєте в цьому самі собі. У такі моменти ми стаємо справжніми, чистими, живими і природними. І ми набагато більше подобаємося оточенню.

Іміджмейкери і зовсім зводять таке вміння в ранг високого і рідкісного таланту. Поміркуйте самі, - коли раптом опиняєшся в променях уваги такої яскравої, сяючої успіхом, упевненої в собі особистості, улюбленця долі, привабливого щасливчика, - а саме так ми сприймаємо таких людей, - то відчуваєш себе особливо добре. Власна значимість збільшується, спина розпрямляється і вже здається, що висока оцінка цієї людини сотворила з вами справжнє перетворення. Уявляєте собі, що буде відчувати цікавий для вас чоловік у вашому товаристві, коли ви почнете поводитися таким чином? Ми обожнюємо знаходитися в товаристві таких людей. Ми підносимо їх, робимо своїми героями і прагнемо бути схожим на них.

Така сила флірту. Непереборна сила людської чарівності, шарму, щирої уваги та інтересу. Абсолютно всі хочуть бути коханими. І в цьому відношенні здатність фліртувати дарує вам незбагненну емоційну владу над оточуючими.

Перед нею не встоять ні чоловіки, ні жінки. Всі віки і соціальні щаблі підвладні досвідченому майстру флірту. Цьому можна навчитися. І сьогодні є навіть спеціальні «уроки фліртаніки», на яких ви можете навчитися цим навичкам. Трохи тренування, і у вас все почне виходити відмінно. Не вдаючись у тонкі подробиці, я пропоную вам найголовніші та дієві правила флірту. По суті, їх всього три:

Перше. Поганих людей не буває. Є, звичайно, ті, хто не потрапляє в зону вашого особистого спілкування. Однак і в них ви можете знайти позитивні, симпатичні вам риси. Намагайтеся знаходити їх при кожному спілкуванні з людиною. При кожній зустрічі.

Друге. Завжди відшукуйте ці позитивні риси та говоріть про них людям прямо і щиро, навіть якщо це ваша перша зустріч. Дивіться при цьому в очі, посміхайтеся, випромінюйте радість від спілкування з людиною. Не соромтеся, будьте легкі і розслаблені. Ну хіба вам важко зробити комплімент приємній людині? Не втрачайте жодного шансу, який повернеться до вас коштовністю.

Третє. Під час розмови з людиною будьте чесно зацікавлені його персоною, його життям і його інтересами. Проявляйте доброзичливість і відкритість. Оцінюйте людину високо. Така поведінка творить справжні дива з вашою власною самооцінкою. Перевірено.

Щира доброзичливість відчувається завжди. Тому не позбавляйте себе такої радості. До того ж ви будете вигідно відрізнятися від інших своєю чистотою і радісною силою. Ви знайдете свій загадковий магнетизм і привабливість для навколишніх.

На питання - фліртувати чи ні, я відповім: звичайно ж, фліртувати! Фліртуйте з чоловіками на побаченні і не тільки. Фліртуйте з жінками, з якими ви спілкуєтеся через ділові питанння, з обов’язку служби, з вашими друзями або з тими, з ким спілкуєтеся вимушено. Умілий флірт з усіма і вся здатний просунути вас не тільки до мети кохання, але і допомогти вам в інших ваших задумках.

Фліртуйте! Але тільки так, щоб від самого процесу отримувати справжнє задоволення. Тільки так спрацює! Звичайно ж, будьте тактовні і знайте міру. Не створюйте двозначні ситуації та конфлікти. Пам’ятайте, це насправді дуже сильний інструмент людського спілкування. Використовуйте його мудро.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.