Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Я вас любив... Я був дебіл?

Психологія та стосунки 18013 переглядів

Опубліковано - 24.07.2013 | Всі публікації | Версія для друку

Я вас любив... Я був дебіл?
Щоразу, згадуючи ті або інші колишні відносини, сумніваєшся у своїй адекватності. Напевно, - це неприємне відчуття знайоме багатьом?

Здається, ще кілька місяців тому все було чудово. Світ бачився у винятково яскравих кольорах. І людина поруч з тобою поставала тільки в найкращому / правильному / гарному світлі. І недоліків у неї не було (або майже не було)... Але вони були такими дрібними, незначними і навіть десь приємними.

Але тут відбувається якась подія або низка подій, після яких ви - розлучаєтеся. І думка про цю саму «найпречудовішу» людину різко змінюється в протилежну сторону. Колись люблячі одне одного молоді люди стають ворогами, і кожному, хто готовий їх слухати, вони готові розповідати про те, який же колишній / колишня - жахлива людина.

Так чому люди так чинять?

Образа. Так-так. Величезна образа. Через несправедливість, що людина, якій ви так безмежно довіряли, зробила той чи інший крок, який послужив причиною для розставання. І щоб якось самореабілітуватися у власних очах, ви і принижуєте гідність тієї людини, з якою колись були такі щасливі.

Або відчуття зачепленого самолюбства. Можливо, ви й не кохали свого партнера, і не потрібен він вам був, але якось звиклися з думкою, що він весь час поруч, (звичка - річ потужна!). А тут він взяв і порвав з вами всілякі відносини, ніби і не образив, але все одно якось неприємно. Ворогами в цьому випадку ви не будете, але друзями теж точно не залишитеся. А при можливості ви теж можете згадати про те, який же все-таки ваш колишній партнер - негідник.

І йде така нескінченна низка взаємних звинувачень. Начебто, і зустрічаєшся ти з різними людьми, а поводяться вони якось однаково «по-свинськи». І чим більше зростає кількість перерваних відносин, тим більше накопичується невдоволення життям, людьми, що тебе оточують, та обставинами...

То може, справа зовсім і НЕ в них? (Ну не можуть же всі бути поганими!) Може, варто переглянути свою манеру поведінки, вчинки, які ви здійснювали, і те, як ви ставилися до близьких людей, що вас оточували?

Звичайно, у розриві відносин завжди винні двоє, але, постійно роблячи однакові вчинки, роблячи абсолютно одне і те ж, безглуздо чекати якогось протилежного результату!

Проаналізуй свої дії, спробуй змінитися, знайди нові захоплення. Досить себе жаліти!

Тільки тоді, коли ти сам будеш намагатися стати краще, ти помітиш, що і світ навколо тебе не так уже й поганий. І люди навколо стануть іншими, не такими, «як були раніше».

Може так вийти, що ти зрозумієш причини вчинків твоїх «колишніх» партнерів і постараєшся зробити так, щоб надалі з тобою не відбувалося таких неприємних речей.

Все в твоїх руках. Звичайно, ти можеш все життя лише нарікати на злодійку-долю, яка «посилає» тобі якихось не тих людей. А можеш почати діяти (працювати над собою, удосконалюватися) і самостійно будувати своє щастя.

Ніхто не говорить, що це легко та приємно. І вдасться напевно не з першого разу. Але, як відомо, ніщо хороше не дається з легкістю!

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Реклама на порталі
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.