Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Не жартуй з чоловіком: 11 образ, які складно пробачити навіть коханим жінкам

Психологія та стосунки 28408 переглядів

Опубліковано - 6.09.2013 | Всі публікації | Версія для друку

Не жартуй з чоловіком: 11 образ, які складно пробачити навіть коханим жінкам
Твій коханий може вважати себе дуже дотепним і веселим, він може постійно жартувати і підколювати, але, сам він не любить, коли сміються над ним. Тому, щоб не затьмарювати ваші стосунки, від деяких жартів краще відмовитися.

Не секрет, що чоловіки не дуже люблять жінок без почуття гумору, але потрібно вміти жартувати правильно. Не має значення, наскільки міцний ваш союз, наскільки сильно вам вдалося зріднитися і якої величини почуття гумору у твого обранця, є речі, на тему яких жартувати - табу.

Жінкам, як і чоловікам, хочеться здаватися дотепними і веселими. І часом вони переходять межі. Чи то через вроджену стервозність, чи то ще з якихось причин, але інколи так і хочеться сказати щось таке, чого говорити не слід. Вірніше, не так, - жінка намагається пожартувати, за її уявленням - цілком невинно і смішно, - навіть не підозрюючи, що висловлювання образило її супутника, а десь навіть принизило. Навіть якщо він посміхнувся у відповідь, це зовсім не означає, що йому було приємно чути від тебе певні речі, можливо навіть, твій жарт став причиною його зіпсованого настрою.

Образити словом - дуже легко, тим більше близьку людину, адже хто як не ти знаєш її слабкі сторони!

Звичайно, у кожного з нас є своя ахіллесова п’ята, але є топ жіночих жартів, які особливо дратують чоловіків. Подібні жарти порушують гармонію у ваших стосунках, тому що кожен чоловік хоче, щоб його жінка возвеличувала його гідності, а не навпаки.

Власне, подібні жарти з боку чоловіків на адресу коханих теж не покращать ваші взаємини, - тому ці поради будуть корисні і для них.

Тож над чим же краще не жартувати з коханим?

1. Не жартуй над його мріями

Ніколи! Якщо він довірив тобі свої бажання, фантазії, ідеї - значить, він дійсно вважає тебе близькою людиною. Ось мріє людина про політ у космосі, серйозно мріє. От і не заважай йому, не жартуй, не знущайся. Він же не для того з тобою поділився мріями, щоб ти над ним посміялася. Але якщо ти почнеш висміювати його мрії, він ніколи більше нічого тобі не довірить.

2. Не жартуй над його мамою

Мама - святе, тому критика, а тим більше жарти з подвійним підтекстом тут недоречні. Повір, він прекрасно знає про всі її вади, тому твої закиди не будуть для нього новиною. Але це - його мама, і він не дасть її в образу.

На цьому ґрунті розпалася не одна пара. Більшість панянок хоче, як би це сказати, перемогти своїх свекрух. Їм хочеться, щоб її коханий визнав, що мама - це другорядне, а от ти в його житті знаходишся на першому місці, ти для нього найголовніша і найкраща. І в своїй боротьбі багато жінок заходять все далі і далі, вони, висміюючи своїх «других» мам, немовби перевіряють своїх чоловіків. А чоловік, навіть якщо мама у нього залишилася далеко на задньому плані, не може внутрішньо змиритися з такою твоєю поведінкою. Якщо він тобі дозволить продовжувати, то просто перестане себе поважати. Тому не потрібно провокувати свого коханого, мир в сім’ї дорожчий, так що краще не чіпати його рідних.

3. Не жартуй над його зовнішністю

Він навряд чи покаже, що його зачіпають твої жарти над його пивним животом або лисіючою маківкою. Але він страждає. Так, чоловіки, може, не так стурбовані зовнішністю, як жінки, але вони теж хочуть виглядати привабливо, а головне - молодо. Не варто коханого бити по його самолюбству.

4. Жарти над його індивідуальними особливостями

Буває, люди розмовляють уві сні, або хропуть, або їм притаманне ще щось таке, що вони не можуть контролювати. Нерозумно жартувати про це, в даному випадку жарт може бути розцінений як відверта насмішка над його недоліками.
5. Жарти з натяком на шантаж

Це вміють робити багато жінок. «Милий, ось ти все на роботі затримуєшся, давай, так і продовжуй. У мене хоч час на коханців з’явився», «Ну, не буде, шуби, - не буде і борщу, і котлет, і сексу. Хахаха». А йому не смішно. Та це взагалі не смішно.

6. Не жартуй над його зарплатою

Буває, що жінка забувається і може в присутності сторонніх сказати, що, наприклад, не може собі купити он ті чоботи, тому що зарплати чоловіка вистачить тільки на каблук. Або може сказати, що «звичайно, мій Саша заробляє не так багато, як її Вадим...». Ці зауваження не просто дратують чоловіків, вони принижують його.

Ви думаєте, він не хоче заробляти більше? Хоче! Тільки не завжди в житті виходить так, як нам хочеться.

Він старається. Ти вважаєш, що погано старається? Так поговори з ним нормально, а от підколювати його не треба. «Ти мене на побачення запрошуєш? А, ну тоді я вдома поїм, а то твоєї зарплати не вистачить на пристойну вечерю».

Подібні речі, як ми зазначали, звучать принизливо. Для чоловіків - це болюча тема. Якщо він хоче і може, він буде заробляти більше, якщо ні - твої слова ситуацію не виправлять.

А якщо так склалося, що ти заробляєш більше, ніж твій чоловік, в жодному разі не варто жартувати на цю тему. Ніколи не натякай йому, що він у порівнянні з тобою - неповноцінний, інакше він може шукати розради на стороні.

7. Не жартуй над його хобі

Він як дитина збирає машинки або марки? Ну й чудово. Коли він буде показувати тобі свою колекцію, не варто реготати над тим, як серйозно він тобі розповідає про свої нові придбання. Врешті, подібні захопленя - це краще ніж проводити час за пляшкою з друзями.

8. Не смійся над його одягом

Так, чоловіки дуже образливі, ранимі й зворушливі, вони просто це не показують. Якщо ти будеш сміятися над футболкою, яку він вважає класною, чи старим светром, в якому йому зручно, йому буде неприємно.

9. Не смійся над його подарунками

Хвора тема. Чоловікам нелегко робити подарунки. Те, що їм подобається, у підсумку, виявляється безглуздою тратою грошей. Тому потім він так болісно реагує на твої зауваження з приводу подарованого ним халатика, який не підійшов тобі за розміром, або з приводу помади, яка не підходить тобі.

Ти не уявляєш, як довго і ретельно він їх вибирав, скільки грошей, часу і сил витратив, старався, обов’язково переживав, щоб подарунок підійшов, а тут знову конфуз. Не подобається? Поговори з ним про це потім, а краще, перед наступним святом розкажи, що б ти хотіла отримати. Він буде вдячний, що ти полегшиш йому завдання. Але якщо подарунок вже придбаний, не треба над ним реготати, - бо потім, після чергового жарту, ми дивуємося, чому це коханий перестав робити нам подарунки?

10. Не смійся над його сексуальними навичками

Тема сексу для чоловіків більш важлива, якщо не сказати священна, хлопці прислухаються до кожного зітхання партнерки, їм хочеться, щоб їх обраниця вважала їхнє інтимне життя найяскравішим і насиченим, навіть якщо це не завжди відповідає дійсності. Так що кепкувати у присутності свого чоловіка над цією темою категорично заборонено.

Він видає смішні звуки під час сексу? Забавно закочує очі?Він просто не знає, як поводитися в ліжку? Тобі здається, що немає нічого особливого в тому, що ти зауважила, що секс з ним триває 30 секунд? Допоможи, але не смійся. Саме через глузування з боку партнерки, багато чоловіків стають імпотентами або жононенависниками. Краще розлучися з ним, але не знущайся.

11. Ніколи не насміхайся над його почуттями

Це навіть не коментується... Навіть якщо це минулі почуття до його першого кохання.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.