Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Що потрібно для того, щоб розпочати відносини? Поради для жінок

Психологія та стосунки 19173 перегляди

Опубліковано - 24.03.2013 | Всі публікації | Версія для друку

Що потрібно для того, щоб розпочати відносини? Поради для жінок
Напевно кожен з нас ловив себе на думці, що не вистачає доброго чарівника, який прийде і вирішить усі наші проблеми - матеріальні, моральні та екзистенціальні (потрібне додати).

Так як в чарівників ми не віримо з часів розчарування у всемогутності Діда Мороза, то його роль в наших мріях з успіхом грає прекрасний принц на білому коні (його численні варіації у вигляді процвітаючого бізнесмена, локальної знаменитості або просто справжнього чоловіка, який може вбити в стіну цвях, посадити дерево, і так далі - про сина та інші супутні бонуси).

Отже, прибувши одного разу, чарівник зробить для нас, таких прекрасних і сумних, все: купить шубу, обручку і чоботи, розкрутить на телебаченні, наб’є холодильник делікатесами, вкрутить лампочки в комірчині, а заодно і в під’їзді, розпочне ремонт в квартирі, відвезе на Мальдіви, буде утримувати, носити на руках, сподобається мамі, стане викликати заздрість подруг і так далі до нескінченності - кому чого в житті не вистачає.

Свій чималий внесок у цю ілюзію щастя ззовні привнесли численні сюжети про Попелюшку і всяке подібне марення (окреме питання - кому це треба, - така пропаганда жіночої безпорадності?), яке дає надію всім, у кого щось в житті не до ладу.

А поки принца немає, ми чомусь сидимо фрустровані, розчаровані та злі - не в силах самостійно влітку з’їздити в Крим чи за місто на вихідні, пофарбувати підвіконня або переклеїти шпалери, не кажучи вже про те, щоб знайти собі нову роботу, хобі або коло спілкування. Хоча це так просто - замість того, щоб розмірковувати про несправедливість світу, взяти себе в руки і зайнятися хоча б вивченням англійської (або есперанто, якщо англійська - ваш коник).

Не сперечаюсь, таке - «жила-була собі дівчина, спала на землі і розмовляла з метеликами, поки не прибув юний яхтсмен з червоними вітрилами, подарував діамант розміром з голубине яйце і відвіз в навколосвітню подорож», - в житті теж трапляється.

Але рівно з такою ж вірогідністю трапляються і великі виграші в лотереї, спадщина у формі «сталінок» в центрі міста, що раптово звалилася, скарби й удача в грі в рулетку.

Можливо, і вам пощастить! І до вас прилетить раптом чарівник у блакитному вертольоті й безкоштовно покаже кіно.

Однак якщо ви сумні, перебуваєте в постійній депресії і невлаштованості, то мало знайдеться бажаючих до своїх проблем додати ще й ваші. А ті бажаючі, які все-таки знайдуться, будуть вельми підозрілі у своєму активному прагненні сприяти вам (і раз вже червоною ниткою проходить тема казок, то давайте згадаємо і про Синю бороду, - ото вже був великий шанувальник бідних дівчат!).

Звичайно, шлюб досі часто відіграє роль соціального ліфта, який виносить жінок (та й чоловіків) на певний новий рівень. Але, на жаль, безліч людей марно витрачають зусилля на те, щоб знайти собі відповідного їхнім завищеним очікуванням партнера, - замість того, щоб спрямувати сили на себе і свій розвиток.

А тепер я відкрию головний секрет. Щойно ви займетеся собою - своєю особистістю, зовнішністю, житлом - щоб наповнити своє життя і зробити його максимально цікавим і насиченим, - то тут же з’явиться хтось, хто захоче розділити ваше затишне радісне життя, влитися в нього і стати його частиною.

Навіть без всяких містичних нагромаджень нові хобі, інтереси та захоплення, як правило, розширюють коло спілкування - і разом з ним діапазон нових цікавих знайомств. Тільки не повторюйте помилки багатьох дівчат, які йдуть до тренажерної зали або на мототрек саме з метою заарканити чоловіка, - останні далеко не йолопи і цілком віддають собі звіт, чи щиро дівчина цікавиться спортом або просто прийшла в місце найбільшої концентрації кандидатів в чоловіки. У будь-якому випадку ці спроби виглядають жалюгідно - навіть якщо можуть увінчатися успіхом.

Звичайно, коли ви сповнені енергії і живете цікавим життям, є й інша небезпека, - що знайдеться чоловік, який буде намагатися вирішити свої проблеми, використовуючи вас і ваші ресурси. Але це тема для окремого дослідження, будемо вважати, що ви пильні, і це вас не зачепить.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.