Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Яка твоя роль в житті чоловіка?

Психологія та стосунки 24089 переглядів

Опубліковано - 9.05.2014 | Всі публікації | Версія для друку

Яка твоя роль в житті чоловіка?
На жаль, мало хто з сучасних жінок володіє мистецтвом генерувати в собі і віддавати чоловікові увесь необхідний йому запас енергії. Тому і виникає у чоловіків цей «розподіл». З цією жінкою я дружу і «виливаю душу», з цією - займаюся сексом, і так далі.

Ви помітили особливість сучасного чоловіка - розділяти і розподіляти необхідні для його життя жіночі функції, які в ідеалі повинні бути представлені однією його супутницею, «по кільком жінкам»?

У нього є жінка-подруга або жінка-друг (часто без сексу, «для душі»). Це може бути його «колишня», про що дружині знати не обов’язково.

У нього може бути коханка (з сексом і для сексу, ну і для «розуміння» іноді).

У нього є дружина (тут як пощастить, може з сексом, може - без, але з теплою вечерею, комфортом і налагодженим побутом).

У нього є віртуальні приятельки або особи для легкого флірту (підтримує чоловічу самооцінку, дуже «бадьорить» і тримає в чоловічому тонусі ).

Зрештою у нього є мама. Без коментарів.

У минулі часи такий розподіл не було настільки поширеним і типовим. Дружина намагалася поєднати в собі всі ці функції і успішно поєднувала. Вона була і другом, і коханкою, і господинею дому, і помічником в справах, і підтримкою. Дівчаток з дитинства готували до цієї непростої ролі, яка після того, як дівчину видавали заміж, за замовчуванням була - назавжди.

Вірніше, дівчинку готували до поєднання різних ролей. Звичайно, жінки (якщо говорити про середній прошарок населення) не працювали, тому що цю соціальну роль - забезпечення сім’ї, - виконував чоловік і, - частково, - придане батьків.

Що ж відбувається зараз? Зараз жінки змушені працювати , і не тільки тому, що чоловіки заробляють недостатньо, а ще й тому, що бути «домогосподаркою», - означає бути такою, що соціально не цілком відбулася і, крім того, є абсолютно незахищеною.

Якщо чоловік в один не прекрасний для дружини день вирішить піти, вона залишиться в прямому сенсі слова ні з чим. Особливо на пострадянському просторі, де жінка не захищена законодавчо. І абсолютно правильно, що жінки реалізуються, намагаються будувати кар’єру і заробляти власні гроші та соціальний авторитет.

Однак тут є і міна уповільненої дії.

Типова жінка з ранку примудряється нагодувати і відправити до школи дітей, зробити чоловікові сніданок і щось «перехопити» сама, швиденько накласти якийсь макіяж і втекти на роботу, провести півтори години в громадському транспорті або в пробках, а після роботи забігти ще в магазини, прибігти додому, щось швидко зметикувати на вечерю, знову ж-таки, - всіх нагодувати, перевірити уроки у дітей, щось там таке випрати / прибрати, подивитися серіал, дивишся, - а вечора-то й вже немає, вже спати лягати, та і ноги не тримають.

З усіх «ролей» жінка вибирає ту, яка легше і до якої вона більше привчена: роль матері і господині. На те, щоб бути Жінкою, у неї просто не вистачає сил, та й не вчили її цьому. На чоловіка і на стосунки з ним її просто не вистачає. Бракує запасу енергії. Тому сім’ю та стосунки жінка часто замінює «борщами» і «прибираннями». Чоловік ніби залишається трохи за бортом. Та ще й пиляє його «бензопилою» постійно: і часу він їй приділяє мало, і гроші не ті, і вихідні проводить не так, і квіти не дарує, і про річниці забуває...

А тепер дивимося, що виходить. Чоловікові - просто для того, щоб функціонувати, як фізіологічно, так і соціально, - життєво необхідний весь комплекс природної жіночої енергії. Він цією енергією живиться, це не погано і не добре, - він просто так влаштований природою. Отримана від жінки енергія потім повертається до неї ж, в дім, трансформується в благополуччя і в достаток сім’ї.

Наша ж «замотана» жінка цієї енергії чоловікові явно недодає (і відповідно сама недоотримує). Енергії у неї і так не вагони (життя надто стресове, екологія погана, продукти нездорові, побут необлаштований, важкий), але навіть і та кількість дорогоцінної енергії, яка у неї залишається, вона розподіляє на дітей-дім-роботу. Але не на чоловіка!

Тобто їй здається, що її основна функція по відношенню до чоловіка - бути хорошою матір’ю його дітям і хорошою господинею дому. Нагодований? Одягнений-взутий? Чого ще треба? Цим ролям вона навчалася на прикладі матері, а та - на прикладі своєї матері. Але бути жінкою наших бабусь і мам ніхто не вчив - це було дико! Бути будівельником комунізму і відмінним працівником - так, а Жінкою? Ну я ж і так жінка! Цьому не треба вчитися!

Тому і з’являються у чоловіків різноманітні «віддушини» на стороні - він просто елементарно недоотримує необхідної дози жіночої енергії, уваги, любові і сексуальності. Причому любові не як до чоловіка, який цінний для сім’ї з різних причин, а як до Мужчини.

Ну про яку, наприклад, готовність жінки до сексу можна говорити наприкінці вечора (і на початку теж, про ранок взагалі не будемо) при такому божевільному жіночому житті? Ну, зобразити готовність ще можна покірно і ненадовго. А от як бути з справжньою готовністю? З цим та непідробним бажанням фізичної близькості з коханим чоловіком і готовністю та бажанням обдарувати і наситити його цією своєю природною сексуальною енергією?

Як я писала вище, ця отримана від жінки енергія повертається потім до неї ж, вже збагачена енергією чоловічою, і живить її або... Або не повертається і не живить, а йде «на сторону»... Адже, якщо життєво важлива потреба чоловіка не буде задоволена, він (свідомо чи підсвідомо) шукатиме можливість її задовольнити: отримати цю енергію десь в іншому місці.

І я веду мову не тільки про секс. Це не єдина, хоча й надзвичайно важлива потреба чоловіка. Я говорю про увагу до нього, до його справ, про необхідну дозу романтики у взаєминах, яку може і повинна забезпечувати справжня Жінка, про вміння завжди бути привабливою і легкою, позитивною, стимулюючою - це все те, що живить наших чоловіків.

І знаєте, я не вірю в полігамність чоловіків. Її вигадали жінки, які просто не знають, що потрібно чоловікові і не вміють це в собі генерувати і віддавати йому, а потім не можуть собі пояснити, «що ж пішло не так, і чому (наприклад), він зрадив»? Він зрадив не тому, що полігамний, а тому що перестав отримати від дружини те, що йому необхідно. Перестав отримувати від дружини - став шукати в інших місцях.

На жаль, мало хто з сучасних жінок володіє мистецтвом генерувати в собі і віддавати чоловікові увесь необхідний йому запас енергії. Тому і виникає у чоловіків цей «розподіл». З цією жінкою я дружу і «виливаю душу», з цією - займаюся сексом, і так далі. Просто тому що те, що повинна і може давати одна жінка, вона не дає і навіть не підозрює про те, що все це чоловікові життєво необхідно. А якщо і здогадується, то не знає, яким чином, де і у кого можна цьому навчитися...

Переклад українською - «Гармонія»

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.