Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Які вони - жінки? Інструкція для чоловіків

Психологія та стосунки 19938 переглядів

Опубліковано - 15.09.2013 | Всі публікації | Версія для друку

Всі ми, жінки, одним миром мазані, але такі різні...
Всі ми, жінки, одним миром мазані, але такі різні...
Всі ми, жінки, одним миром мазані, але такі різні...

Одні - ті, які в бігудях, виносять мозок чоловікові, а кому, вибачте, потрібен безмозгий чоловік? Ви не пробували поставити собі це питання? Адже навіть вам він вже не потрібен. Жінка, будь розсудлива! Залиш хоч одну звивину чоловікові. Вам ще з ним належить не одне поле перейти, а тут без мізків - ніяк, якщо інакше, то потягнете його на своїх тендітних плечах, а йти далеко. Можливо, хтось з жінок захоче залишити настільки важкий тягар на узбіччі. Вибір за вами. Особисто я - «за».

Інші - ах, так, бізнес-вумен, ну, ці серйозні, окрім як «пані» до них звертатися не можна. Вони це заслужили. Завжди підтягнуті, модні, зі свіжим make-up на фейсі, жорстокі, стервозні, тверезі розумом. Та чи так вже тверезі? Либонь, в голові сидить скалкою слабинка - і за невдале материнство, і продане за кар’єру кохання, і не подарований букет польових ромашок. Правда, все це ідеально прикрите гарною зачіскою і стильною оптикою. Ось стоїш ти зараз, бізнес-вумен, дивлячись у вікно, тримаючи погаслу сигарету в руках, і тече по щоці скупа сльоза, а за вікном дощ вторить тобі. Послухай, у тебе в сумочці є заповітний блокнот з телефонним номером старого самотнього друга. Зателефонуй йому! Прямо зараз. Він чекає на тебе. Ну, вибачте, якщо не так!

О боже, матусі! Як я вас люблю! Як ви милі і чарівні поручі із сопливими карапузами! А ваші майки з тонкими бретельками, м’яті джинси і стоптані мокасини. А волосся, що зализане в драний хвіст! Лапулечка! Материнство просто створене для вас, а ви для нього. Не ображайтеся! Всі жінки пройшли через це. З народженням дитини ми пробудили в собі святе материнське почуття. Відкрили в собі нову грань жінки. Людство знімає перед вами капелюха. Але пам’ятайте, панове присяжні, мами і тата, що діти народжуються і стають щасливі тільки від взаємного кохання чоловіка і жінки.

Фью! Жінка-стерво. Головне її завдання - реалізувати власні завдання. Вона вабить, інтригує, спопеляє, збуджує. Вона - грішниця, красуня, загадка, бестія, фурія, параноя. Вона - впевнена, незалежна, непередбачувана, егоїстична. Якщо вона з’являється у вашому житті, ви ціпенієте, хмелієте, одурманюєтеся, зомбуєтеся. А коли вона йде, вона викидає вас знекровленого, жалюгідного, повзаючого на колінах, нечленороздільно мукаючи, такого, що простягає руку слідом за нею... Але ні, вона вже далеко ...

Що тут у нас ще залишилося? Жінка-романтик. Ох, набудували ви ілюзорних замків, мадам, сам чорт заплутає в їхніх широченних коридорах. А що, власне, ви шукаєте в цих закутках? Якщо червоні вітрила, так це вам на море... Щастя? Плейбоя? Кохання? «Хорошу» роботу? Лотерейний квиток з великим виграшем? Думаю, в найближчому лабіринті ваших нездійснених «мрій» ви знайдете тільки чорта зі зламаною ногою. І якщо вже вас так притиснуло, то виходьте за нього заміж. Решта докладеться. А більше немає за кого! І лотерейний квиток протягом віднесло.

Ух, ти... Жінка-фітнес. У неї - фітнес-подруги. Фітнес-режим дня. Вона живе у ритмі раз-два-три. Вона красива, з рельєфними боками, пружними виступами там, де треба, але душа-фітнес... Всі її чоловіки вже можуть жити без неї, але не можуть без фітнесу. Вона привчила їх вживати в їжу фітнес-корм, запиваючи його фітнес-коктейлем. У неї в голові немає місця для бухгалтерської звітності. У неї в голові новинки спортінвентаря і «новенький», - чергова жертва, - «собачка Павлова». І не дай бог, вас, чоловік, захопить, пам’ятайте, - зворотної дороги немає. І ваш картатий плед так і буде самотньо похмуро лежати на дивані, чекаючи свого господаря. Фітнес - стиль життя.

Гм, жінка-читачка. Пробачте, можна поцікавитися, що ви читаєте? Пауло Коельо «Валькірії». Та ви на гребені читацької хвилі! Жінка, до вас страшно підійти. Ви прагнете до самовдосконалення та духовної гармонії? Бравіссімо! Може, закриєте файл і знімете товсту оправу окуляр. І не треба дивитися на світ посоловілими від монітора очима. Як?! У вас ще не дочитана з позаторішнього року «Самотність в мережі» Януша Вишневського?! Так не дочитуйте! Жінка, а не пішли б ви до школи танцю фламенко. Тут вам і свобода, і любов, і пристрасть, і експресія, і безліч смішних і сумних дрібниць. Але вже по-справжньому, вже з вами і вашими нервами. Ви все ж подумайте над цією пропозицією!

Ага! Жінка-істеричка. Що ти кричиш, витріщивши очі? Мужчина, дайте їй ляпаса! Далі? Молодець! Ну що, заспокоїлася? Послухай, обстрижи свої кігтики-шкрябунці, витри розмазану по обличчю туш і причеши фарбований блонд. Некрасиво. Та ти подивися, у тебе все є: сім’я, діти, квартирка, чоловік з тачкою, хоч якась робота, батьки живі-здорові, навіть закоханий в тебе «сисадмін» з сусіднього департаменту, який молодший тебе на сім років. Ще кричиш? Мужчина, налийте їй коньячку! Випий і заспокойся. Випила? А тепер поплач...

Ось вона, - жінка-дружина! Мрія директора хлібозаводу. Ммм, який у вас наваристий борщик, а які варенички, а яка приємна знемога в шлунку від ваших свинячих котлет. Боже, накрохмалені скатертини! А ваші дітки! Скільки їх ...раз, два, три, чотири ...чудесні хлоп’ята, пухкенькі. А ви й самі схожі на рум’яну ватрушечку. Ваш чоловік з лисою голівонькою... такий еротичний. Тільки не забудьте поцілувати його в чоло, коли він понесе свій товстий живіт на роботу.

Хто це? Жінка-аристократка. Тссс... вона млосно прикрила свої божественні вії, випустила з тонких губок витончену цівку сигаретного диму... того й дивись, - висуне гострий язичок, щоб вжалити. У неї чоловік-власник... тсс... всього... Вона холодна і біла як мармур, вона статуя... Всі її пальчики обнизані дорогими каблучками, а на її невідповідної довжини підборах нанизані, як макаронини на вилку, шанувальники, спраглі хоча б поверхневого погляду в їхній бік. Шлейф її божественної сукні ковзає за нею, як дресирована змія. Давайте залишимо цю особу в спокої.

Вау! Жінка-автомобілістка. Оригінально? Вже ні! Пані на колесах все частіше і частіше притискають чоловіків до узбіччя. Коли вона входить до супермаркету, вона наповнює навколишній світ збудливим ароматом бензину. Чоловіки вже зачепили цей запах за свій ніс. На її задньому склі ми бачимо веселий смайлик: «Пропусти мене, я ж дівчинка!» Ну як тут встояти перед настільки милим створінням, що рве мотор своєї «Матізки». А як на світлофорі або в пробці вона фарбує губи?! А телефонує такій само, як вона, і веде розмову про «переобувку». Ви думаєте, вона про нові фінські чоботи? Ні. Вона про прийдешній день бляхаря.

Ви знаєте, це ще не всі характеристики нас, жінок. Так-так, милі чоловіки, типажів багато, як сірників у пачці. Вийнявши одну з коробки, запаліть її, але тільки не дайте згаснути. Розпаліть полум’я. Справжнє полум’я! Шукайте жінку, панове...

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.