Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Спрощення життя, 10 чудових порад

Психологія та стосунки 20618 переглядів

Опубліковано - 22.07.2013 | Всі публікації | Версія для друку

Спрощення життя, 10 чудових порад
Ці десять порад допоможуть вам спростити ваше життя і зменшити вплив перешкод, які стоять між вами і вашою мрією. Включіть їх у своє життя і подивіться, чи допоможуть вони вам почувати себе краще. Просто спробуйте і подивіться, що зміниться!

1. Очистіть свій мозок

Якщо ви відчуваєте перевантаженість і стрес, ви повинні звільнити свій мозок від вашого внутрішнього списку справ та іншого емоційного багажу. Звільніться від усіх думок про те, що вам потрібно зробити, що ви ще не зробили і всіх тих почуттів, які виходять з цього. Ваша мета очистити свою голову. Звільнити її для того, щоб приступити до планування та прийняття заходів з більшою ясністю і меншим негативом.

2. Позбавтеся від впливу вампірів

Позбавтеся від тих відносин, які смокчуть з вас енергію. Якщо це члени вашої родини, зустрічей з якими ви уникнути не можете, прийміть заходи з обмеження часу, який ви проводите з ними.

Будьте чесні в оцінці. Хто допомагає вам, а хто тягне вниз? Хто з’їдає ваш час і нічого не дає натомість? Хто змушує вас почувати себе добре, підтримує вас, а хто тримає вас в напрузі? Будь-хто, хто додає цінність вашого життя нехай залишиться, інші - нехай йдуть.

3. Слухайте своє серце

Відпускаючи минуле і давні відносини, ви можете звільнитися від емоційного багажу, який обтяжує ваше серце і дух. Пробачте і забудьте. Відпустіть. Подумки поговоріть з людиною з минулого, або напишіть лист, який ви ніколи не відправите, так ви спростите позбавлення від його впливу. Ви не зможете рухатися далі, якщо ви застрягли в минулому. Задумайтеся, чому ви продовжуєте позбавляти себе майбутнього, живучи в минулому? Минуле минуло, вам потрібно будувати своє майбутнє!

4. Очистіть будинок

Велику справу для спрощення життя ви можете зробити, привівши до ладу ваш фізичний простір. Почніть з однієї невеликої території, як то - кухонний стіл або ваш особистий стіл, та одразу наведіть там порядок. Сфокусуйте свою енергію на одному просторі, не думайте про безлад в гаражі або шафі в спальній кімнаті.

Якщо необхідно, зробіть невеликі пам’ятки, які можуть спонукати вас до захисту свого будинку від майбутнього безладу. Важливо розробити систему або організацію вжиття заходів для запобігання безладу, який надходить у ваш будинок. Пам’ятайте, зовнішній порядок стає відображенням порядку внутрішнього, і навпаки.

5. Оздоровіть своє тіло

Позбуваючись безладу у вашому будинку, зверніть увагу і на себе. На ваше харчування та звички, усуньте небажані моменти. Поряд з обмеженням кофеїну, цукру, алкоголю та тютюнових виробів ви повинні навчитися правильному харчуванню та позбутися всього того, що шкодить вашому здоров’ю.

Крім того, непогано було б оновити зовнішній вигляд. Ви все ще маєте зачіску як колись у вісімдесятих або носите одяг, який пр идбали п’ять - десять років тому? Прийшов час для оновлення!

6. Позбавтеся від боргів

Припиніть імпульсивні покупки і почніть погашати вашу кредитну картку. Встановіть бюджет та почніть жити за коштами. Чи уявляєте ви, скільки вільного часу ви отримаєте, коли перестанете занадто піклуватися про гроші? Не буде більше витрати часу на оформлення кредитів і погашення боргів. Не буде більше телефонних дзвінків з кредиторами і юристами. Ви перестанете відчувати себе винними і знайдете більше свободи.

7. Спростіть свою мову

Говоріть чесно і прямо, з ввічливістю і добротою. Не використовуйте «скулящу» й апологетичну мову, питаючи за те, що ви хочете. Облиште використовувати жаргон і сленг. Ліквідуйте евфемізми і позбудьтеся спростувань.

Перестаньте використовувати нецензурні слова, ворожі зауваження. Позбавтеся від ідеї, що ви повинні висловлювати свою думку про все. Залиште свою думку про інших на узбіччі.

8. Навчіться говорити «ні»

Це було одним з перших слів, які ви колись дізналися. Так чому ж ви так важко використовуєте його зараз? Почніть використовувати його на свій розсуд. Це ваше життя, ваш час, ваші ресурси і ви маєте повне право використовувати їх так, як хочете ви самі. Перестаньте відчувати, що ви повинні пояснювати, виправдовуватися або обґрунтовувати ваше «ні».

9. Обмежте традиції

Традиції прекрасні, поки вони не починають керувати вашим життям. Якщо традиція втратила свій сенс і мету, вона стала пожирачем часу, позбудьтеся цієї традиції. Коли хто-небудь каже: «Але ми завжди робили так», з’ясуйте чому. Якщо це більше не має сенсу, без сорому відмовтеся від цієї традиції або змініть її.

10. Звільніть час для себе

Час дорогоцінний для більшості з нас. Прийміть рішення про те, що ви будете відводити час саме для себе постійно. Почніть з п’ятнадцяти хвилин на день, якщо це все, що ви можете для себе знайти. Закрийте двері, вимкніть телефон, позбудьтеся від усього, що вас може відволікати. Дуже важливо створити простір, де ви можете зосередитися тільки на собі. Медитуйте, пишіть щоденник або ж їжте яблуко, - робіть все що завгодно. Все, що ви хочете робити зі своїм особистим часом, робіть.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.