Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


10 заповідей взаємин з чоловіками для Справжньої Жінки

Психологія та стосунки 57896 переглядів

Опубліковано - 17.10.2012 | Всі публікації | Версія для друку

10 заповідей взаємин з чоловіками для Справжньої Жінки
Заповідь — це не порада, не рецепт, якому треба слідувати неухильно. Заповідь — це відображення закону, який існує в житті незалежно від того, знайомі ви з ним чи ні. Ви можете жити в резонансі з ним, тоді він працює. А можете жити в дисонансі, тоді він працює у когось іншого.

Справжня Жінка приваблює чоловіків своїм внутрішнім станом — в першу чергу. Зовнішність, розум, вік, соціальний стан, якості характеру — все це, по суті, глибоко вторинне. Стан, що приваблює чоловіків — це твоя насолода собою і своїм життям. Насолоджуватися собою — це непросте мистецтво, але, освоївши його, ти стаєш сильнішим магнітом.

Кохання до чоловіка починається з любові до себе. Звичайно ж ми думаємо навпаки: «Коли хтось мене покохає, тоді і я покохаю себе». Але до тих пір, поки у Жінки не трапиться роман з самою собою, кожен чоловік буде для неї всього лише психотерапевтом, який намагатиметься вилікувати її від неприйняття самої себе і страху залишитися самотньою. Істинна, глибока любов виникає із стану наповненості собою. Тоді любов до чоловіка народиться в своєму вищому прояві — як дарування себе йому, а не як відчайдушна спроба бути комусь потрібною, щоб відчути власну повноцінність.

Чоловік любить не саму Жінку, а свій стан поруч з нею. СТАН. Жінка, яка створює у чоловіків особливий стан — мужності, завжди буде мати успіх і шанувальників. До цього особливого стану чоловік буде тягнутися, як до магніту. Справжня Жінка культивує в собі жіночність, щоб обдаровувати нею чоловіків (коханого, шанувальників, друзів, знайомих, просто перехожих). Тому Справжня Жінка — це зовсім не найкрасивіша, зовсім не найрозумніша і вже зовсім не найуспішніша в соціальному плані. Справжня Жінка дарує чоловікові не розум, не красу, не тіло, не успіхи, а стан Чоловіка.

Бажання кохати народжується всередині. Воно, як правило, не має ніякого стосунку до того, чи є гідні для цього об’єкти в оточенні Справжньої Жінки. Коли жінка думає, що «немає з кого вибирати» і що навколо неї немає чоловіків, гідних її кохання, це може говорити про те, що вона поки що не готова кохати. Вона хоче чогось іншого. Вона, можливо, боїться кохати. І ті «негідні» чоловіки, які є навколо, тільки відображають її внутрішній стан. Щойно жінка дозріває до істинного глибокого кохання, питання «гідний-не гідний» перестає мати першорядний характер.

Щедрість Жінки на любов притягує до неї любов. Якщо жінка хоче бути коханою, вона повинна вміти насичувати любов’ю все, з чим стикається. Дарувати її, насолоджуватися нею, проявляти її, думати і говорити про неї. Любов повинна бути вдихом і видихом, а не тільки вдихом. Якщо ви видихаєте любов, вона знайде тебе природним чином.

Чоловіки — це Боги. Будь-який чоловік — Бог. Саме так. Якщо він не справляє на вас враження Бога, значить, ви «дивитеся очима» критичного розуму. Бог може проступати в ньому тільки на один відсоток. У його житті ще не зустрілася така Жінка, яка вдихнула б у нього віру в себе. Справжня Жінка бачить в чоловіках Богів. Справжня Жінка не конкурує з чоловіками і не доводить їм своєї досконалості. Вона їх не переробляє і не виховує. Вона бачить все краще, що є в кожному з них. Справжня Жінка любить, цінує і поважає чоловіків ВЗАГАЛІ, як клас. Така позиція створює в її житті простір для цікавих і гідних чоловіків.

Щоб зачаровувати чоловіків, Жінка сама повинна бути зачарована. Якщо Жінка хоче надихати чоловіків — вона повинна сама перебувати в стані натхнення. Якщо жінка хоче запалювати їх, вона сама повинна бути маленьким полум’ям. «Зачарованість» Жінки — це її закоханість в Життя, в свої маленькі таємниці, романтичність і загадковість. Байдуже, чим Жінка зачарована. «Зачарованість» створює внутрішній світ, який неможливо не відчути.

Поруч з Справжньою Жінкою завжди є місце подвигу. Вона його створює. Жінка збуджує в чоловікові бажання проявити себе сильним, не нав’язуючи йому обов’язки «ти повинен», але м’яко запрошуючи в казку «Герой і Принцеса». Вона створює ілюзію зворушливої беззахисності і ранимості, пробуджуючи в чоловікові бажання для здійснення вчинків, результатом яких будуть її захоплені очі і захоплення ним. Справжня Жінка готує чоловіка до скоєння вчинків поступово і непомітно, нічого для цього не роблячи, просто перебуваючи в образі ніжної, тендітної панночки.

Справжня Жінка не бере участь у феміністичних жіночих клубах. Справжня Жінка не буде робити узагальнень типу «Всі вони ...». Вона знає, що всі чоловіки — різні. Кожна жінка створює свій Всесвіт, і її оточують ті чоловіки, яких вона залучає в своє життя. Вона не буде роздмухувати вогнище міжстатевої війни і впиватися недосконалістю світобудови. Розмовляючи з подругами про свого чоловіка, вона не робитиме акцент на його недоліках, критикувати і знецінювати, виставляючи його негідником.

Справжня Жінка навіть неприємні речі вміє говорити коректно і доброзичливо. Вона говорить їх чоловікам так, що це не принижує їх, а підштовхує до зміни на краще. Це велике жіноче мистецтво — бути доброзичливою навіть тоді, коли треба сказати про недоліки і помилки. Важливо не те, що говорить Жінка, а те, як вона це говорить. Вона каже, зберігаючи почуття власної гідності і гідності того, кому вона це говорить. Вона знає, що навіть критику можна подати так, що вона надихатиме на подвиг. Однак вона завжди залишає чоловікові можливість вибору — змінюватися чи ні.

Переклад українською - Володимир Ант

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Реклама на порталі
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.